Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bu patchi yapıcam am abişey srotcam şimdi diyelimki teldon düştü ve mmc içnden çıktı e telefonda mmc siz çalışmıyo noolucak bide temalı fw de telefonda bi yawaşlama oluyo mu
  • SEVGILI dev!L

oncelikle ikinci soruna cevap vereyim. telefonun orjinal ayarlarini degistiriyoruz. Yani telefonun z: surucusunde zaten olan dosyalarin yolunu e: ye donusturuyoruz. Telefon da o dosyalari e: surucusunden ariyor. o yuzden normalden biraz da olsa yavaslayacaktir.
    Birinci soruna geldigimizde de diyelim senin telefonun mmc yuvasi calismiyor veya mmc card in calismiyor. o zaman da winswup fw yi kuruluma girersin ve seceneklerden sadece "core-img(Z1)" secersen patch i kaldirmis olursun.

SAYGILAR
  • slm eti camcorder sis olarak tele yukledm kuruldu klsayollar geldi ama BETA EXPİRED diye bilgi gelip eti calismiyo neyapmaliyim.lütfen yardm edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbilans

SEVGILI dev!L

oncelikle ikinci soruna cevap vereyim. telefonun orjinal ayarlarini degistiriyoruz. Yani telefonun z: surucusunde zaten olan dosyalarin yolunu e: ye donusturuyoruz. Telefon da o dosyalari e: surucusunden ariyor. o yuzden normalden biraz da olsa yavaslayacaktir.
    Birinci soruna geldigimizde de diyelim senin telefonun mmc yuvasi calismiyor veya mmc card in calismiyor. o zaman da winswup fw yi kuruluma girersin ve seceneklerden sadece "core-img(Z1)" secersen patch i kaldirmis olursun.

SAYGILAR

ama bnm demek istediğim telefon çalışırken sürekli oalrak E: ile alış veriş içinde olucak yani bisde E: yi nbi mp3 dinlemek bi oyun oynmamak için kullanmdğımısda noluyo diğer sorum ise mesela hafıza kartı aniden fırladı noolur telefon mu kapanır yada telfon o an iiçn bozulsa bile yeniden fw yüklediğmiisde düzelir mi saygılar

• ya bu protochip de evliya gib iadam yaw forumun başından beri okudumda adam herkesi gayet beyefendi gayet saygılı konuşmuş her postunun başına sevgili arkadaşlar sonuna ise saygılar yazmış hakketen evliya gib adam yavv bu PROTOCHIP
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

ya bu protochip de evliya gib iadam yaw forumun başından beri okudumda adam herkesi gayet beyefendi gayet saygılı konuşmuş her postunun başına sevgili arkadaşlar sonuna ise saygılar yazmış hakketen evliya gib adam yavv bu PROTOCHIP

hey devil onu da yoldan çıkarmaya çalışmaaa çunku o imanı sağlam bir dostumuz:)
  • SEVGİLİ dev!L

sana söylemeye çalıştığımda odur zaten. yani telefonun MMC ye bağımlı duruma gelecek. MMC eğe yanlışlıkla veya bilerek telefondan çıkarsa telefon system hataları verir durur. Ancak MMC yi takdığın zaman düzelir. Olaki bir sorun oldu telefonun açılmıyor. İşte o zaman orjinal fw yi baştan kur sorun düzelir. OK

SAYGILAR
  • yatmadan bi de helloween teması yapayım dedim,maili hemen atıyorum protochip,iiii çalışmalar kolay gelsin,emeklerin için teşekkürler...

• ARKADASLAR ACİL YARDIM
    1)ETİ CAMCORDER PRO V1.0 YUKLEDM GUZEL AMA BİRAZ SONRA SES GİDİYO HERKES BOYLEMİ DEGİLSE DUZELTMEK İÇİN NE YAPMALIYM
    2)CAMERA FX İ ACARKEN WİNRAR HATA VERİP ACMIYO BUNU NASIL DUZELTEBİLİRİM
    3)COK GUZEL PROGRAMLAR YUKLUYOZ AMA BUNUN TELE ZARARI OLURMU
    4)SİM WORKS ANTİVİRÜS PROG. YUKLEDİM TELE.AMA JOYSTİC İLE TIKLAYINCA SİSTEM HATASI VERİYO.PROGRAM CALİSMİYO ANLAMINDAMI BU
    CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM SAGOLUN
  • SEVGILI ARKADASLAR,

turbilans>

DOSTUM ARAMIZA DONMENE ÇOK MEMNUN OLDUM.ZIRA EKSIKLIĞIN TOPRAĞIN SUYA HASRETI KADAR HISSEDILDI.TEKRAR HOŞGELDIN.

dev!L >

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

risk >

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

dj_shady® >

BEN DE TEŞEKKÜR EDERİM.

woundedknee>

emailımı kontrol ettim ama saat 2.45 itibari ile materyaller gelmemmiş.zannediyorum yollarken bir sorun oluştu.tekrar gönderirmisiniz.TEŞEKKÜRLER.

husnu>

1- bu genel ve programdan kaynaklanan bir sorun.şu an için bir çözüm yok.
    2- indirdiğiniz winrara arşivi hatalı.tekrar indirömeyi yada programı başka biryerden temin etmeyi deneyin lütfen.
    3- bazı programlar sorun çıkarabilir ve telefonu fotmatlayarak yazılımsal hataların üstesinden gelebilirsiniz.
    4- normalde bu program sx1 ile gayet uyumlu çalışmaktadır.son sürümü V117 dir.lütfen bu sürümü kurmayı deneyin.

SAYGILAR.

• SPORTS BY GpRsCi

sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.

TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN,
    VE İLK DEFA KARAŞİMŞEK MİDİSİ
    MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\karasimsek.mid OLARAK YÜKLENİR.
    smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SPORTS ismiyle manuel olarak aktif edilir.
    EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\LOTUS_ELISE DİR.

DONWLOAD LİNKİ:http://www.wapcenneti.com/Sports.rar

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

• teşekkürler saygılar
  • SEVGILI ARKADASLAR,

GpRsCi >

superrrrrrrrrrrrrrrr . ellerine sağlık.KATKINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER..

SAYGILAR.
  • PROTOCHIP >

RİCA EDERİM BUNLARIN HEPSİ SENİN SAYENDE...

BU TEMA İŞİNİ ÇIKARMASAYDIN KİM BİLİR ŞU ANDA SX1 İLE İLGİLİ NE YAPIYORDUM MAALESEF HİÇ BİŞİ
  • SEVGILI ARKADASLAR,

GpRsCi >

çok teşekkür ederim ancak belirtmek isterim ki buradaki tüm bilgiler ve birçok materyal internetten toplanmıştır.benim katkım sadece onları tecrube edip artıları eksileri değerlendirdikten sonra derli toplu bir halde ve linkleri oluşturarak foruma yazmak ve kendimce temalar hazırlayarak siz arkadaşlarımı heveslendirmekten ibarettir.kişisel olarak buradaki bilgilerin üstlerinde herhangi bir hakkım olamaz ve yaptığım temalarla ilgilide herhangi bir hak iddia etmem yapım gereği imkansızdır.sonuçta paylaşım dünyasında onun gereğini yapmaya çalışıyoruz.her bulduğum yeni bilgiyi her öğrendiğim püf noktasını ve her yaptığım temayı sizlerle paylaşmaya devam edicem.bilgi hepimizin,mutluluk hepimizin,bu forum hepimizin.....

TEKRAR HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM !

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 4 Nisan 2005, 3:53:41 >
  • SEVGİLİ PROTOCHIP

ŞUNU BİLMENİ İSTERİM Kİ BU TEMA OLAYINI SENİN SAYENDE YAPTIM VE HATTA YAPTIK DOSTUM.O KADAR MÜKEMMEL ANLATMIŞSIN Kİ OLAYI YANİ SAMİMİ SÖYLÜYORUM HİÇ ZORLANMADAN HALLETTİM TEMA PATCH İNİ...SONUÇTA BEN YABANCI BİR SİTEDEN BULSAYDIM BURAYA AKTARAMAZDIM Kİ ZATEN KENDİM YAPAMAZDIM...
    TEKRAR ÇOK TŞK EDİYOR PAYLAŞIMCILIĞIN İÇİN SENİ KUTLUYORUM...

SAYGILAR İYİ ÇALIŞMALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GpRsCi -- 4 Nisan 2005, 3:46:16 >
  • @Protochip yine döktürmüşsün sevgili dostum, helal olsun. Hepsi birbirinden güzel olduğu gibi birçok ayrı zevke de hitap ediyorlar. Vaktine, emeğine ve ellerine sağlık.

@turbilans, burası hiç kimseye ait olmadığı gibi herkese de aittir. Bu ne demektir? Yani kimse bu forumu kendi malı gibi kullanamaz çünkü burası bilgi arayan herkese açık bir Platformdur. Bence herhangi bir Kişiye kızıp ta bilgi verebileceğin onlarca insanı terketmek zaten doğru değildi, forum admin' leri de bu durumu görüp bu konuda sana destek vermişler, çok da iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 4 Nisan 2005, 10:15:44 >
  • arkadaşlar slipknot teması lütfen!
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR

@ADNAN ABİ VE @ PROTOCHİP dostum mesajlarınız için çok teşekkür ederim. yaptığım hatadan döndüğüm için bende mutluyum. çok saçma bir şeymiş birisine kızıpta buraya mesaj yazmama kararı. iyi ki buradayım ve iyiki sizler gibi dostlarım var. TEŞEKKÜRLER.

SAYGILAR
  • buyrun arkadaşlar bende bikaç gif koyayım.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.