Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMA NO:63

HIGHTECH BY PROTOCHIP...

hightech.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan hightech.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası HIGHTECHSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından HIGHTECH ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/HIGHTECH.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 3 Nisan 2005, 6:38:32 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

sizlere internetten derlediğim hareketli screensaverları upload ettim.umarım memnun kalırsınız.

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• abi cok sagol eti icin iki link vermisin ama acemiyim program yukleme konusunda.linklerin biri crack acaba hangisi yuklenecek tele.bide programlarln geneli aynl sekilde yukleniyo heralde biraz anlatlrsan sevinirim.yani 2 linkde acilip sis uzantlLlLarml mmc ye atilacak.tesekkurler gorusuruz
  • SEVGILI ARKADASLAR,

sizlere internetten derlediğim hareketli screensaverları upload ettim.umarım memnun kalırsınız.

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

SAYGILAR...

HAREKETLI SCREENSAVER:

• SEVGILI ARKADASLAR,

husnu >

symbian işletim sistemli telefonlarda .sis uzantılı dosyalar program ve oyunların kurulum dosyalarıdır.sis uzantılı dosyaları telefona göndererek kurabilirsiniz.etcamcorder için olan diğer dosya ise pc de çalışan ve telefonda eticamcorderla çektiğiniz filmleri avi formatına çeviren bir programdır.

SAYGILAR.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:64

HARLEY BY PROTOCHIP...

harley.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan harley.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası HARLEYSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından HARLEY ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/HARLEY.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 3 Nisan 2005, 8:18:15 >

• gunaydn eti icin app lilinke tlkladm microsoft visual foxpro uyarl verdi ve
    indiremedm.sisde sorun yok ne yapmaliym sagol.
  • uyari su: c:/ temporary internet files/content.ie5/s5mv4l..../eticamcorder.app isnt object file.
    ilgilenirsen sevinirim sagol
  • SEVGILI ARKADASLAR,

husnu>

tam olarak ne yapıyorsunuz daha ayrıntılı yazar mısınız lütfen.bahsettiğim gibi .sis uzantılı dosyayı telefona gönderin ve telefondan kurarak eti camcorder kullanabilirsiniz.

SAYGILAR.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:65

SOFAST BY PROTOCHIP...

sofast.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sofast.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SOFASTSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SOFAST ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/SOFAST.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 3 Nisan 2005, 8:24:26 >

• sis uzantlda sorun yok bilgisayarda izlemek icin appyi bilgisayara kurmak istedim dedigim gibi hata oldu
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.