Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OneDream

quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var ..
    ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim

ADAM FORUMA VEDA EDİYO SEN SORU SORUYON ALA ALA NE ANTIKASINIZ YA

Bence bu üzücü haberi okumamıştır da ondan soruyodur.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehman

@protochip nereye gidiyosun ya bu milletin temacilarin patchcilerin sana ihtiyaci var..
    noluyonuz sirayla önce siemensmania sonra sen.....

PROTOCHİP forumu izliyorsan bunları gör ve bizim için geri dön SENİ BEKLİYORUZ.
  • Ülkemizde beyinleri akıllı insanları kaymetmek çok kolaydır beyin göçüne açığız arkadaşlar ve bunu şu forumda bile görebiliyorum photochip dostum senleyim bende ayrılıyorum...... fazla söze gerek yok senleydik yeine senleyiz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurani

quote:

Orjinalden alıntı: OneDream

quote:

Orjinalden alıntı: kmercans

PROTOCHIP, ben öncelikle size şunu sormak istiyorum mclaren fw15 şi kurdum gerekli tüm pach leri de birlikte yükledim ama üst kım olsun orta kısım resim kısmı olsun degişti ama en altkısım video ve radyo kısımları hangi temayı yüklediysem degişmedi benim yanlış yükledigim bi kısım mı var ..
    ama yanlış yüklesem diger kımlar neden oluyor acaba yanıtlarsanız sevinirim

ADAM FORUMA VEDA EDİYO SEN SORU SORUYON ALA ALA NE ANTIKASINIZ YA

Bence bu üzücü haberi okumamıştır da ondan soruyodur.

"
    haberi okumasına gerek yok başlığı okusa yeter "SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA **"

• forum adminleri ne yaptıklarını bilmiyorlar bence belkide bu kadar çok reytingi olan bir konuyu forumda çekemiyorlar bence bunlar nokiacı hepsini şiddetle kınıyorum

protochipin dediği gibi

ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME.....AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA **

• arkadaşlar dün gece protochiple msn den konuşuyordum, o cevabı yazdıktan sonra foruma bi daha hiç girmedim dedi.

Son mesaj 7 Nisan 2005, 15:10:59
    Son giriş 7 Nisan 2005, 15:13:14

işte... bir daha buraya gelemem dediyse dediğini yapıcaktır.
    bu kadar iyi kişileri forumdan soğutan, uzaklaştıran site yöneticilerini tekrar kutluyorum...
  • Noolmuş imzasını silmişlerse ya sorarsınız nie silindi die belki bi yanlışlık olmuştur ne kadar çıtkırıldımsınız adam önce bi hakkını arar tamam saygılı olmak güzel bu özelliği ile aradaşı takdie ediyorum yeri geldiğinde meydanda olup hakkını aramak lazım de mi bırakıp gitmek kolay
  • BU FORUMDA GERCEKTEN BİZE ELİNDEN GELDİGİ KADAR YARDIM EDEN,ONA KARSI SOYLENEN ELESTİRİLERE SAYGİLİ BİR BİCİMDE CEVAP VEREN VE GERCEKTEN BİR COK KİŞİNİN YARDIMINA KOSAN(ADMİNLERDEN DAHA COK) BIR KISIYI BOYLE BİR SEKİLDE SİTEDEN SOGUTMAK GERCEKTEN HOS BİŞİ DEİL.

USTA SENİ FORUMA GERİ BEKLİYORUZ.....

• walla admin midir kimdir bilmiyorum ama bunu okuyorlarsa bilsinler ki bu foruma protochip gibi adamlar yuzunden giriyoruz donanimhaber i sevdigimizden adminleri begendigimizden deil.....
  • Arkadaşlar radyodan kayıt yapma şansımız varmıydı?Radyodan stereo kayıt yapan bi program biliyormu sunuz? Yada varmıydı?
  • maalesef
    quote:

Orjinalden alıntı: dOnEpeZil

Arkadaşlar radyodan kayıt yapma şansımız varmıydı?Radyodan stereo kayıt yapan bi program biliyormu sunuz? Yada varmıydı?
  • Ya ben bi yerlerde okumuştum öyle bişey.Ona dayanarak sordum.Nerde gördüğümü hatırlamıyorum ama.
    Ama şunuda belirteyim EMİN DEĞİLİM.Dediğiniz doğru olabilir.Teşekkür ederim.
  • SAYIN FORUM YÖNETİCİLERİNE:

BÖYLE YOK İSİM YANLIŞ,YOK RESİM HATALI GİBİ SEBEPLERLE İNSANLARIN FORUMDAN AYRILMASINA NEDEN OLMAYI DOĞRU BULMUYORUM.

BİZLER BU FORUMA BİLDİĞİMİZİ PAYLAŞMAK,BİLMEDİĞİMİZİ ÖĞRENMEK İÇİN GİRİYORUZ.GİRENLERİN YÜZDE DOKSANBEŞİNİN BENİM GİBİ ÖĞRENME AMAÇLI GİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK GERİYE PROTOCHİP'İN ARASINDA BULUNDUĞU VE BİLGİSİNİ BİZLERLE PAYLAŞAN YÜZDE BEŞLİK AZ BİR KISIM KALMAKTA.

MESAJ NO:1 DEN SON MESAJINA KADAR BAKTIĞINIZDA HEP SAYGI VE EDEP ÇİZGİSİNDE KALAN NADİR ŞAHSİYETLERDEN BİRİDİR PROTOCHİP. BU BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR KONU.

LÜTFEN BÖYLE ARKADAŞLARI GEREKSİZ ŞEYLERLE KAYBETMEYELİM.
  • Çoook teşekkür ederim.Biraz geş oldu ama anca görebildim.
    quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

quote:

Orjinalden alıntı: dOnEpeZil

Arkadaslar Eti nin çektigi videolari aviye çeviren programin adini bilen varmi?

Eti camcoder ile çektiğiniz filmleri mpeg veya avi formatına çeviren program:

http://hitcep.com/Programlar/Eye_Converter_HitCep.Com.zip

• Öncelikle kendime bir YUH çekiyorum (ne kadar yoğun olursan ol adam bi sağına
    soluna bakıp topikin üst satırlarını okumaz mı diye) daha sonra konuya giriyorum.
    Bu forum özellikle de bu topik,pek çok arkadaşımın olduğu gibi benimde bu konu
    hakkındaki bilgilerimi öylesine geliştirdiki ben bile inanamıyorum.İnansam iyi olur çünkü
    PROTOCHİP gibi dostlarımızın kendi işlerini güçlerini bırakıp SADECE paylaşmak amacıyla
    buralarda bu kadar insana yardım ettiğini biliyor olmak bende büyük bir utanç duygusu
    oluşturuyor.BU ARKADAŞIMIN NE KENDİSİNİ TANIRIM NE DE NE İŞ YAPTIĞINI BİLİRİM.Tek bildiğim
    benim SX1'le ilgili bir sorunum olduğumda benim danışabileceğim ve % 100 cevap alacağımı
    bildiğim saygılı bir insanın olduğudur.Ve şundanda % 100 eminimki o buradakileri takip ediyor ve bu yazılanları
    en ince detayına kadar okuyup onları arşivinde saklıyor.HERZAMAN YAPTIĞIM GİBİ ONA TEKRAR
    TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.Onun gibi insanlara herzaman özenmişimdir.Hem günlük
    yaşantısını sürdürüp hemde okadar işinin arasında bunca farklı dala ayrılıp pekçok
    insana yardım elini uzatmak hiç kolay bi iş değil.BENİM İŞİM BU OLMASINA RAĞMEN BEN
    BECEREMİYORUM BUNU.

Arkadaşım adın herneyse yüreğini ferah tut.Senin kadar saygılı insanlar
    maalesef bu güzel ülkemizde pek saygı görmüyor.AMA BUNUN DEĞİŞMESİ İÇİN DE BİRİLERİNİN
    ÇABALAMASI GEREKİYOR.EN BAŞTA KENDİMİZDE OLMAK ÜZERE,YANLIŞ OLAN DOĞRULARI DEĞİŞTİREREK
    BU ÇARKIN GERİYE DÖNDÜRÜLÜR OLDUĞUNU İSPATLAMAMIZ GEREKİYOR.
    Sen ve senin yaptığını yapmaya çalışan ve ha bire bi yerlerden tokat yiyen o kadar çok insan var ki bu ülkede
    artık değişimi yaşam prensibi olarak ilke edinmiş bu insanlar bile çileden çıkar olmuş.
    Umarım biyerlerde yine seni okuma,görme ve tanıma fırsatı bulurum(-ruz).
    Sana yapılan haksızlığın sebebini anlamak o kadar da zor değil anlaşılan.Zaten bazı arkadaşlarımız
    bu konu hakkında yorum yapmışlar.Üzerine fazlaca gitmeme gerek ve lüzum yok benimde.
    Hazmedilemeyecek bir olay bu.Kimsenin senin bu kararını eleştirme gibi bir lüxüde yok zaten.
    Ancak şunu söylemek isterim haddim olmayarak;demokratik toplumlarda gücü ellerinde tutanlar
    bilgi gücü olan insanları saf dışı edebilmek için,herzaman onları küçük düşürücü ve gururlarını zedeleyici
    yöntemlere başvurmuşlardır.Bunu bilirsin...Ve çoğu zamanda başarılı olmuşlardır.(Senin yaşadığın olay en yakın örnek.)
    Fakat onların isteklerine boyun eğmek senin kendine olan saygını koruman ve kendine ait yüce değerlerini koruman
    için yeterli olabir mi acaba?Amaçlarına ulaşmak isteyenler Makyevalist bir felsefeyle her yolu mübah sayacaklardır
    bu kuşkusuz.Çoğu zamanda ulaşacaklardır.Ama mademki bunun bilincindeyiz neden karşı koymayalım?Neden bu çarkın içinde
    dönüp gidelim?Daha öncede belirttiğim gibi sana ne yapman gerektiğini söyleyecek bir lüxe sahip değilim.
    Ama işin içine zaten bu toplumda yara olan bir olay girerse senin şahsın aracılığıyla herkese seslenirim
    HATTA YÜKSEK SESLE SESLENİRİM.Şunu yanlış anlamanı kesinlikle önlemek istiyorum.Bir arkadaş kendi üslubuyla yine bu konuda sana
    seslenerek "kaçmak yok" demiş.Senin nazarında o arkadaşıma ve onun gibi düşünen arkadaşlarıma da
    söylüyorum : "KAÇMAK VE GİTMEK FARKLI FİİLLERDİR". Yazdıklarımdan "Kaçıyorsun,SAKIN KAÇMA" anafikrini çıkarmandan
    sakındığım için belirtmek istedim.AMA ŞUNU AÇIK VE SEÇİK OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ "DİRENMİYORSUN;DİREN."
    O İMZANI SİLDİLERSE BİR DAHA YAZ!!! PROTOCHIP2 OLARAK DEVAM EDİYORUM DE!!! İMZANI İTALYANCA TEKRAR YAZ!!!
    ALMANCA YAZ!!! LAZCA,KÜRTÇE,BOŞNAKÇA,ÇERKEZCE,ZAZACA....YENİDEN YAZ....BOŞ MESAJ AT...AMA YENİDEN YAZ...
    VARLIĞINI BİLDİR...VARLIĞINI HEP BİLDİR....KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR BURASI VE SENDE MİLYONLARCA İNSAN GİBİ
    BU NİMETİ KULLANAN BİR ŞAHISSIN...TAPULU BİLE OLSA YİNE YAZ...GECEKONDU YAPMADIN SEN BURAYA...
    KİMSENİN ARAZİSİNE GÖZ DİKMEDİN BURADA...YASAL OLMAYAN BİRŞEY SÜRMEDİN PİYASAYA...

GURURUNUDA ANCAK SENDEN ÖZÜR DİLENDİĞİNDE DİZGİNLEYEBİLMELİSİN...

HADDİMİ AŞTIYSAM SENDEN VE OKUYAN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM....

TEŞEKKÜR EDERİM...

ONUR DNM.

PHYSICS ENGINEER & PEDAGOGUE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOnEpeZil -- 9 Nisan 2005, 6:06:58 >

• Sevgili arkadaşım @dOnEpeZil, yazını o kadar düzgün bir yazı ile ve de tek harf hatası bile olmadan yazmışsın, anlatmak istediklerini de çok iyi bir şekilde ifade etmişsin, kendi adıma okuduğum herşeyi rahatlıkla anlayabildiğim için çok teşekkür ederim. Genelde arkadaşlar bu konuya pek özen göstermiyorlar maalesef.

Yazdığın yazıdaki, Haksızlıklara uğrayan ve çevresine her zaman Saygılı olmuş İnsanlardan biri olarak yazdıklarına tamamen katılıyorum. İyiniyet bizim ülkemizde her zaman suistimal edilmiştir. Başarılı, yeni buluşlar yapan, kendi branşında üst düzey noktasına gelmiş insanlarımız kendi ülkesinde ilgi ve alaka göremeyip yaptıkları çalışmalardan dolayı bir de Suçlu damgası ile onurlandırıldıklarından (!) maalesef yurt dışına kaçıp yada kaçmak zorunda bırakılıp çalışmalarını NASA, M.I.T gibi çok üst düzey kuruluşlarda devam ettiriyorlar. Ülkemiz de her zamanki gibi avucunu yalıyor ve yerinde sayıyor. Bunu bir FİZİK Mühendisi ve de Pedagog (belki de bir Öğretmen) olarak en iyi sen anlarsın diye düşünüyorum.

Böyle bir anlayışın hakim olduğu bir ülkenin her kesiminde de bu durumu görmek mümkün. İşte en basit örneği de bu Forumdur. 2 defa hiç sebepsiz SX1' ciler Topiğini sildiler, şimdi de Anlamını ve ne anlatılmak istenildiğini bile bilmedikleri @Protochip arkadaşımızın çok değer verdiği ve tamamen kendi yaşantısından kesitleri içeren ve de içerisinde en ufak başkasını aşağılayıcı, karalayıcı yada başkasını kızdıracak bir harf bile barındırmayan İMZA' ya müdahale ediyorlar. Sebebi ise kurallara uymamasıymış, peki o kurallara uymayan ve de tek amacı ortalığı karıştırmak olan onlarca insana neden müdahale edilmiyor.

@Protochip arkadaşımın imzasındaki yazının, AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING
    WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT
    AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!
    bölümünü yaptığı muhteşem çalışmalarla burayı ve de kendi Hayatını bir Çiçek Bahçesine dönüştürüp bizleri çok mutlu ettiği için, ben tamamlamıştım. @Protochip dostum o kadar alçakgönüllü bir insan ki bu yazıyı aldı ve imzasına ekledi. Bence bu hareket bana verilebilecek en değerli Hediyeydi. Huzurunuzda kendisine tekrar Gönülden teşekkür etmek isterim. Ona yapılmış bu hareket bu durumda bana da yapılmış sayılır, çünkü onun imzasının büyümesine ve daha çok yer kaplamasına aslında BEN sebep oldum.

Buradaki her arkadaşıma sorarım, @Protochip sayesinde yaptığınız onca Tema ve aldığınız Saygılı mesajlarla mutlu oldunuz mu olmadınız mı? Ben kendi adıma çok mutlu oldum. Bana MSN' de tam 4 saat Tema yapmayı öğretti, kim uğraşır ki bu kadar, kim harcar en değerli vaktini bu işler için.

Sevgi ve Saygının gittikçe azaldığı ve Paranın esir ettiği Toplumumuzda LÜTFEN bırakın da bari yardımsever, çevresine saygılı, dost ve paylaşımcı 1-2 kişi olsun.

Ülkemizin ÇÖL olmaması ve bir ÇİÇEK BAHÇESİ olarak kalması dileği ile,

Saygılarımla,
    Adnan ÖZÇELİK
    İnşaat Müh., İTÜ 1988

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adozcelik -- 9 Nisan 2005, 10:18:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

KURTLAR VADİSİ BY GpRsCi

sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.

TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN,
    4 Tane KURTLAR VADİSİ MELODİSİ
    MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR.
    smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Vadi[b/] ismiyle manuel olarak aktif edilir.
    EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\Vadi_scs DİR.

DOWNLOAD LİNKİ: http://wapcenneti.com/Kurtlar_Vadisi.rar

Telefondaki Görünüş:

bence burda main screen bu daha güzel yakışır

• ya noluyo bu formun yöneticilerine ne yapmaya çalisiyolar önce timhat sonra siemensmania simdide s1ra PROTOCHIPde yuh art1k diyorum bence herkes imzas1na protesto amaçl1

siemensmania protochip ve timhat1 gönderenlere ve göndermesine vesile olanlara
  • doğru diyosun hocam. adamlar geldi buraya millete öğretti ne biliyorsa. ne varmış imzada bilmiyorum ki..
  • menu screen da arkaplana resim koymak için illahaki smartlauncher mı olması gerekiyor ya o prgoram ramin içne ediyorda
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.