Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer topice yazdım kilitlendi buraya aldım:

teşekkürler protochip ancak her telefon kilitleinir sözüne katılmıyorum p910 hiç kilitlenmedi bu bir tesadüf mü? 64 mb kendi hafızası ve 32 mb kart hafızası full dolu olduğu halde....
  • SEVGILI ARKADASLAR,

nakka>

benim o cümleden kastım her telefonun kitlenmesinin ihtimal dahilinde olduğu ve bunun sadece hardware değil yazılım gibi yan unsurlardan da kaynaklanabileceğini belirttim.şimdi sizin p910 un kitlenmemiş olması bir kriter değil ne yazıkki.başka p910lar da kitlenebiliyor.bakın diyelimki gprsle bir site geziyorsunuz cep üstünden ve o sırada operatorun gprs desteği kesiliyor ve web sayfasını ekrana getirmek için full cpu gücünü kullanan telefon bu anlamsız veri akışı karşısında bocalıyor ve kitlenıyor.şimdi bu tip bir kitlenmeyi ele alırsak bunun telefonun donanımıyla ilgili bir arazıdan kaynaklandığı söylenemez.sadece yazılımda problemler olduğu ve bu bunun yeni bir firmware updatei ile giderilebileceği konusunda yorum yapılır.forumda sürekli araştırma içindeyim.sx1 kullanıcılarının tema yapabilmesi için wildskinz isimli, bir program var ve bu eskiden yazılmış olduğu için uyumsuzluk çıkarıyor hatta telefonu hard reset atmaya bile zorluyabiliyor.bu programı kuran arkadaşların telefonlarında kitlenme yaşamaları çok normal.ama kurmayıp da stabiliteyi seçenlerde bu programdan kaynaklanan hiçbir eksi tarafı yaşamayacaklar.bu durumda yazılımdan kitlenmeye bir örnek.başka bir örnek daha bilgisayarlarla ilgili.ben bir arkaşımla aynı malzemeler den oluşan iki tane sistem aldık ve sistemlere aynı işletim sistemini birlikte kurarak hepimiz kendi evlerimize gittik.fakat ben sistemimnle sorunsuz bir açılış yaparken ardaşaım daha önce bizde açılan bilgisayarın onlarda asla boot etmediğini söyledi.ilginç bir durumdu ve ben kendi kasamı kapıp onlara gittim.benim bilgisarımda onların evinde boot problemleri çıkardı.ve sorunun evdeki elektrik tesisatından kaynaklandığı anlaşıldı.sözün özü kitlenme durumlaru her turlu elektronik alette birçok değişik şartta ve durumda gerçekleşebilir.ben o yüzden her telefonun ki onlarıda elektronik aletler sınıfında saymamız doğrudur kitlenebileceğini bu bilgiler ışığında yazdım.ayrıca herkese az sorunlu cep telefonu tecrubeleri dilerim..

NOT: BU CEVAP TOPIC İÇERİĞİYLE ALAKSIZ OLMUŞTUR.ANCAK NAKKA ARKADAŞIMIZA CEVAP VERMEYEREK SAYGISIZLIK EDEMEZDIM.TOPİC DIŞI MESAJ YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM.ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMARIM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 17 Mart 2005, 2:42:58 >

• sağol cevabın için protochip doğrudur o şekilde olması dahi normaldir hatırlayalım bilgisayarda acemiyken onun konfg. bilmeden yükleidğimiz işler neticesi defalarca kilitlenmiştir hatırlayalım bu toshiba da olsa toplama da olsa xp kaçak ta olsa yasal da olsa....
  • SEVGILI PROTOCHIP
    dostum siteye ekledim resimli anlatimli Türkçe winswup mem patcher ile fw patch yapma olayını. vatana millete hayırlı uğurlu olsun

SAYGILAR
  • SEVGILI ARKADASLAR,

turbilans>

bende size katkınızdan dolayı herkes adına binlerce kez teşekkür ederim.ellerinize sağlık.bir açığı daha kapatmış olduk.

SAYGILAR...
  • PROTOCHİP dostum bendewww.sxone.tr.cx sitesinin kurucusuyum..
    nisana kadar kapalı.inşallahwww.sxone.com gelecek :)
    buradaki sx1ciler bölümünde eskilerinsdenim..
    patch olayı süper gidiyorsunn...
    yardımım fln olursa ben burdayım..
    tamamm.
  • SEVGILI ARKADASLAR>

timhat> çok teşekkür ederim. inşallah siten açıldığında katlılarımız oradanda devam edicek...

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:30

AMIGA BY PROTOCHIP...

amiga.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunanamiga.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi,boot screen...

download link :http://arsiv.kedinet.com/AMIGA.sis

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 17 Mart 2005, 5:49:00 >

• Sevgili @turbilans, senin sitenin adresini buraya yaz da herkes okusun ve yararlansın derim. Kolay gelsin.
  • Tamamdır sevgili @turbilans zaten yazmışsın daha önce Sitenin adresini. Kusura bakma görmemişim. Özür dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: turbilans

SEVGİLİ PROTOCHIP
    daha once bir mesaj atip sana tesekkur etmistim. benim ve arkadaslarimin da bazi calismalari oldu. bir FAQ olusturalim dedik. ama yaklasik 1,5 hafta oldu birkac kisi disinda pek bir gelisme olmadi yada daha calisiyorlar. bende winhex ile nasil patch yapilabilecegini anlatmistim. senin yaptiklarini gorunce de bazi yazilarindan da alintilar yaptim.

http://www.sx1-patch.ilkturk.org/patch_yapma.htm

ben buraya yaptigim dosyalari FAQ yapacagiz dedigimiz arkadaslarim yaptigim seyleri gorsun ve elestirsin diye ekledim. burada seninle ve diger arkadaslarla paylasmaktan gurur duyarim.

Sen paylaşmaktan gurur duyarsın biz de okumaktan. Ellerine sağlık. Selamlar.

http://www.sx1-patch.ilkturk.org buradan da Sevgili @protochip arkadaşımızın yazılarından yararlanarak yaptığın çalışmalar var. Herkes faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 17 Mart 2005, 9:59:25 >

• http://www.sx1-patch.ilkturk.org deki Protchip arkadasin sayfasindakihttp://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=3;2270118 linki zip olarak indirince bozuk zip dosyasi uyarisi veriyor.

birde SMARTLAUNCHER VE SKINEDITOR programi, WILDSKINZ programinin linkinden indiriliyor bi karisiklik olmus galiba duzeltirseniz sevinirim
  • @PROTOCHIP,

arkadaşım bnm mühim bi sorum olacak:

en başta sis uzantılı olmayan temalar oluşturuyoduk şimdi komple sis uzantılı temalar oluşturuyoruz,
    sorum şu bnm sx1'im yeni ve de en baştaki tema olayı karışık olduğu için girmedim, ancak şimdi direk sis olarak
    kurulur diyosun, bunun için de patch emek gerekecek mi dostum???

aksi halde tel'ini yeni alanlar nsl downgrade veya upgrade yapmadan tema kullanabilecek bu konuya bir açıklık getirebilirsen sevinirim
  • sis uzantili olmasi sadece dosyalari tek tek kopyalama zahmetinden kurtariyo onun disinda bi faydasi yok. Bu dosyalari ister sis paketi ile kur ister tek tek kopylayarak kullan her iki durumda da firmwareinde gerekli degisikligi yapmak zorundasin
  • SVGILI ADNAN ABI

soylediklerine katılmamak elde degil. bu yuzden burada paylastim siteyi ve elkleme de yaptım. Burada anlatilan patc yapma işlemini de resimlerle anlattım.

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: adozcelik

Sevgili @turbilans, senin sitenin adresini buraya yaz da herkes okusun ve yararlansın derim. Kolay gelsin.
  • arkadaşlar tema kullanmak için patchleri direk siyah sx 1 deki fw 15 in üstüne kursak olurmu
  • SEVGILI DARENDELI

diğer topic e de yazmışsın orada cevapladım ama burada da cevaplayayım. eğer telefonunda yüklü olan fw bilgisayarında varsa yukleyebilirsin. çünkü patch yaparken ona ihtiyacın olacak.

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: darendeli

arkadaşlar tema kullanmak için patchleri direk siyah sx 1 deki fw 15 in üstüne kursak olurmu
  • teşekkürler inşallah yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 17 Mart 2005, 12:23:46 >
  • ya bu tema olayı için ileride daha kolay bi yöntem çıkarmı, mesela ben tel'i yeni aldım vede öle yok downgrade yok upgrade ardından bi de patch filan snra da
    yok oraya buraya dosya kopyalama filan oldukça karışık geldi,

mesela 6600daki gibi direk tema olayı gelebilir mi sx1'lerimize
  • calışmalarını saygıyla karşılayıp devamını bekliyoz bi de bu temayı tuttum ben
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADAŞLAR,

TEMA NO:17

HELLBOY

DOSYAYI INDIRMEK IÇIN LİNKE SAĞ DÜĞME YAPIP HEDEFİ FARKLI KAYDETİ SEÇİN VE İNDİRDİKTEN SONRA UZANTISINI .JPG DEN .ZIP E ÇEVİRİN.(BAZEN DOSYA .ZIP UZANTISIYLA DA INMEKTEDIR.BU DURUMDA UZANTIYI DEĞİŞTİRMEDEN ARŞİVİ AÇABİLİRSİNİZ).ARŞİV İÇERİĞİ TELEFONDA GEREKLI YERLERE KOPYALANDIKTAN SONRA TELEFONU KAPATIP AÇIN VE TEMANIZ BIR AKSILIK OLMADIYSA HAZIR DEMEKTIR.WILD SKINZ PROGRAMIN SKINI NI ISE O PROGRAMIN İÇİNDEN AYALAMANIZ GEREKMEKTEDIR.

http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=1;2271224

dosya içeriği ve nereye kopyalanıcakları:

eidpic.mbm : E:\system\data
    backgroundpic.mbm : E:\system\data yada c:\system\data

• C++ becerimi biraz geliştirebilirsem sx1 için bir tema programı yazmayı düşünüyorum. Sen sadece tema dosyalarını bir klasöre atacaksın program bunları listeleyip seçtiğin temayı tele yükleyecek. Ama tabi fw patch yapman lazım yinede.

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLaNGeL

ya bu tema olayı için ileride daha kolay bi yöntem çıkarmı, mesela ben tel'i yeni aldım vede öle yok downgrade yok upgrade ardından bi de patch filan snra da
    yok oraya buraya dosya kopyalama filan oldukça karışık geldi,

mesela 6600daki gibi direk tema olayı gelebilir mi sx1'lerimize
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.