Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protochip arkadaşım gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsın. teşekkür ederim. bu konuda acemi biri olarak sorduğum soruyu mazur görün lütfen.

SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) yüklemeye çalışıyorum. FW15ORGFILES.sis isimli dosyayı telefona atıp kurdum. sonraki aşamada FW15TR.exe yi çalıştırıp söylediğiniz işaretlemeleri yaptım. bir sonraki aşamada "ŞİMDİ WİNSUPMEMORYPATCHER (wsmp243.exe) PROGRAMINI ÇALIŞTIRIYORUZ" demişsiniz bu programı telefona atıp öylemi çalıştırıyoruz yoksa bilgisayarda mı orayı anlamadım.
    birde bu programları karta mı atıyoruz telefon yoksa c demi olması gerekiyor.
    cevaplarsanız sevinirim
  • SEVGILI ARKADASLAR,

tamuel> öncelikle teşekkür ederim.wsmp243.exe bilgisayarda çalışan bir programdır ve telefonla ilgisi yoktur.programlar olarak kastınız eğer temalarsa evet temalar e yani mmcye kurulacak.gerçi sis formatı olarak hazırladıklarım direk kendisini mmc ye kuruyor.fw15orgfiles.sis dosyası haricinde bilgisayara gönderip kurmanız gereken bir dosya yok firmwarei patchlemeden önce.iyi şanslar dilerim.daha başka sorular ve sorunlar olursa her zaman lütfen...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 1:33:10 >
  • SEVGILI TAMUEL

dostum sen anladığım kadarıyla acemisin. öncelikle oradaki yazıları iyice oku.
    http://sx1-patch.ilkturk.org/winswup_mem_patcher.htm
    bu adreste de nasıl patch yapabileceğin resimli olarak anlatılmakta. ama sakın unutma patch yapmadan önce FW15ORGFILES.sis dosyayı telefonuna kur.

SAYGILAR

quote:

Orjinalden alıntı: tamuel

protochip arkadaşım gerçekten çok güzel bir çalışma yapmışsın. teşekkür ederim. bu konuda acemi biri olarak sorduğum soruyu mazur görün lütfen.

SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) yüklemeye çalışıyorum. FW15ORGFILES.sis isimli dosyayı telefona atıp kurdum. sonraki aşamada FW15TR.exe yi çalıştırıp söylediğiniz işaretlemeleri yaptım. bir sonraki aşamada "ŞİMDİ WİNSUPMEMORYPATCHER (wsmp243.exe) PROGRAMINI ÇALIŞTIRIYORUZ" demişsiniz bu programı telefona atıp öylemi çalıştırıyoruz yoksa bilgisayarda mı orayı anlamadım.
    birde bu programları karta mı atıyoruz telefon yoksa c demi olması gerekiyor.
    cevaplarsanız sevinirim

• SEVGILI BERKSERK

berkserk merhaba hoşgeldin msn ye gel PROTOCHIP ile tanis

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbilans -- 18 Mart 2005, 1:49:36 >
  • protochip , fw yi anlattıgın sekilde basarılı olarak kurdum windows themasını yukledim acılırken fln ekran deisti win resmi cıktı ama tel acıldıgında eski wallpaper ım duruyodu yukarı kısım fln deisti saatin oldugu kısım ama wallpaper deismedi ?
  • SEVGILI JAYDEE

FEXPLORER tarzı programla e:\system\data\ içindeki Backgroundimage.mbm dosyasını c:\system\data\ içine kopyala

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbilans -- 18 Mart 2005, 2:07:40 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>çözüm aşağıda yazılı...

VERILEN TEMALARDAKI SCREENSHOTLARI ELDE EDEMIYORSANIZ,
    1-tema kurulmadan önce mutlaka bir wallpaper seçmiş olmanız gerekmekte.
    2-telefonda sırasıyla kurulum-ayarlar-telefon-ekran-renk paleti den bluesky seçili olması lazım ayrıca bir kez daha bluesky ı seçmenızde fayda var.
    3-backgroundimage.mbm dosyası nı hem c:\system\data\ altına hemde e:\system\datanın altına kopyalayın ve teli açıp kapatın.ne yazıkki anlayamadığım bir sebepten bazı telefonlar patchlenirken arkafon resmini yani backgrounimage.mbm in e:\system\data nın altında saklanma olayı gerçekleşmiyor.
    4-bu işlemleri yaptıktan sonta teli kapatıp açın.

SAYGILAR...
  • saolun arkadaslar sorunum cozuldu , bide su alt bar ı da deistirdikmi 6600 dan hicbir eksigi kalmıcak sx1 in zaten cok fazlası var ama tema olayını bile hallettik
  • windows theamsını kurmustum sora ardından ferrari temasıbı kurdum sora tekrar win temasını kurmayı denedim sistem hatası verdi tel baya bi sora kapatıp actım ekranda buyuk bi carpı isareti cıktı ve tel acılmadı bu durumda ne yapmalıyım ?
  • arkadaslar su ıkonları degistirebilecegimiz menu_folders.mbm dosyasının cesitlerini nerden bulabiliriz yada kendimiz yapabiliyomuyuz acaba
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>
    öncelikle probleminiz çok basit bir şekilde giderilir.ancak her temanın altında o temayla ilgili bir uyarı yazısı yazıyorum ve zannediyorum bu durum gözünüzden kaçtı...sorun temaların uninstall dosyalarını c:\system\install veya e:\system\install klasörleri altından silmeden yeniden aynı isimli temayı kurduğunuz için kaynaklandı.bu durumda telefon bazı sistem dosyalarını siliyor.

1-mmc ye fworgfiles.sis i kopyalayıp başka bir symbian telefonda kurmak.
    2-kart okuyucu varsa aşağıda linkte verdiğim dosyaları indirip mmcde gerekli yerlere kopyalamak.

bu iki çözümle sorunu halledebilirsiniz.

gerekli dosyalar ve mmcdeki yerleri

AvkonEx.mbm: e:\system\data\

Avkon.mbm: e:\system\data\

menu_folders.mbm: e:\system\data\

Eidpic.mbm: e:\system\data\

Callstatus.mbm: e:\system\data\

bmimage.mbm: e:\system\data\

Aplications.dat: e:\system\data\

Backgroundimage.mbm : e:\system\data\ YADA c:\system\data\

splashscreen.mbm: e:\system\programs

startup.mbm: e:\system\apps\startup

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital

FW15ORGFILES TUM DOSYALAR AÇIK HALİ DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip

FW15ORGFILES.sis DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 4:12:02 >

• SEVGILI ENGINTAMER

bu topic in birinci sayfasının altlarına doğru bakarsan orada menu_folders.mbm dosyaları için linkler verilmiş durumdadır. oradan indirirp istediğini deneyebilirsin.

SAYGILAR
  • SEVGILI ARKADASLAR,

WE ARE S X 1

(BU TEMA DONANIM HABER FORUMUNDA SX1 İÇİN TER DÖKEN VE MESAJ ATAN TÜM ARKADASLARA İTAAF OLUNMUŞTUR)

NOT: HERKESIN AVATARINI NE YAZIK Kİ SIĞDIRMAK ZOR OLACAĞINDAN RASTGELE SEÇTİM.AYRICA AVATARLAR HERHANGİ BİR SIRAYA GÖRE KONULMAMIŞTIR.AMAÇ SX1 KULLANAN TUM ARKADASLARIN KENETLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.YALNIŞ ANLAŞILMAMAK DİLEĞİYLE...

BUYUK RESIM:

TEMA NO: 99999999999999999999999999999

WE ARE SX1 BY PROTOCHIP

wearesx1.sis telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan wearesx1.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi,bootscreen...

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/WEARESX1.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

BOOTSCREEN:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 4:22:24 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:35

TWO GIRLS BY PROTOCHIP...

twogirls.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan twogirls.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/TWOGIRLS.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 6:32:51 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:36

FREDDIE MERCURY BY PROTOCHIP...

freddiemercury.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan freddiemercury.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FREDDIEMERCURY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 6:46:29 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:37

SeXy1 BY PROTOCHIP...

sexy1.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sexy1.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SeXy1.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 7:06:03 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:38

BABY BY PROTOCHIP...

baby.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan baby.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/BABY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 7:21:26 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:39

GLASSXP BY PROTOCHIP...

glassxp.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan glassxp.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/GLASSXP.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 7:48:04 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:40

BEAUTIFUL BY PROTOCHIP...

beautiful.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan beautiful.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/BEAUTIFUL.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 8:00:43 >

• soyliyecek kelıme bulamıyorum yabancı sitelerde cozmüşlerdi bu olayı sonunda bız de basardık tek kelime ile harıka teşekkürler türkiye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.