Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

sorunun şundan kaynaklandığını düşünüyorum.zannediyorum siz indirğinniz zip dosyasını e:\system\apps\wildskin\wilskin şeklinde açtınız...winzipde use folder names seçeneği sizde seçili muhtemelen.şu sekilde olmalı e:\system\apps\wildskin in altında wildskin.app,wildskin.rsc,wildskin.aif,wildskin_caption.rsc ve shades.skin.
    yani dizin içinde dizin açıldıyda telefon göstermeycektir programı.lütfen bir daha kontrol ediniz.

SAYGILAR...

hayır kontrol ettim e:\system\apps\wildskin içine aynen bunları atıyorum
    wildskin.app,wildskin.rsc,wildskin.aif,wildskin_caption.rsc ve shades.skin.
  • ben bu smart launcher programından bisi anlamadım prog u yukluyorum direk otomatik menu ye xp resmi atıyo programları fln kafasına gore duzenliyo bazı progları klasorlerden cıkarıyo birde programın kısayolu yok oluyor ,
    @protochip wildskinz programını kurdum xp temasında ki dosyaları dedigin yere kopyaladım ama resimdeki gibi olmuyor background fln deismiyor baska birsey yapmama gerek varmı wildskin programından baska ?
  • tamam bu sefer oldu ama şimdide telefon açılırken hata veriyo
  • operator logo programını da calısıramadım kuruyorum ama sistem hatası veriyor !
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko> bu durum ilginç.şimdi sizn için teli formatlayıp denicem.ama bu şekilde wildskiz in gözükmesi gerekli...telefonu kapatıp açarmısın eğer yapmadıysanız.
    birde filemanager programında wildskin.app ye iki kez klcikleyin telefonda bakalıp çalışıcakmı?

jaydee> temalarda background değişmemesi şu sebepten olaablir.displayde tema olark blusky ayarlı değildir o yüzden background değişmiyordur.
    söyleki... telefonda tükçe olarak yazılıyor sırasıyla krulum sonra ayarlar sonra telefon ve oradanda ekran bölümüne girim teme kısmında bluesky olması gerekliço varsa bile siz tekrar seçin.ana ekrana düşüp bir kontrol edin.birde şunu sorayım peki saat bölgesi arkaplanı değişiyormu operator yazsının oldu yerin arkasını kasdediyorum?

SAYGILAR...
  • hıhhh tamam bu seferde nasıl yapdığımı bilmediğim biş şekilde hallettim son soruma geçiyorum bu bardaki ok işaretini nasıl değiştircem yada değiştire biliyomuyuz hepinize çoookkkkk keşekkür ederim
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>
    herşeye rağmen arasırada özellikle skin değiştirdikten sonraki açılışta telefon wildskinz yüzünden sistem hatası verebilir.birkez daha kapatıp açmanız sorunu çözer.barddaki ok diyerek neyi kasdettiniz tam anlayamadım?

jaydee> opr logo changer programı sx1ler ile çok muazzam çalışmaktadır.neden sizde sistem hatası verdi anlayamadım.krurlum sırasındamı veriyor yoksa kurulduktan sonra ilk çalıştırırkenmi?

SAYGILAR...
  • az önce bendede operatör logo programı çalışıyordu ama wildskınzı hallettiktwn sonra çalışmıyo sistem hatası veriyo
    (ya bugünde başını çok ağrıttım PROTOCHIP arkadaşım kusra bakma)
  • abicim seni tebrik ediyorum, bu çalışmalarını bir sitede değerlendirebilirsin kannatimce bu güzelim çalışma boşa gitmesin forum da, üst başlık yapılsa çok güzel olur aslında, hafta sonunda anlattıklarını bir bir uygulayacağım kısmetse, şu sınavı bi atlatiim... Çok çok teşekkürler
  • quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>
    herşeye rağmen arasırada özellikle skin değiştirdikten sonraki açılışta telefon wildskinz yüzünden sistem hatası verebilir.birkez daha kapatıp açmanız sorunu çözer.barddaki ok diyerek neyi kasdettiniz tam anlayamadım?

jaydee> opr logo changer programı sx1ler ile çok muazzam çalışmaktadır.neden sizde sistem hatası verdi anlayamadım.krurlum sırasındamı veriyor yoksa kurulduktan sonra ilk çalıştırırkenmi?

SAYGILAR...

bar derken şu altta değiştirdiğimiz yer varya skin dosyalarıyla orda ortadaki oku kastediyorum
  • SEVGILI ARKADASLAR,

çok çok çok özür dilerim.eğer wildskinz yüklüyse opr logo changerın çalıştırılması için wildskinz programı kendi içinden geçici olarak off yapılmalı...bu seşilde opr logo changer çalışıcaktır..aAYRICA KIMSE BENI RAHATSIZ ETMIYOR.AKSINE ÇOK MEMNUN OLUYORUM...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 14 Mart 2005, 22:38:42 >
  • SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

oradaki oklar teorik ve pratik olarak değiştirilebilmekte.bunun için avkon.mbm dosyasını edit edilmesi gerekiyor.ve buda bayağı zahmetli bir işlem.ayrıca renk paleti uyumsuzluğu çıkıyor.zannediyorum windows renk paletini kullanmak lazım.fakat daha o kadar o işler üzerine düşemedim...

AYRICA BIR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM.BURADA BULUNAN TÜM ÇALIŞMALAR NETTEN TOPLANMIŞ OLUP BENİM TARAFIMDAN BİR ARAYA GETİRİLMİŞTİR.BEN YAPTIM GİBİ BİR DURUM VE BÖBÜRLENME SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.HER KİM GERÇEKLEŞTİRDİYSE ONUN HAKKINI YEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTUR.TEK AMACIM BUNLARI NETTEN BULUP BIZLERIN KULLANIMINA SUNMAK...

SAYGILAR...
  • quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko>

oradaki oklar teorik ve pratik olarak değiştirilebilmekte.bunun için avkon.mbm dosyasını edit edilmesi gerekiyor.ve buda bayağı zahmetli bir işlem.ayrıca renk paleti uyumsuzluğu çıkıyor.zannediyorum windows renk paletini kullanmak lazım.fakat daha o kadar o işler üzerine düşemedim...

AYRICA BIR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM.BURADA BULUNAN TÜM ÇALIŞMALAR NETTEN TOPLANMIŞ OLUP BENİM TARAFIMDAN BİR ARAYA GETİRİLMİŞTİR.BEN YAPTIM GİBİ BİR DURUM VE BÖBÜRLENME SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.HER KİM GERÇEKLEŞTİRDİYSE ONUN HAKKINI YEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTUR.TEK AMACIM BUNLARI NETTEN BULUP BIZLERIN KULLANIMINA SUNMAK...

SAYGILAR...
    ok bunların çoğunu nette görmüştüm ama seni yine tebrik ederim bilmediklerimizi bize gösterdin herşey için çok saol

• quote:

SEVGILI ARKADASLAR,

carisma_eko> bu durum ilginç.şimdi sizn için teli formatlayıp denicem.ama bu şekilde wildskiz in gözükmesi gerekli...telefonu kapatıp açarmısın eğer yapmadıysanız.
    birde filemanager programında wildskin.app ye iki kez klcikleyin telefonda bakalıp çalışıcakmı?

jaydee> temalarda background değişmemesi şu sebepten olaablir.displayde tema olark blusky ayarlı değildir o yüzden background değişmiyordur.
    söyleki... telefonda tükçe olarak yazılıyor sırasıyla krulum sonra ayarlar sonra telefon ve oradanda ekran bölümüne girim teme kısmında bluesky olması gerekliço varsa bile siz tekrar seçin.ana ekrana düşüp bir kontrol edin.birde şunu sorayım peki saat bölgesi arkaplanı değişiyormu operator yazsının oldu yerin arkasını kasdediyorum?

SAYGILAR...

yaptıklarımı tek tek anlatayım ilk once wild skin programını kurdum , xp themasında dosyaları dediginiz yerlere kopyaladım wild skinde xp yi secip programı on yaptım ve telefonu acıp kapattım , daha sonra bahsettiginiz bluesky ı da sectim ama background daki resim deismedi , bide operator logo programı gene calısmadı off aptım wild skini bu sefer acılırken cok sistem hatası verdi , yardımların icin tesekkurler

• SEVGILI ARKADASLAR,

verilen temalrdaki screenshotları elde edemiyorsanız,

1-tema kurulmadan önce mutlaka bir wallpaper seçmiş olmanız gerekmekte.
    2-telefonda sırasıyla kurulum-ayarlar-telefon-ekran-renk paleti den bluesky seçili olması lazım ayarıca bir kez daha bluesky ı seçmenızde fayda var.
    3-backgroundimage.mbm dosyası nı hem c:\system\data\ altına hemde e:\system\datanın altına kopyalayın ve teli açıp kapatın.ne yzaıkki anlayamadığım bir sebepten bazı telefonlar patchlenirken arkafon resmini yani backgrounimage.mbm in e:\system\data nın altında saklanma olayı geröekleşmiyor.bu yüzden iki dizine kopyalamakta fayda var.

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee>

wildskinzi off yapıp telefonu kapatıp açtığında ssyetm hataalrı vermesi normal bir durum .opr logo changer ile isteğin logoyu koy ve wild skinzi tekrar aktif hale getirerk wildskinden değil ama telden kaptıp aç.sorun süzelicektir..her nekadar sistem haatası veriyorda gözükse wildskin off durumdayken aslında telefon her işlemi yapabilmektedir.bu durum wild skinzin hala aşağıya texture koymak istemesinden kaynaklanmaktadır

SAYGILAR...
  • quote:

birde şunu sorayım peki saat bölgesi arkaplanı değişiyormu operator yazsının oldu yerin arkasını kasdediyorum?

SAYGILAR...

orası degismedi neden acaba birsey eksikmi oldu , bu arada background dosyasını c ye kopyalayınca oldu
  • SEVGILI ARKADASLAR,

jaydee> eğer arkaplan resmini üstünde kalan ksım değişmediyse ne yazıkki firmwari patchlerden birşeyler eksik olmuş zannediyorum.tekrar deneyin telefon tam sarjlı olarak.birde bakın bakalım eidpic.mbm dosyası e:\system\data nın altında varmı ve siz bu dosyanın üzerine xp temaasında buluna eidpic.mbm kopyalayıp yazdınızmı?

SAYGILAR...
  • o dosyayı c system data ta attım teli daha acamıyorum yani ilk acılırken o resimde takılıp kalıyor telefon
  • SEVGILI ARKADASLAR>

jaydee>

şimdi eğr mümkünse ve etrafta birinde başka bir sysmbian varsa sizi mmcyi ona takın ve fw15orgfiles.sis isimli dosyayı o telefona göndererek sizi mmcye kuun.sonra sx1 e takıp teli açmayı deneyin.zannediyorum sorunsuzca açılması lazım.bir de pili çıkartıp biraz bekleyin bakalım.wildskinz programı off yaptıktan sonra sorun oluşturmuş olabilir.eğer bu söylediğim çözüm olmadıysa tel kapalıyken *# tuşlarına basılı tutarak açın ve beş saniye kadar bekleyin.telefon c sürücüsünü formatlayacaktır.bu şekilde de çözüm bulunabilir...

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 14 Mart 2005, 23:21:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.