Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

artık temaları sis formatında vermeye başlıyorum.gerekli tüm bilgiler her temanın altında yazılı olucak...

TEMA NO:21

NICOLESX1 BY PROTOCHIP...

nicolesx1.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan nicolesx1.sis dosyasını silinecek.wild skin programında temanın aynı isimli skini seçilecek fakat telefon o programdan restart edilmeyecek.telefonu kapatıp 20 saniye kadar bekleyin ve açın..temanız hazır..(wild skinz den kaynaklanan telefonun açılışta kitlenmesi gibi bir problem yaşanabilir.bu durumda telefonu kapatma tuşundan kapatıp pili çıkartıp 15-20 saniye kadar bekleyin ve takıp telefonu açın).

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

download link:http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=0;2285214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 1:56:52 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:22

THE KING BY PROTOCHIP...

theking.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan theking.sis dosyasını silinecek.wild skin programında temanın aynı isimli skini seçilecek fakat telefon o programdan restart edilmeyecek.telefonu kapatıp 20 saniye kadar bekleyip açın.temanız hazır..(wild skinz den kaynaklanan telefonun açılışta kitlenmesi gibi bir problem yaşanabilir.bu durumda telefonu kapatma tuşundan kapatıp pili çıkartıp 15-20 saniye kadar bekleyin ve takıp telefonu açın).

tema içeriği: analog saat,176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

download link:http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=1;2285354

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 1:58:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

kesinlikle ve kesinlikle WILDSKINZ programını sisli halde kurma.ben topicde download olarak verdim ozipli dosyayı indir ve içeriğini E:\system\apps\wildskin altına kopyala.bu şekilde sorun çıkarmamakta o program.aksi halde fazlaca sistem errorları alır ve telefonu c sürücüsünü formatlaman gerekebilir.avea logosunu ise o temayı yaparken çizim programında oraya yerleştirdim.yani herşeyi çizim programında hazırlayıp tema haline getirdim.topicde verdiğim ve turkçe olan sx1theme maker programnı indirip bu programa hazırladığınız 176*220 lik resmi koyun ve tema oluştur deyin.program kendi directorysi altında mbm isimli bir sdizinin içine hem eidpic.mbm hem backgroundimage.mbm i hemde wildskinz için gerekli .skin dosyasını hazırlamakta.

SAYGILAR...

dostum ellerine sağlık herşey süper senden ricam şu bahsettiğin topici ben bulamadım da bi zahmet kolay gelsin

• SEVGILI ARKADASLAR,

her ne kadar önceki mesajlarda wildskinz programıyla ilgili çözüm bulmaya çalışsamda ve biraz da olsa yol aldımsa bile bu program bir çok sorun çıkarmaktadır.artık temalardaki wildskinz desteği GEÇİCİ BİR SÜRE kaldırılmıştır.SİZE wildskinz programı kullanmayı bırakmanızı öneriyorum aksi halde telefonda sürekli kitlenmeler meydana gelmektedir.ve c sürücüsünü formatlamaya kadar gidecek sorunlar çıkarmaktadır...program çok tutarsız bir şekilde davranmakta ve benimde yaptığım testlerde yanılmama sebep olmaktadır.ancak şu anda telefonu c sürücüsünü formatladım.ve mmcden wildskinz programını tamamen kaldırdım.sonuçta kaybediceğimiz alt barın texturu olucak ama daha stabil bir tema elde edicez.ANCAK bu programla ilgili çalışmalarım devam etmekte.stabil bir yöntem buluncaya kadar kullanmamanızı tavsiye ediyorum.

WILDSKINZ PROGRAMI İÇİN DESTEK GEÇİCİ BİR SÜRE KALKMIŞTIR!!!

temalarda bulunan skin dosyaları kaldırılmayacak ve yeni upload edilecek temalarla birlikte verilmeye devam edicektir.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 16 Mart 2005, 7:44:34 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

silici>

bahsettiğim topic burası.yani o programı 1. sayfanın başında bulabilirsin....

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:23

TUTANKAMUN BY PROTOCHIP...

tutankamun.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan tutankamun.sis dosyasını silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: analog saat,176*200 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi...

download link :http://forum.donanimhaber.com/forceddownload.asp?file=1;2285924

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 19:17:32 >

• üst kısımda çıkan bluetooth,sms vs. simgelerinin renklerini değiştirmem mümkün mü?
  • SEVGILI ARKADASLAR,

nasuh>

bunun için epey bir uğraştım fakat olmuyor.sorun telefondaki renk paletini değiştirememizden ve bluetooth mesaj gibi ufak indikatorlerın siyah beyaz bitmap olma zorunluluğundan kaynaklanıyor.eğer onları değiştirmeyi başarırsak birçok arkafon daha güzel olucak ve bu indikatörler reimle içiçe girmeyecek.ancak şu an için münmkün değil ve nette de rastlamadım..

SAYGILAR...
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR>
    PROTOCHİP DOSTUM SİMBİANDA RENK KOMUTU DİE BİŞİ VARMIDIR ACABA YAA HANİ MENÜ ARKA FONU İÇİN Bİ DOSYA KULANMIOMUŞ GALİBA ARAŞTIRMAMA GÖRE SİMBİAN KOMUTU İLE İLGİLİ BİŞİMİŞ DİOMKİ BUNUN RENK KODALARI VARMIDIR BU BEYAZLIK DEĞİŞMESİ İÇİN

SAYGILARIMLA
  • Kardeş sen de taktın menünün beyazlığına. Bırak dağınık kalsın yaw.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

SEVGİLİ ARKADAŞLAR>
    PROTOCHİP DOSTUM SİMBİANDA RENK KOMUTU DİE BİŞİ VARMIDIR ACABA YAA HANİ MENÜ ARKA FONU İÇİN Bİ DOSYA KULANMIOMUŞ GALİBA ARAŞTIRMAMA GÖRE SİMBİAN KOMUTU İLE İLGİLİ BİŞİMİŞ DİOMKİ BUNUN RENK KODALARI VARMIDIR BU BEYAZLIK DEĞİŞMESİ İÇİN

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMeaGoLLuM

Kardeş sen de taktın menünün beyazlığına. Bırak dağınık kalsın yaw.
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

SEVGİLİ ARKADAŞLAR>

SAYGILARIMLA

dostum ne bilim ya kafama takıldı işte bi turlu unutamıom

• arkadaşlar yokmu şöyle beşiktaş teması falan ya,eli becerikli yapacak arkadaşlardan bekliyoruz valla
    yada akşam eve gidince bi uğraşayım bakalım
  • Sen bana güzel bir bjk resmi gönder wallpaper olacak cinsten. Bir tanede şöyle güzel yazılı falan bir resim açılışa koymak için. Hemen tema yaparız.

quote:

Orjinalden alıntı: apocal

arkadaşlar yokmu şöyle beşiktaş teması falan ya,eli becerikli yapacak arkadaşlardan bekliyoruz valla
  • oo tamamdır ya çözdük o zaman işi :) akşama bakıyım hocam işteyim şimdi aslında açılışta falan bide marş falan çaldırdıkmı süper

quote:

Sen bana güzel bir bjk resmi gönder wallpaper olacak cinsten. Bir tanede şöyle güzel yazılı falan bir resim açılışa koymak için. Hemen tema yaparız.

quote:

arkadaşlar yokmu şöyle beşiktaş teması falan ya,eli becerikli yapacak arkadaşlardan bekliyoruz valla

• Ok. Sen buraya upload et resimleri, temalaştırırız en siyah beyazından .

quote:

oo tamamdır ya çözdük o zaman işi :) akşama bakıyım hocam işteyim şimdi aslında açılışta falan bide marş falan çaldırdıkmı süper

quote:

Sen bana güzel bir bjk resmi gönder wallpaper olacak cinsten. Bir tanede şöyle güzel yazılı falan bir resim açılışa koymak için. Hemen tema yaparız.

quote:

• SEVGILI ARKADASLAR,

serkan1216> menunun arka fonudaki beyazlık için neredeyse tüm dünyadaki sx1 i tweak ypmak için uğraşanlar seferber ancak henuz bir çözüme ulaşılabilmiş değil.
    bensmart launcher programını kullanıyorum vede çok memnunum.

arkadaşlar super gidiyor.en azından tema istekleri ve yapamk isteyenler oluşmaya başladı.zannediyorum dünyanın en renkli tema topiği burası olucak.tek sorun upload edilecek alan.onun içinde geçici olrak you send it i kullanabiliriz.

ben öğlen saatlerinde meydana gelen bir elektrik kesintisi sonrası harddiskde failure yaşamaktayım.datalarımı kurtarmaya çalışıyorum.bu mesajı internet kafeden yazdım ve problemi olan arkadaşlara zannediyorum yarın sabaha kadar cevap yazamıcam.çok çok özür diliyorum.

SAYGILAR...
  • Hey PROTOCHIP
    dostum goldwave için free olan bi link verirmisin???Dostum birde .mpg dosyalrını tele atarlken nasıl dönüştürücez 3gp formatına??Çünkü Real pl var bende o açmıyor 3gp vs.dışındaki formatları. Sana zahmet .çok teşekkür ederim şimdiden..

quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

scudman>

ogg playerda çalmanız için gereken dosyaları bilgisayarda hazırlamanız lazım.yani mp3 yada wav den GOLDWAVE isimli programla .ogg formatına çevirmeniz lazım.
    bir tavsiye olarak 44khz 128 kbps streao bir mp3 ü 44 khz 64 kbps streo ogg formatına çevirirseniz yarı yarıya dosyayı küçültür ayrıca ses kalitesinde ödün vermezsiniz.recognize ise sadece telefona bluetooth yada infrared üzerinden gelen ogg dosyalarını ogg playera mesaj içinden çalması için yönlendiren ufak bir patch.ikonu gözükmez.

carisma_eko>

öncelikle wildskinz programını benim anlattığı biçimde kurduysanız bir problem çıkmayacaktır.temalarda buluna .skin dosyaları e:\system\apps\wilskin altına kopyalanacak ve wildskinz programı çalıştırılarak theme bölümünden o skin seçmeniz gerekmektedir.ayrıca her ne şekilde olursa olsun wildskinz programı skin değiştirdikten sonra telefpnu restart edeyimm i diye sorduğun mutlaka hayır deyin.ve skin in aktif olması için kendiniz restart edin.logo kaldırma konusuna gelince;
    öncelikle topide verdiğim opr logo changer programınıu indirin.telefona kurarak bir logo yarlayın ve bu program üstünden telefonu kaptıp açın.şimdi oprerator logo kısmnında sizin koyduğunuz resim gözükmekte.fakat şimdi ufak bir trick uygulayarak bu logoyu en küçük hale getiricez.windowsda donatılar altında paint programını açın ve ekrandaki beyaz pencereyi köşesinden çekerek en küçük hale getirin.bu sekilde save as ve gif formatını seçerek kaydedin.böylece 1*1 pixel büyüklüğünde bir resim elde etmiş olduk.
    şimdi bu resmi siemns data suite yada blutotoh yardımıyla telefona gönderin ve c:\apps\phone\oplogo\ altına kopyalayın. orada 286_1_0.bmp gibi bir dosya bulucaksınız.yapmanız gereken tekşey o dosyayı silmek ve aynı ismi kopyaladığınız gif dosyaya vermek.yani gif dosya ismi test.gif ise oradaki dosyayıda 286_1_0.bmp sayalım test.gif i 286_1_0.bmp ye rename edicez.teelfonu açıp kapattığınızda artık operator logo olmayacak.yalnız arkadaki fon siyah ve sizin gifin rengi beyaz ise küçük nokta gözünüze sırıtabilir.rengi siyah bir gif kaydederek bu soruna çözüm bulabilirsiniz...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudman -- 15 Mart 2005, 19:27:07 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

scudman>

golwave in V5.10 versiyonunu için shareware link:http://www.goldwaving.com/downloads/gwave510.exe

AYRICA PM İNE BAK LÜTFEN!!!

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 15 Mart 2005, 19:32:48 >
  • @protochıp bir sorunum var senin verdiğin temaları calıstırıyorum ekranın saat kısmı ıle alt taraftakı cubuk kısmı degısıyor ama orta kısmı degısmıyor bır de senın ust kısımda yaptıgım tam tema detegını nasıl yaparız su kendı resmının oldugu
  • SEVGILI ARKADASLAR,

sarman61>

temalarda verilen görüntüleri elde edemiyorsanız şunlardan kaynaklanabilir.

1-muhtemelen temadan önce ana ekranda bir wallpaper yoktur.temayı kurmadan önce herhangi bir wallpaper yani arkafon ayarlayın.(bu işlem bir defa yapılsa yeterli zira bundan sonra diğer temalr çalışacaktır)sonra temayı kurun.ayrıca backgroundimage.mbm dosyasını hem c:\system\data nın altına hemde de e:\system\datanın altına atın.normalde bu dosya eğer benim anlattığım şekilde firmware
    patchlendiyse e:\system\data nın altında olmalı.

2-telefonda şu sırayı takip ederek kurulum-ayarlar-telefon-ekran-renk paletinden blue sky i seçin.seçili olsa bile tekrar blue sky i seçip onaylayın.

3-birkaç mesaj önce bellirttiğim gibi WILDSKINZ programı çok sorun çıkardığından onla ilgili hiç bir şeyi kullanmamanızı tavsiye ediyorum.yani alt kısayol tuşlarının bulunduğu 176*20 pıxellik alana texture koyan programdan bahsediyorum.dosyaları hala temalarda tutmam ise bazı araştırmacı arkadaşların çalışmalr yapabilmesi içindir.

benim örnek olarak verdiğim kve kendi telefonumda kullandığım tam temayı yapmak için telefona smart launcher ve smart skin programın kurulması lazım.bu programlar için gerekli link smart laucher başlığı altında bu topic 1.sayfasında verilmiştir.

SAYGILAR...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.