Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php/topic,1458.405.html bu adreste Mac OS X panther diye bi tema var bu gerçek olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

öncelikle elektrik kesintisinden kaynaklanan bir arızadan dolayı harddiskle epey bir problem yaşadım ve saatlerdir datalarımı kurtarma telaşı içindeydim bu yüzden sorularla pek ilgilenemedim özür diliyorum.neyseki herşey halloldu ve temiz bir formattan sonra bilgisayarda bende kendimize geldik.

jaydee> zannediyorum bir yalnış anlaşılma var.siz telefonu aldığınızda ki muhtemeeln siyah fw15 tr yüklü gelmiştir burası doğru fakat bizim burada verdiğimiz temaları telefona uygulayabilmeniz için tekrara fw15tr kurmak ve kurarkende modifiye etmek gerekmektedir.yani sizn düşündüğünüz gibi bu temalar official fw15 tr ile çalışmazlar.ben sorunun ve yanlış anlaşılmanın burdan kaynaklansdığını düşünüyorum.yoksa yanılıyormuyum? siz benim diğer topicde anlattığım şekilde firmware i modifiye ederek tekrar telefona kurdunuzmu?

SAYGILAR...

Ewt telefon u siyah aldım ve fw 15 yüklüydü, bi sorum olacaktı sizin anlattıgınız sekilde fw 15 kursam modifiye etsem sora ustune tema yı kursam direk calısacakmı tema ? yada gene ek olarak bir programa ihtiyac duyulacakmı ?

Saygılar

• sayfa açılmadığı için theme gözükmüyor, sen ordaki resmi forma taşıyabilirmisin

quote:

Orjinalden alıntı: nasuh

http://www.siemens-mobiles.org/forum/index.php/topic,1458.405.html bu adreste Mac OS X panther diye bi tema var bu gerçek olabilir mi?
  • herşeyi topicte yazıldığı biçimde yaparsan oluyor ben yapan ve kullanan birisi olarak extra bir programa gerek yok diyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

öncelikle elektrik kesintisinden kaynaklanan bir arızadan dolayı harddiskle epey bir problem yaşadım ve saatlerdir datalarımı kurtarma telaşı içindeydim bu yüzden sorularla pek ilgilenemedim özür diliyorum.neyseki herşey halloldu ve temiz bir formattan sonra bilgisayarda bende kendimize geldik.

jaydee> zannediyorum bir yalnış anlaşılma var.siz telefonu aldığınızda ki muhtemeeln siyah fw15 tr yüklü gelmiştir burası doğru fakat bizim burada verdiğimiz temaları telefona uygulayabilmeniz için tekrara fw15tr kurmak ve kurarkende modifiye etmek gerekmektedir.yani sizn düşündüğünüz gibi bu temalar official fw15 tr ile çalışmazlar.ben sorunun ve yanlış anlaşılmanın burdan kaynaklansdığını düşünüyorum.yoksa yanılıyormuyum? siz benim diğer topicde anlattığım şekilde firmware i modifiye ederek tekrar telefona kurdunuzmu?

SAYGILAR...

Ewt telefon u siyah aldım ve fw 15 yüklüydü, bi sorum olacaktı sizin anlattıgınız sekilde fw 15 kursam modifiye etsem sora ustune tema yı kursam direk calısacakmı tema ? yada gene ek olarak bir programa ihtiyac duyulacakmı ?

Saygılar

• işte Mac OSX Panther

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noob saibot -- 16 Mart 2005, 15:55:18 >
  • SEVGILI ARKADASLAR>

Maths_PC>

eğer kasdettiğiniz patchlenmiş bir firmwareden geriye dönmekse bu durum fabrika ayarlarını geriye getirerek gerçekleşmiyor.fabrika ayarları telefon içinde değiştirdiğimiz arabirim şeçeneklerini eski haline getirir.orijnal duruma dönmek için fw i yeniden patchsiz biçimde kurmak lazım..

savasboyraz>

yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.bende elimden geleniz yapmaya çalışıyorum ve sizin yardımlarınız olursa çok güzel olur...ayrıca 176*20 pixellik alt bölüm için wildskinzV12 yi yeniden downloada açtım.ve kullanım şeklini yazdım.bu son anlatım haliyse eskiye göre daha fazla stabilite yakaladım.yani artık bütün wild skinz temaları shades.skin ismiyle olucak ve sis yüklenirken dosya gerekli yere atılacak bu şekilde wild skinz e girip çıkmayacağımız için sorun pek yaşanmıyor.sadece wild skinzi telefona gönderdikten sonra bir kez çalıştırıp on haline getirip theme den de shades i seçiyor ve programdan restart atmadan çıkıyoruz.

nasuh>

bende siemens-mobiles forumunu takip etmekteyim ve yapıldığı varsayılan tema henüz bitmedi.ancak ben sizler için mac os x bazlı bir tema hazırlıyorum.

jaydee> eğer firmwware i benim anllattığım biçimde pacthlerseniz hiçbir sorun olmadan ve artık sis haline getirip verdiğim temaları gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

• biliyorum çok özel olacak ama, bu tam ekran için bana msn'den tarif ederek yardım edecek birisi varmı, daha doğrusu vakti olan varmı.
  • herşey için saol PROTOCHIP kardeş bide bişi sormak istiyorum ben bu wildskin programını ne zaman kullansam 1 yada 2 gün sonra mesajlarda yazı yazamıyodum yani yazı yazma çalışmıyodu bu yeni versiyondada bu problem yaşanırmı böyle bi sorunla karşılaştın mı hiç
  • SEVGILI ARKADASLAR>

carisma_eko>

wildskinz V12 daha stabil gözüküyor 2 gündür test etmekteyim.dediğim gibi eğer bu programı ilk yükleyiğ çalıştırdıktan ve bir defa on yapıp shades skini seçtikten sonra bir dha girmezsek sorun çıkarmıyor.bu ufak trickden dolayı bende o programla ilgimiz kalmasın diye bundan sonraki temalarda wildskinz dosya ismini hep shades yapıcam.böylece daha stabil olucak sistem.bend eşimdilik bir sorun yok.zaten hep birlikte deniyelim ve çözüm bulalım istiyorum ve bu yüzden tekrar koydum.aslında iilk verdiğim V13 versiyondu fakat bunu nette bulduktan sonra daha stabil olduğuna kara verdim.

ferrari_tayfur> sorunlar nelerse yazın çözmeye çalışalım buradan.her türlü yardıma hazırım...

SAYGILAR...
  • sorun olarak en büyüğü. ilk sayfadaki bilgileri tam göremiyorum sağ üstteki reklam işimi engelliyor..
  • SEVGILI ARKADASLAR>

ferrari_tayfur>

şöyle çözüm bulalım.eğer bana pmden emailınızı atabilirseniz size o yazının tamamını hemen yollayabilirim.

SAYGILAR....
  • SEVGILI ARKADASLAR,

ferrari_tayfur>

gerekli dosyalar emaılınıza atılmıştır.

SAYGILAR..
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:29

MACOSX BY PROTOCHIP...

macosx.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan macosx.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

download link : LINK DOWN SERVER PROBLEMI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 19:23:59 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:24 SUNSET
    TEMA NO:25 CARS
    TEMA NO:26 CIMBOM
    TEMA NO:27 KARAKARTAL
    TEMA NO:28 SARIKANARYA
    TEMA NO:29 MACOSX

TOPLU DOWNLOAD LINKI: 647 KB PROTOCHIPTHEMES.zip

http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=0C18TIIB78AG53FAD1CSCJLWZ3

SAYGILAR...
  • sevgili protochip yaptığın theme leri nasıl bilgisyara aktardığını açıklayabilirmisin ben de yaptığım theme leri aktarmak isterim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP Tarih 16 Mart 2005, 18:44:51
    SEVGILI ARKADASLAR,

ferrari_tayfur>

gerekli dosyalar emaılınıza atılmıştır.

teşekkür ettim, şu saat itibarı ile henüz gelmedi 4 gözle email'in gelmesini bekliyorum..
  • SEVGİLİ PROTOCHIP
    daha once bir mesaj atip sana tesekkur etmistim. benim ve arkadaslarimin da bazi calismalari oldu. bir FAQ olusturalim dedik. ama yaklasik 1,5 hafta oldu birkac kisi disinda pek bir gelisme olmadi yada daha calisiyorlar. bende winhex ile nasil patch yapilabilecegini anlatmistim. senin yaptiklarini gorunce de bazi yazilarindan da alintilar yaptim.

http://www.sx1-patch.ilkturk.org/patch_yapma.htm

ben buraya yaptigim dosyalari FAQ yapacagiz dedigimiz arkadaslarim yaptigim seyleri gorsun ve elestirsin diye ekledim. burada seninle ve diger arkadaslarla paylasmaktan gurur duyarim.
  • SAYIN PROTOCHIP

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda , hem fw patch'ini hem de skin mevzusunu sorunsuzca
    hallettim...
    Yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim...
  • usta ellerine sağlık senin sayende telefonumuz benzersiz oldu ;)
  • SEVGILI ARKADASLAR,

bende sizlere teşşekür ederim.herkesin memnun olması beni ayrıca mutlu kılıyor.

turbilans>yazınız ve derlemeniz çok güzel eğer izin verirseniz linki topiciğin başına eklemek istiyorum ki herkes görüp faydalansın.ayrıca ben bu faq meselsini zannediyorum kaçımışım.bir katkım olucaksa her zaman bende yardıma hazırım.tekrar teşekkürler.

ferrai_tayfur>

emaılın gelmemiş olması ilginç.yinede özür diliyor ve size tekrar 5 dakika içinde gönderiyorum..

savasboyraz>

temaların sis formatına çevrilmesi çalışması bitmek üzere.sonuçlanır sonuçlanmaz topiğe eklenecektir.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

deltadx> çok sevindim.iyi kullanmalar...

gprsci> ne mutlu hepimize..

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.