Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın dostum uğraşalım bakalım biraz :)
  • SEVGILI ARKADASLAR,

apocal>

birşey değil iyi eğlenceler..

nasuh>

bu sysiconz ne yazikki cep telefonu dünyasında virus yayılmasına ön ayak olmuşş paketlerin başında gelmektedir.bu yüzden güvenilirliği çok tartışılır.nette bulsanız bile indirmemenizi ve benim verdiğim iki temiz dosya haricinde kullanmamanızı tavsiye ederim.zaten sysiconzV101 i kurunca içindeki bir kaç tane tema mevcut ve iconwizardlada istediğiniz ikonları yapabilirsiniz...

SAYGILAR...
  • protochip pmiine bakar mısıın sanırımözel mesaj uyarısı gelmiyo...
  • Uyarın için teşekkür ederim ancak ben zaten kendi icon temalarımda kullanabileceğim iconlar olan sitelerden bahsetmiştim.
  • sx1 ime bişey oldu program yüklüyorum programa giriyorum program birden kapanıyor ve program menüden kayboluyor. menüden gidiyor. yok oluyorrrrr. daha önce bu sorunu yaşayan varmı bilmiyorum ama bir an önce çözemezsem kafayı yiyceeem
  • SEVGİLİ FARUKKARAKAYA

telefonuna patch yaptın mı? daha önemlisi Wildskinz i kurdun mu? eğer kurduysan o sorunların büyük bir çoğunluğunu Wildskinz yapıyordur. Benim bildiğim 4 programın çalışmasına izin vermiyor. ben 3 tanesini test ettim. bunlar agile, fscaller ve blacklist. Wildskini devre dışı bırak sorun kalmaz.

SAYGILAR
  • SEVGILI ARKADASLAR,

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ !!!

TEMA NO:42

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ BY TÜRKİYE...

canakkale.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan canakkale.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen...

DOWNLOAD LINK:http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/CANAKKALE.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

BOOT SCREEN:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 21:15:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>
    öncelikle probleminiz çok basit bir şekilde giderilir.ancak her temanın altında o temayla ilgili bir uyarı yazısı yazıyorum ve zannediyorum bu durum gözünüzden kaçtı...sorun temaların uninstall dosyalarını c:\system\install veya e:\system\install klasörleri altından silmeden yeniden aynı isimli temayı kurduğunuz için kaynaklandı.bu durumda telefon bazı sistem dosyalarını siliyor.

1-mmc ye fworgfiles.sis i kopyalayıp başka bir symbian telefonda kurmak.
    2-kart okuyucu varsa aşağıda linkte verdiğim dosyaları indirip mmcde gerekli yerlere kopyalamak.

bu iki çözümle sorunu halledebilirsiniz.

gerekli dosyalar ve mmcdeki yerleri

AvkonEx.mbm: e:\system\data\

Avkon.mbm: e:\system\data\

menu_folders.mbm: e:\system\data\

Eidpic.mbm: e:\system\data\

Callstatus.mbm: e:\system\data\

bmimage.mbm: e:\system\data\

Aplications.dat: e:\system\data\

Backgroundimage.mbm : e:\system\data\ YADA c:\system\data\

splashscreen.mbm: e:\system\programs

startup.mbm: e:\system\apps\startup

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital

FW15ORGFILES TUM DOSYALAR AÇIK HALİ DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip

FW15ORGFILES.sis DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip

SAYGILAR...

Sorunu cozdum , bi telefoncuya goturdum o dosyayı kurduk tel acıldı ama aklıma takılan bisi var ya kart bozulursa ne olacak o zaman telefonu acamıcakmıyız biraz riskli gibi geliyo bana bu iş

• SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> ne yazıkki bu kadar kusur kadı kızındada olur misali eğer mmc bozulursa başka bir mmc alıp ona dosyaları atarak telefonu yeniden açabilir yada fw15tr yi patchsiz olarak kurup yeniden mmc olmadan boot edebilirsiniz.takdir edersinizki bu iş gerçekten riskli ama tam okuyup öğrenildiğinde bir okadar da basittir.

SAYGILAR.
  • merhaba protochip yaptıgın calısma gercekten cok guzel cok tesekkur ederim ben bir sey soyluyecegim benim telefonum mavi alalı 3 hafta felan oldu ve icerisinde fw15 yuklu olarak geldi sen siyahlarda 15 yuklu olarak geldigini soylemissin belirtmek istedim
    birde simdi bu bende yuklu olan fw15 surumunu internetten indirebilirmiyim garanti ile ilgili bir sorun oldugunda tekrar kurmak icin( umarım boyle yapınca garanti dışı kalmıyordur.
    Bu tema olayını denemek istiyorum ama tırsıyorum dogrusu biraz garantiden dolayı

birde protochip senden ozel bir istekte bulunacagım bir trabzonspor teması yapabilirmisin benim icin diğer 3 buyuk takıma yer vermissin ama bizide unutma lutfen

bir sorum daha olacak bu tema olayında menuye girdigimizde arka fonda da aynı resim oluyor dimi 6600 lardaki gibi

cok tesekkur ederim iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> ne yazıkki bu kadar kusur kadı kızındada olur misali eğer mmc bozulursa başka bir mmc alıp ona dosyaları atarak telefonu yeniden açabilir yada fw15tr yi patchsiz olarak kurup yeniden mmc olmadan boot edebilirsiniz.takdir edersinizki bu iş gerçekten riskli ama tam okuyup öğrenildiğinde bir okadar da basittir.

SAYGILAR.

Anladım , peki geriye donus nası oluyor ilk yuklendigi ayara donmek icin ne yapmak gerekiyor , ben siemensmobile in sitesindeki fw15 i kurmayı denemistim dun duzeltmek icin ama yeni surum var yuklenemz fln yazısı cıktı
  • SEVGILI ARKADASLAR,

marvell>

evet son gelen mavi modellerde de artık fw15 yüklü geliyor.topic başında bulacağın linklerden fw15tr ı indirip daha sonra yeniden kurabilirsin.garanti dışı kalmaz cihaz.ancak patchleem işlemi sırasında olabilecek her türlü arıza garanti dışı bırakabilir kesin olmamakla birlikte.yazılan tüm yazıları en ince ayrıntısına kadar okuyup eğer bilginiz az sa iyice düşünüp sakin bir kafayla bu işi kotarabilirsiniz.turbilans arkadaşımızın web sayfasında da resimli olarak konu anlatıldı.sonuçta herşeyi düzgün ve sırasına göre yaparsanız bir problem çıkmaz.Trabzonspor teması koymayı unutmak benim bir ayıbımdır.bunun için sizleren özür dilerim.en kısa zamanda eklicem.smart launcher programı yardımıyla menu arkasına istediğiniz resmi koyabilirsiniz..

SAYGILAR...
  • cok tesekkur ederim
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>
    ilk ayara dönmek için yani orijinal hale fw15 tr ı yeniden kurmanız gerekmektedir.bizim forumda linklerini verdiğimiz fw versiyon 15 servis sürümüdür.yani ne olduğuna bakmaksızın direk telefona kurulabilir.

SAYGILAR
  • Bide bende çalar saat sistem hatası vermeye basladı o neden olur acaba ?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> eeğr telefonda wildskinz kuruluysa bu program çok buglı olduğundan tutarsız biçimde system hataları verdirebiliyor.programı sistemden kaldırmanızı ve birde öyle denemenizi öneririm...

SAYGILAR...
  • wildskin kurulu deil , skineditor kurulu sadece
  • Dostum .mpg, wma ve diğer (ses ve görüntü)formatları dosyalrını tele atarlken nasıl dönüştürücez 3gp formatına??Bu arada linkini verdiğin goldwave prog.çok karışık daha basit bir prg.linki verebilirimisn??.çok teşekkür ederim her şey için...
  • ilginctir ama ferrari temasını yukledikten sonra calar saat duzeldi
  • SEVGILI ARKADASLAR

jaydee>
    skin editor bu tür bir problem meydana getirmez.*# tuşarı ile telefonu açarak hard rest atın ancak önce c deki bilgileri yedekleyin.bakalım sorun çözülecekmi..pil şarlı olsun yalnız.

crime>

musik formatları için bu program belki size daha kolay gelebilir.

djpoweramp
    http://www.dbpoweramp.com/bin/dMC-r11.exe

buradanda program için gerekli codecleri indirebilirsiniz
    http://www.dbpoweramp.com/codec-central.htm#Popular%20Codecs

3gp formatı için aslında birçok program mevcut.aşağıdaki programı bir deneyin lütfen.

www.mpegable.biz/download/X4live/mpegableX4live-Setup.exe

SAYGILAR..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.