Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Protochip dostum coşmuşsun gene valla eline gözüne emeğine sağlık,herbiri birbirinden güzel

Birşey sorabilirmiyim themerizer programıyla temalar yaptım sis olarak attım renk paletine göre 4 tane duvar kağıdı yaptım,yalnız telefonun masaüstünde theme yazan yerden duvar kağıdını değiştirdiğimde duvar kağıtları değişmiyor,kendim systeme girip kopyalayıp yapıştırarak duvar kağıdını atayabiliyorum (çok karışık oldu ama anlatabilşmişimdir umarım)
    yani bu themerizer programıyla sis yaparken belirlediğim 4 duvar kağıdı arasında geçiş yapamıyormuyum

cevaplarsan sevinirm çok güzel duvar kağıtları var bende yaptıklarımı düzenleyip yollamak isterim
  • Arkadaşlar tüm sistem simgelerini değiştirebileceğiniz bir program buldum.

http://reallyboom.com/downloads/iconwizard.php (Almanca ama)

Bunlar da simge kodları:

Menu|FreakMenu|0x101f4cd2
    Telefone|FreakPhone|0x100058b3
    Contactos|FreakPhoneBook|0x101f4cce
    Msgs.|FreakMCE|0x100058c5
    Imagens|FreakPhotoAlbum|0x101f4cd1
    Servicos|FreakBrowser|0x10008d39
    FotoEcra|FreakScreenCap|0x101f428d
    Musica|FreakMusicPlayer|0x101f5c85
    Radio|FreakFMRadio|0x101f5c84
    Compositor|FreakComposer|0x1000595f
    Relogio|FreakClockApp|0x10005903
    Notas|FreakNotepad|0x10005907
    Registo|FreakLogs|0x101f4cd5
    Favoritos|FreakPinboard|0x1000590b
    Afazer|FreakTodo|0x10005900
    Calculadora|FreakCalcSoft|0x10005902
    Conversor|FreakConverter|0x101f4668
    Ajuda|FreakCSHelp|0x10005234
    Agenda|FreakCalendar|0x10005901
    Definicoes|FreakGS|0x100058ec
    Gestor|FreakAppCtrl|0x100058b9
    Bluetooth|FreakBtUi|0x10005951
    CorreioVoz|FreakVM|0x100058f5
    Desviarch.|FreakCF|0x100058ee
    M.Rapidas|FreakSpeedDial|0x1000590a
    M.Permit|FreakFDN|0x1000599b
    DirectorioSIM|FreakSimDir|0x101f4cf6
    Memoria|FreakMMCApp|0x101f4666
    AcercaDe|FreakAbout|0x10005a22
    Perfis|FreakProfileApp|0x100058f8
    Aplicacoes|FreakMidpUi|0x010403FF
    RealOne|FreakRealPlayer|0x010403FE
    Gravador|FreakVoiceRec|0x010403fc
    Camera|FreakCamera|0x1000593f
    Camcorder|FreakCamcorder|0x101f70ce
    FaxModem|FreakFaxModemUi|0x1000594e
    IrApp|FreakIrApp|0x1000594d
    MixPix|FreakMixPix|0x10005b63
    SnakeEx|FreakSnakeEx|0x101f4ce8

• Merhabalar,
    İşyerindeki İki sx1 kardeşimin daha telefonlarını fw13 den fw 15+patch e upgrade ettim..
    Yazılanlar doğrultusunda , hiçbir sorunla karşılaşmadım...Buradan arkadaşlarım adına da ,
    tekrar teşekkür ediyorum...
    Bir sorum olacak , wildskinz programını bir kez çalıştırıp , temadan shades'i seçiyoruz ve programdan
    exit ile çıkıyoruz..Peki, e:system\apps\wildskin altına attığımız shades.skin haricindeki program dosyalarını
    silecekmiyiz?Wildskinz programı hafızada çalışmaya devam ediyor mu?
    Teşekkürler...
  • MERHABA;

sonunda bu tema işine topluca ve sağlıklı çalışan bir sistemin oturması süper oldu, hepinizin eline sağlık. benim sorum şu ;
    gs temasını kurduktan sonra arama geldiğide veya arama yaptığımda arka fonda beyaz ekran çıkıyor. bunu değiştirmenin yolu varmı acaba?

şimdiden teşekkürler....
  • SAYIN PROTOCHIP

SİZDEN BAZI KONULARDA YARDIM ALMAK İSTİYORUM. İLK OLARAK TEMALARDA BEN KENDİM TEMAMI YAPTIM GAYET GÜZEL OLDU ANCAK EKRANDAKİ MAVİ ÇİZGİYİ NASIL KALDIRABİLİRİM VEYA KALKIYORMU?
    İKİNCİ OLARAK WILDSKIN I KURDUM ODA GAYET GÜZEL ANCAK BENDE SİYAHLI GRİLİ GÖZÜKÜYOR VE BEN BUNU ŞEFFAF YAPMAK İSTİYORUM BUNUN İÇİN NASIL SKIN YAPABİLİRİM ? ÜÇÜNCÜSÜ AGILE MESSENGER İLK GÜN ÇALIŞTI ANCAK ŞU AN HATA VERİYOR VE AÇMIYOR NE YAPABİLİRİM. VE SON OLARAK BJK TEMASI GERÇEKTEN ÇOK HOŞ GÖZÜKÜYOR AMA İNDİREMİYORUM SERVER LA İLGİLİ BİR SORUN VAR HERHALDE.. YARDIMLARINI BEKLİYORUM... DAHA SORCAKLARIM VARDA ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAYGILARIMLA CHERKES...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

apocal>

bende themerizer programında sorunlar yaşadığım için pek fazla kurcalamadım.topic başında verdiğim sx1 theme maker turkçe programını kullanıyorum.size de onu tavsiye ediyorum.böylece karşılaştığınız wallpaper sorunu giderilmiş olucak.ancak sizin için tekrar themerizer üzerinde çalışıp eğer birşey elde edebilirsem buraya yazıcam.katkılarınız için teşekkürler..

nasuh>

bulmuş olduğunuz program sadece gerekli app uid nolarına göre ikonlar yapmaktadır ve menu yada bluetooh gibi sistem ikonlarını değiştirebilmek için bunları z drivedan çağıran shortcut tabir edilen ufak programcıklara ihtiyaç vardır.bu shortcut programlar aslında nokia için yazılmış olup birkaç test yaptıktan eğer stabilite sağlanırsa buradan download edebilirsiniz.sadece icon wizardla sistem dosyaalrının ikonları değişmez ancak mmc ye telefon hafızasına kurulan programların ikonları değişebilir.araştırmacı ruhunuz ve katkınız için teşekkür ederim.

deltadx>

bu işlemi bir kere yapmamızın sebebi wildskinz programının system ile olan uyumsuzluğunu az da olsa gidermek ve programın hafıza bölgesini bir daha rahtsız etmemmek içindir.siz bir sfere mahsuz shades theme inin wildskinz içinden seçip programı on haline getirdikten programdan çıkın.artık bu programla ilgili herhangi bir system sorunu yaratmamak için tema yaptığınızda sadece shades.skin i e:\system\apps\wildskin altına kopyalayın ve telefonu restart edin.herhangi bir dosya silmiyoruz .sis formatındaki temaları kurduktan sonra sadece e:\system\install yada c:\system\install altında bulunan ve temayla aynı ismi taşıyan uninstall programlarını siliyoruz ki ileride temayı bir daha kurmak istediğimizde system dosyaalrının silinmesini önlemek için..

ssesli>

evet bu münkün.topic başında verilen themebattler isimli tüm mbm dosyalrının açık hallerini içeren ve bunları tekrar mbm e compile edebilen paketi indirin ve callstatus.mbm üzerinde çalışın.bu şekilde giden ve gelen aramalardaki animasyonu değiştirebilirsiniz.

cherkes>

ne yazıkki ekrandaki mavi çizgiyi kaldırmak şu an için imkansız gözüküyor.belki ilerki firmwarelerde daah esnek olabilir.wildskinz e tema yapmak için topic basında verilen sx1 theem maker türkçe programı indirin ve bu programa 176*220 lik bir resim yükleyin bu resmin 176*20 en alt kısmı program tarafından wildskin teması na çevrilmektedir.böylece şeffaf bir görüntü elde edersiniz.wild skinz programıyla ilgili topicde bulunan tüm uyarıları okuyunuz lütfen..

temalar download linkleri: (kara kartal ve diğer temalar)

http://s32.yousendit.com/d.aspx?id=0C18TIIB78AG53FAD1CSCJLWZ3

www.metalalternaif.com/temalar.rar

WILD SKINZ PROGRAMI SON TESTLERE GÖRE AÇIKKEN AGILE MESSENGER,BLACKLIST,OPR LOGO CHANGER ILE UYUMSUZLUK ÇIKARTMAKTADIR.WILDSKINZ ON DURUMDAYKEN BU PROGRAMLAR SİSTEM HATASI VERMEKTEDİR.KULLANAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 16:10:51 >

• Sayın PROTOCHIP,
    Cevabınız için teşekkür ederim..

Saygılar..
  • YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BİRDE ALARM İÇİN WAV FORMATINDA BİR DOSYA ÇALMAK İSTİYORUM VE ANLATTIĞINIZ GİBİ E:\NOKIA\SOUNDS\DIGITAL SOUNDS KLASÖRÜNÜN ALTINA ATIYORUM ANCAK HER DEFASINDA YİNE AYNI ÇALIYOR. DOSYA İSMİNİ DEDİĞİNİZ GİBİ DEĞİŞTİRDİM HATTA ÖNCEKİNİ SİLDİM YİNEDE O ÇALIYOR. BİRDE SİZİN VERDİĞİNİZ TEMALARDAN BJK Lİ TEMAYI ALMAK İSTİYORUM AMA ALAMIYORUM ONUN İÇİNDE YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM....
  • SEVGILI ARKADASLAR,

cherkes>

bende teşekkür ederim.öncelikle eğer benim anlattığım şekilde firmwarei patchlediyseniz yapamamanız için hiçbir neden yok.tekrar anlatayım hemen.birgisayrda istediğimiz bir ses dosyasını telefonu çalacağı formatta hazırlıyoruz. bu işlem içinhttp://www.goldwaving.com/downloads/gwave510.exe adrsinden goldwave i indirerek
    çok rahat bir şekilde wav dosyaları hazırlayabilirsiniz.hazırladığınız dosyayı WAV formatında ve IMA ADPCM 22 KHZ 4 BIT MONO sıkıştırması ile goldwave programında kaydediyoruz ki hem ses kaliteli kalsın ve fazla da uzun olmasın.eğer çok uzun dosyalar yaparsak yani 300-400 kb dan büyük telefon bunları çalmayıp default bir sese döner.bilgisayrda hazırladığımız dosyanın ismini alarm sesi için mono_ring_long.mid ismiyle ve takvim alarm sesi için ise poly_ring_deep.mid ismiyle değiştiriyoruz.isterseni bu isimlerle iki ayrı dosya yapıp hem alarm hem takvim alrm sesini değiştirmiş olursunuz.hazırladığımız bu dosyarı e:\nokia\sounds\digital klasörüne kopyalıyor ve orada bulunması gereken eski dosyaların üstüne yazıyoruz.bundan sonra artık alarm sesi ve takvim alarm sesini değişmiş olamsı lazım.dediğim gibi dosya büyüklükleri 300-400 kb i geçmesin ve birde firmwarei benim verdiğim patch ile patchlemiş olmanız gerekmekte.bu bi,lgiler ışığında bir kez daha deneyin ve sonucu foruma yazın lütfen.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 17:14:29 >

• PROTOCHIP'E SAYGILARIMLA

ÇOK SAĞOL OLDU ANCAK SON YAZDIĞIN CEVAPDA mono_ring_lond.mid YAZMIŞSIN YANİ YANLIŞ OLMUŞ LOND YERİNE LONG YAZDIM VE SONUNDA YEDİ AMA DEDİĞİM GİBİ ÖNCEKİ DENEDİKLERİM 600KB ÜSTÜNDE İDİ BELKİ ONDAN ÇALMIYORDU. ŞU AN İSTEDİĞİM HERŞEYİ ALARM SESİ YAPABİLİYORUM. YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
  • @protochip özeline bakarmısın mesaj attım.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

Cherkes>

özür dilerim hızlı cevap verme isteğimden dolayı ufak bir hata olmuş.düzelttim.

SMeaGoLLuM>
    özele baktım ama herhangi bir mesaj gememiş sizden.zannediyorum gönderirken bir proglem oldu.belirtmek istedim..

SAYGILAR...
  • Tekrar gönderdim, teşekkür ederim.
  • PROTOCHIP TEŞEKKÜRLER, ŞİMDİ DENEYECEĞİM UMARIM OLUR...

SAOL SAOL SAOL
  • Ben bu icon olayına fena taktım Freaksyicons diye bi program buldum bu program tüm simgeleri değiştiriyo.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

nasuh>

evet sizinde bahsettiğiniz gibi freaksystem iconz menude system programlarının ikonlarını değiştirebiliyor ve bende az önce test ettim sx1 için bir problem yok..nasuh arkadaşıma katksından dolayı sonsuz teşekkürler.

DENEMEK İSTEYENLER İÇİN DOWNLOAD LINKI:

http://www.metalternatif.com/SysiconzV101FORSX1.sis

programı kurarken 3650/3660 seçeneğini seçin..

KENDI IKONLARINIZI TASARLAMAK IÇIN:

ICONWIZARD

http://www.metalternatif.com/ICONWIZARD.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN dj_shady ARKADAŞIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 19:01:49 >

• cevapladığın için sağol protochip arkadaşım,
    kedinet foruma 4 mail adresimle üye oldum 3 gündür aktivasyon maili gelmiyor o yuzden indiremiyorum thememaker programını acaba mailime yollayabilirmisin zahmet olmazsa,tekrardan teşekkürler

divxfilm@spymac.com
  • SEVGILI ARKADASLAR,

apocal>

bahsettiğim thememakersx1 türkçe program aşağıdaki linke upload edilmiştir.iyi üretimler...

http://symbian.sweeth.net/SX1THEMES/SX1THEMEMAKER.zip

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN tehlike ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 19:35:48 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:41

HALFLIFE2 BY PROTOCHIP...

halflife2sx1.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan halflife2sx1.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen...

DOWNLOAD LINK:http://www.metalternatif.com/HALFLIFE2SX1.sis

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

BOOT SCREEN:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN dj_shady ARKADAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 18 Mart 2005, 19:46:10 >

• Slm PROTOCHIP,

Bildiğiniz menü iconları bulabileceğim siteler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.