Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kuslar.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.

TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN,
    3 Tane KUŞ SESİ (mix) MELODİSİ
    MİDİLER OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR.

Smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher
    programından Baykus ismiyle manuel olarak aktif edilir.

EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\ByKus_scs DİR.

DOWNLOAD LİNKİ:http://wapcenneti.com/Kuslar.rar

Tema Önizleme:
     SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA **

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GpRsCi -- 6 Nisan 2005, 0:34:10 >

• yaho sayın arkadaşım bende fw14 vardı FW15 kurayım dedim malesef batırdık

FW15 TR KURULUM PROGRAMI (FW15TR.EXE)
    WINSUPMEMORYPATCHERv243 PROGRAMI (wsmp243.exe)
    FW15 ORIJINAL SYSTEM DOSYALARI (FW15ORGFILES.sis)
    WINSUPMEMORYPATCHER ILE KULLANACAĞIMIZ PACTH DOSYASI (FULLPATCHMMC.sxp)

indirdim dediğin gibi

ONCELİKLE FW15ORGFILES.zip İSİMLİ ARŞİVİN İÇİNDEN ÇIKAN FW15ORGFILES.sis ADLI DOSYAYI TELEFONA GONDERIYORUZ.FWORGFILES.sis ISIMLI DOSYAYI TELEFONA KURUYORUZ.BU COK ONEMLI AKSI HALDE TELeFON ACILMAYACAKTIR.KURDUKTAN SONRA C:\SYSTEM\INSTALL VEYA E:\SYSTEM\INSTALL ALTINDA BULANAn FW15ORGFILES.sis ISIMLI UNINSTALL DOSYASINI MUTLAKA SILIYORUZ BU İŞLEMİ İLERİDE HER TEMA sılıyoruzu anlamadım galiba C:\SYSTEM\INSTALL içinde ne varsa sildim hepsini ondansonra kurdum ama telefon açılmıyor siemensin sitesinden 12 iyi indirdim telefondaki yüksek versiyon olduğu için yükleme yapmıyor acil yardım saygılar

• SEVGİLİ CİHAN2000

Dostum sana önerim öncelikle indirdiğin dosyalardan FW15tr winswup u telefonuna başka hiçbir şey yapmadan kur yani diğer programları (patch programlarını) çalıştırmadan kur. telefonun sorunsuz açılacaktır ve fw15 e terfi etmiş olacaksın. sonra da PROTOCHİP in anlattigi yolları sırasıyla yaparsan patch olayını da yaparsın.

SAYGILAR
  • @Protochip hakikaten çok güzel olmuş O zamanlar bende de Amstrad PC464 vardı ama Amiga renkli ve çok net görüntüsü ile beni de büyülemişti. Oyunları ve grafikleri o zamanlar için mükemmeldi. Güle güle kullan.

@turbilans Ferrari Edition 'ı senin tavsiyenle ben de 1 ay kadar kullandım. Gerçekten çok hoştu. Şimdi bende @Protochip' in değerli vaktini harcayarak MSN' de birlikte yaptığımız AİLEM EDITION () var.
  • Arkadaslar Eti nin çektigi videolari aviye çeviren programin adini bilen varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dOnEpeZil

Arkadaslar Eti nin çektigi videolari aviye çeviren programin adini bilen varmi?

Eti camcoder ile çektiğiniz filmleri mpeg veya avi formatına çeviren program:

http://hitcep.com/Programlar/Eye_Converter_HitCep.Com.zip
  • Protochip bende bi paket var ama hiç denedim bi baksın gerekli olan ark.lara lazım olur belki...http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=2RXV9D5C0MV2M29EFU7XUX0IB3
  • SEVGILI ARKADASLAR,

MUTLAKA HEPİMİZİN BU HAYATLA MANEVİ OLARAK ASLA VAZGEÇEMEYECEĞİ VE HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTTUĞU DEĞERLER VARDIR.
    BEN KENDİ ADIMA BU DEĞERLER İÇİNDE, EN BAŞA SAYGI KELIMESININ TAM MANASINI KOYARAK HAYATIMI DEVAM ETTİRMEYE VE BU YOLDA YÜRÜMEYE ÇALIŞTIM.ATTIĞIM HER MESAJ BU DEĞERİN KENDİMCE ISPATIDIR.TARTIŞMA MESAJLARINDA DAHİ ÜSLUBUMU BOZMADIM YAPIMDAN DOLAYI HİÇ BİR ZAMAN BOZMAMDA.TEK AMACIM VARDIR HAYATTA;YARDIM ETMEK ,PAYLAŞMAK, BİLGİYİ İÇİMDE DEĞİL BAŞKALARIYLA YAŞATIP BÜYÜTMEK, ÇOĞALTMAK.FAKAT BUGÜN FORUMA GİRDİĞİMDE ŞOK OLDUM.BENİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ SÖZLER CÜMLELER VARDIR BANA ANLAM KATAN BENİ BENDE YAŞATAN.BENİM HEP İÇİME ATTIĞIM DİZGİNLEDİĞİM GURURUM ANCAK MANEVİYATIM ÇİĞNENDİĞİNDE ORTAYA ÇIKAR.VE BUGÜN MESAJLARIMIN ALTINDA KULLANDIĞIM İMZAMIN KURALLARA UYMADIĞI GEREKÇESİYLE KALDIRILDIĞINI FARKETTİM.AÇIKCASI ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLDÜM.O İMZAYI KURALLAR BÖLÜMÜ ÖNÜMDE AÇIK VE MAXİMUM ÖZEN GÖSTEREK HAZIRLADIM.YAZILARIN BOYUTUNDAN TUTUN RESMİN ŞEKLİNE VE SATIRLARIN SAYISINA KADAR HERŞEYE DİKKAT ETTİM.FAKAT NE HİKMETSE ANLAMSIZ BİR BİÇİMDE KALDIRILDIĞINI VE PROFILIMDEKİ "Demek istedigim" BÖLÜMÜNE TAŞINDIĞINI GÖRDÜM.OYSAKİ O İMZA BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DEĞİL BENİ ANLATIYORDU.AYRICA İMZAMI KALDIRANLARA KURALLARA UYGUN OLMAYAN O KADAR ÇOK İMZA GÖSTEREBİLİRİM Kİ FORUMDA BENİM İMZAMI ÖLDÜRMELERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞARLAR VE HAK YENDİĞİNİ ANLARLAR AMA GEREK YOK.SONUÇTA FORUM SAHİPLERİNE AİTTİR VE İSTEDİKLERİ GİBİ DAVRANABİLİRLER.BİZLER YOLCUYUZ BU FORUM HANCI.BENİM GİBİ NİCELERİ GELİP GEÇMİŞTİR VE DAHA DA GELİP GEÇİCEKTİR.ANCAK BEN BU HAYATTAN GÖÇENE KADAR BAŞKALARI İÇİN BİRKAÇ KELİMEDEN OLUŞMUŞ CÜMLELER SAYILSA DA İMZAMDA YAZAN VE BENİ İFADE EDEN SÖZLERLE YOLUMA DEVAM EDİCEM AMA BAŞKA HANLARDA BAŞKA DİYARLARDA.BEN ADAM OLMAYI KENDİME AİT SAYDIĞIM DEĞERLERİ EZDİRMEMEK OLARAK KABUL EDERİM VE EZİLEN BU GURUMU ANCAK FORUMA VEDA EDEREK DİZGİNLEYEBİLRİM KENDİME OLAN SAYGIMI YİTİRMEDEN.DONANIM HABERE BANA YAZI YAZMA VE YARDIM ETME FIRSATI VERDİKLERİ İÇİN,SİZ ARKADAŞLARIMA HERŞEYİ PAYLAŞMA ZEVKİNİ YAŞATTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HERKESİN HAYATININ MUTLUĞUN DANS EDEN KOLLARINDA OLMASINI VE GÖZLERİNDEN BİLGİNİN HİÇ EKSİK OLMAMASINI DİLERİM. BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYACAĞINIZI UMUYORUM VE BU HAREKETİMLE KENDİME OLAN SAYGIMI KORUDUĞUMU BİLMENİZİ İSTİYORUM. İNTERNETTE DÜNYA KADAR KÜÇÜKTÜR BAZEN MUTLAKA BİR GÜN BİR YERDE SİZ DOSTLARLA TEKRAR KARŞILARIZ NE VAR NE YOKSA PAYLAŞIR ŞENLENİR COŞARIZ İÇİMİZDEN GELDİĞİNCE...... SON KEZ "KURALLARA UYGUN OLMAYAN" İMZAMI ATARAK SİZLERE VEDA EDİYORUM.

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA **

ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME.....AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!

** CARBON BLACK SIEMENS SX1 COMMODORE AMIGA EDITION **

SAYGILAR...

• Forumda en çok sevdiğim insanlar birer birer foruma küsüp gidiyorlar. Bunun nedenini anlayamıyorum. Yoksa forum yöneticileri bunun böyle olması için özel bir çaba mı gösteriyorlar.
    Biliyorum ki @PROTOCHIP sözünün ardında duran bir insan olduğu için ondan gerçek mânâda özür dileyen bir forum yöneticisi çıkmadıkça buraya tekrar uğramayacaktır. Ama hem yöneticiler hem de PROTOCHIP'in yazdıklarıyla bilgilerini arttıran ve ona minnettar olan forum müdavimleri bilsinler ki PROTOCHIP'in forumdan ayrılması bu değerli arkadaşımız için olduğundan çok bizler ve tüm donanımhaber forumumuz için kayıptır.
  • Forum yöneticilerinin kimseyi düsündügü ya da taktıgı yokki onlar reklam paralarıyla ilgileniyorlar daha çok bende baska bi forumda yöneticiyim ama
    kimseye böyle bir davranısta bulunulmadı burdaki yöneticileri kınıyorum

son olarak PROTOCHIP arkadısımızı bu konuda göstermis oldugu hassasiyetten dolayi tebrik ediyorum ve saygılarımı sunuyorum

-------------------------------------------------WE ARE SX1-------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 7 Nisan 2005, 15:45:06 >
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR

PROTOCHIP dostum ile konusmustum bu konuyu yarım saat once ama yazısını okuduktan sonra ona verdiğim sözü tutmam için herhangi bir neden bulamıyorum. O bana şunu demişti "benim yüzümden forumdan ayrılma hatta ayrılırsan siteyi açacaklar derler" dedi. ama bu yazıyı okuyupta burada kalacak FERİT i tanımıyorum. Daha once baska birisinin bana kufurler ve hakaretler etmesinden dolayı buradan ayrılacağımı söylemiştim ve admin lerin ilgisinden dolayı kalmıştım. ama görüyorum ki aynı admin ler dostum PROTOCHİP in düşüncelerine saygıları yok (ki kurallara uyduğu halde).
    Uzun lafın kısası burada tanıdığım en iyi dostlarımdan birinin buradan ayrılmış olması ki o kişi aynı zamanda benim birlikte çalıştığım dostumdur benim için artık burada kalmanın anlamı olmadığının bir ifadesidir.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM BİZİMLE PAYLAŞTIKLARI BİLGİLERDEN DOLAYI......

SAYGILAR VE HERKESE ELVEDA

• DonanimHaber İçin Büyük kayıp Oldu.Hatta Bizler İçin...
  • arkadaşlar ben sx1 forumları sayesinde tanıdığım ve sx1 kardeşliği adına binlerce soruya cevap yazan ve birikimlerini bizimle paylaşan bir sürü kişinin saçma sapan nedenlerle foruma veda etmesi nedeni ile forum yöneticilerini kınıyor ve bu şekilde davranan arkadaşalrı tebrik etmek istiyorum, protochip in imzasısının kurallara uymayan yönü nedir bilmek istiyorum , bende artık böyle saçma kurallarla , diretmelerle yönetilen bir foruma katılmayacağım herkese başarılar....
  • haydaaa forumdaki bildiğim: en iyi, en saygılı, en çok paylaşmayı seven insan forumdan ayrılıyor, olacak iş değil. böyle yöneticilere benden de
  • Sevgili dostum @Protochip, buradaki admin arkadaşlar daha önce de 2 defa biri 66 sayfalık biri de 32 sayfalık Siemens SX1'ciler buraya topiğini hiçbir sebep yokken silmişlerdi. Ben de o zamanlar kızıp bu Forumu Protesto etmiştim hatta admin' lere de çok ciddi laflar söyleyerek bu forumdan ayrılmıştım ancak senin foruma dahil olduğunu görünce ben de tekrar girmeye ve tekrar yazı yazmaya karar vermiştim. Tabii ki hata bizde, amacı sadece para kazanmak olan bir forumda yönetici ne derse o oluyor, bizler de işte böyle bakakalıyoruz. Bu durumda yapacak tek şey kalıyor: O da senin dediğin gibi ELVEDA demek.
    Tamamen yanındayım, her hareketini destekliyorum. Bugüne kadar yaptığın herşey ve verdiğin her değerli bilgin için teşekkür ederim. Seni bu forumda tanıdım ama daha sonra MSN' den de sıkça görüştük, gerçek bir dost gerçek bir İnsan kazandım. Senin yaşadıklarını ve seni İmzandaki yazı tam olarak tanımlıyordu, hatta imzanın devamını da senin yaşadıklarının bir sonucu olarak ben tamamlamıştım. Bu durumu başkalarının anlaması çok zor. Ancak Ateş düştüğü yeri yakar ve ancak yaşayan bilir.

Çölden Çiçek Bahçesine dönen Hayatında Çiçeklerin bir daha hiçbir zaman solmaması dileği ile, Hakkını helal et sevgili dostum.

• Bravo yöneticiler... bravo... diyecek başka söz yok... Kaçınız bu foruma bu kadar çok katkıda bulunmuştur ki? Kaçınız her cümlesine Sevgili arkadaşlar la başlayıp, Saygılar diyerek bitirmiştir? Kaçınız bu foruma onun kadar önem vermiştir?

İMZAYI SİLEN YÖNETİCİ/YÖNETİCİLERE
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehlike

Bravo yöneticiler... bravo... diyecek başka söz yok... Kaçınız bu foruma bu kadar çok katkıda bulunmuştur ki? Kaçınız her cümlesine Sevgili arkadaşlar la başlayıp, Saygılar diyerek bitirmiştir? Kaçınız bu foruma onun kadar önem vermiştir?

İMZAYI SİLEN YÖNETİCİ/YÖNETİCİLERE

BİZ HİÇ KİMSENİN HELE HELE FORMUN KALİTE VE METRAJINI ARTTIRAN BİR KİMSENİN AYRILMASINI İSTEMİYORUZ VE İSTEMEYİZ VE İSTEMEYECEGİZ DE.PROTOCHİP KARDEŞİM,DOSTUM VE KAHRAMANIMIZ YAZISINDA İMZA KONUSUNDA GEREKLİ OLANI YAZMIŞ VE ÇOK DOGRU YAZMIŞ.BU TUTUMUNDAN DOLAYI FORUM YÖNETİCİLERİNİ KINIYORUZ VE EN KISA ZAMANDA HATALARINI DÜZELTMELERİNİ,YADA BİZE NEDEN YAPTIKLARINI ANLATAN GEÇERLİ BİR NEDEN SÖYLEMELERİNİ BEKLİYORUZ.

BU ARADA PROTOCHİP DOSTA YAPTIKLARI KATKI VE SAYGI DOLU DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI BİNLER TEŞEKKÜR EDİYOR VE ÇOK MÜTEŞEKKİR OLDUGUMUZU SÖYLEMEK İSTİYORUM.PROTOCHİP DOST SENDEN HEP SAYGI VE KATKILAR GÖRDÜK VE GÖRMEK İSTİYORUZ.BENCE BİZLERİ BIRAKMA.....HEPİMİZ ARKANDAYIZ
    WE ARE SX1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurani -- 7 Nisan 2005, 19:06:18 >

• PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var ..
    ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var ..
    ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim

ADAM FORUMA VEDA EDİYO SEN SORU SORUYON ALA ALA NE ANTIKASINIZ YA
  • @protochip nereye gidiyosun ya bu milletin temacilarin patchcilerin sana ihtiyaci var..
    noluyonuz sirayla önce siemensmania sonra sen.....
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.