Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protochip sx1 de zil sesi icin hangi formatı onerirsin stereo wav yapıyorum ben ama 30 saniyelik bi sarkı 5-6mb tutuyor
  • sevgili protochip,
    benim senden bir isteğim var fakat yapılması zor bir şey ise bunu sadece bir öneri olarak değerlendir,
    senin yaptığın ve sis olarak foruma aktardığın theme ler yükleme ve kullanım açısından çok iyi fakat ben senin yaptığın theme lerde bulunan saat , pil ve anten ikonlarını kendi themelerimde kullanmak istiyorum ama bunlar sis dosyası olduğu için ayrı ayrı alamıyorum, yukarıda saydığım ikonları yapabileceğimiz bir program varmı dır? eğer yoksa sis dosyalarının yanında birde bu ikonları download edebilmemiz için ayrıca bir dosya oluşturabilirmisin?
    teşekkürler.
  • WILD SKINZ PROGRAMI SON TESTLERE GÖRE AÇIKKEN AGILE MESSENGER,BLACKLIST,OPR LOGO CHANGER ILE UYUMSUZLUK ÇIKARTMAKTADIR.WILDSKINZ ON DURUMDAYKEN BU PROGRAMLAR SİSTEM HATASI VERMEKTEDİR.KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!

peki wild skinz i kurduktan sonra ilk ayarları yaparken bi seçenek var bazı uygulamalarda wild skinz i devre dışı bırakmak için burdan agile messengeri falan işaretlesek acaba yine sorun olur mu ben henüz denemedim deneyince haber veririm
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>

Hazırladığınız dosyayı WAV formatında ve IMA ADPCM 22 KHZ 4 BIT MONO sıkıştırması ile kaydedin ki hem ses kaliteli kalsın ve dosya fazla büyük olmasın.dosya boyutunu 300-400 kb üzerine çıkarmamaya çalısın.

SAYGILAR..
  • ayrıca ÇANAKKALE GEÇİLMEZ isimli theme için teşekkurler, pm ine mesj attım
  • arkadaşlar çok tedirginim SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) yükledim
    YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONU AÇTIM HERHANGİ BİR SORUN GÖZÜKMÜYORDU. FWORGFILES.sis PROGRAMINI NERDEN KAFAMA ESTİYSE YENİDEN KURMAYA ÇALIŞTIM ŞU ANDA TELEFONU KAPATIP AÇTIM EKRANDA BÜYÜK BİR ÇARPI İŞARETİ!!!
    LÜTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN :(((
  • PROTOCHİP arkadaşım yerdımına ihtiyacım var
    quote:

Orjinalden alıntı: tamuel

arkadaşlar çok tedirginim SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) yükledim
    YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONU AÇTIM HERHANGİ BİR SORUN GÖZÜKMÜYORDU. FWORGFILES.sis PROGRAMINI NERDEN KAFAMA ESTİYSE YENİDEN KURMAYA ÇALIŞTIM ŞU ANDA TELEFONU KAPATIP AÇTIM EKRANDA BÜYÜK BİR ÇARPI İŞARETİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamuel -- 19 Mart 2005, 0:09:28 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

tamuel>

öncelikle probleminiz çok basit bir şekilde giderilir.ancak her temanın altında o temayla ilgili bir uyarı yazısı yazıyorum ve zannediyorum bu durum gözünüzden kaçtı...sorun temaların uninstall dosyalarını c:\system\install veya e:\system\install klasörleri altından silmeden yeniden aynı isimli temayı kurduğunuz için kaynaklandı.bu durumda telefon bazı sistem dosyalarını siliyor. bu yüzden fworgfiles.sis de dahil kurduğunuz her temadan sonra uninstall dosyasını silin.

1-mmc ye fworgfiles.sis i kopyalayıp başka bir symbian telefonda kurmak.
    2-kart okuyucu varsa aşağıda linkte verdiğim dosyaları indirip mmcde gerekli yerlere kopyalamak.

bu iki çözümle sorunu halledebilirsiniz.

gerekli dosyalar ve mmcdeki yerleri

AvkonEx.mbm: e:\system\data\

Avkon.mbm: e:\system\data\

menu_folders.mbm: e:\system\data\

Eidpic.mbm: e:\system\data\

Callstatus.mbm: e:\system\data\

bmimage.mbm: e:\system\data\

Aplications.dat: e:\system\data\

Backgroundimage.mbm : e:\system\data\ YADA c:\system\data\

splashscreen.mbm: e:\system\programs

startup.mbm: e:\system\apps\startup

mono_ring_long.MID: e:\nokia\sounds\digital

poly_ring_deep.MID: e:\nokia\sounds\digital

FW15ORGFILES TUM DOSYALAR AÇIK HALİ DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILESNOSIS.zip

FW15ORGFILES.sis DOWNLOAD:

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/FW15ORGFILES.zip

SAYGILAR...

• bu topiğin başlarında buna benzer bir probleme protochip in verdiği bir cevap vardı ona bir bak istersen
    quote:

PROTOCHİP arkadaşım yerdımına ihtiyacım var
    quote:

arkadaşlar çok tedirginim SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) yükledim

• teşekkürler protochip bir an servislik olduğunu düşünmüştüm telefonun. şimdi yapmam gereken yarın başka bir telefon bulup bu dosyayı kopyalamak olacak.

birde şunu sormak istiyorum SX1 FW15 UK-GRE-TUR THEME PATCHED (TEMA UYGULANABILIR)FIRMWARE KURULUMU:(WINSUP-SERVIS SURUMU) üstüne yeniden kurula biliyor değil mi aynı şekilde?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

tamuel>

merak etmeyin sorununuz öyle korkulcak kadar büyük değil.dediğim gibi fw15orgfiles dosyasını başka tele atıp o telde sizn mmcye kurun.evet fw15 patchli yada patchsiz yeniden üstüne kurulabilir telefonun.

savasboyraz>

bu konuyu hiç düşünmemiştim.hemen topiğe unmakesis programını upload ettim ve bu şekilde temalar içindeki materyalleri kullanbilirnizi.ayrıca topic başında link bulunan themebattler isimli derlemede büütn mbm dosyaalrının açık hallerini ve onları yeniden mbm yapmak için gerekli programı içermektedir.

UNMAKESIS
    http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/unmakesisV021.zip

THEMEBATTLER:
    http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&langpair=de%7Cen&u=http://sx1.apg-hosting.com/download.php%3Fid%3D58%26th%3Ddl

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 19 Mart 2005, 0:39:19 >

• sayin PROTOCHIP acemiligimi gormezden gelirseniz sevinirim.zil sesi icin yaptigimiz wav. dosyalari yukarida belirtildigi gibi yaklasik 5 mb civari bunu yaptigim program da IMA ADPCM 22 KHZ 4 BIT MONO skstirmasini bulamadim.Ben bu wav.lari 5mb boyutunda tele atsam yine istedigim verimi alir miyim.Simdiden sagolun..Verdiginiz programlar cok karisik geldigi icin kullanamadim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 19 Mart 2005, 0:47:27 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dr0wn1ng>

efendim hepimiz bir çok konuda acemiyiz ve bunun hiç bir önemi yoktur.rica ederim burada sorunları çözmek için toplanıyoruz zaten.eğer benim tavsiye ettiğim şekilde goldwave programını indirip kullanıyorsanız
    istediğiniz dosyayı bu programla açın mp3-wav ve save as deiyıp kayıt formatı olarak WAV ve hemen altında bulunan attributes menusunden de IMA ADPCM 22 KHZ 4 BIT MONO seçilerek wav dosyasını kaydedin.bu şekilde hem epeyce bir sıkıştırma uyguulamış ve hemde sesden pek de fazla ödün vermemiş olursunuz.normalde 300-400 kb ın üstündeki seslerde telefondan pek verim alınamamakta ve alarm esnasında cpu zorlanarak default ses dönmektedir.

SAYGILAR...
  • sagolun PROTOCHIP bilgi paylastikca cogalir..Programi kavradim sorunum halloldu sayilir...
  • sorunumu hallettim harcadigin emek ve gosterdigin ozveri icin sagol PROTOCHIP...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dr0wn1ng>

bizde böyle işler başarıldıktan sonra yazılan yazılardan çok memnun oluyoruz sonuçta sizler mutlu olduğunuz için..BENDE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR
  • 1 sey daha soracagim bu yaptigim wav.lari zil sesi yapmak icin kopyalacagimiz yer e:\sound\digital bu diye biliyorum dogru mu acaba?..bir de bu melodileri zil sesi yapmak icin fw15 uzerine patch kurmamiz gerekiyor mu?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dr0wn1ng> evet doğrudur zil seslerini E:\sounds\digital altına kopyalayın.ve zil sesi değiştirmek için fw patchlemek gerekmez.

SAYGILAR...
  • Merhaba,
    quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

Bide bende çalar saat sistem hatası vermeye basladı o neden olur acaba ?

Aynı problemle dün gece ben de karşılaştım...Hard reset dahi sorunu çözemedi.
    Problemi avkon.mbm ve avkonex.mbm dosyalarını z:\system\data altından
    e:\system\data altına kopyalayarak ve telefonu kapatıp açarak çözdüm...

Şu anda bende sitris oyunu çalışmıyor, sanırım onun da nedeni kullandığım background.mbm...
    Geriplan dosyasını değiştirdiğimde oyun çalışmaya başlıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deltadx -- 19 Mart 2005, 9:12:00 >
  • MERABA YENİ BİR SX1 ALDIM FAKAT MMC KARTI DIYORUM VIDEO ICIN YINE 2 DK KAYIT YAPIYOR BUNUN
    ICIN YUKLENECEK BISEY VARMI CAMPRO YUKLEDIM CALISMADI
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.