Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben fwy i patachledim ama olmadı yaaww temaptackhelnmiyo bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: GpRsCi

SPORTS BY GpRsCi

sonderece başarılı ellerine sağlık. bundan sonraki temalarını imzasız görmek dileğiyle..
  • yaw ilginç bişey oldu, bugun camera x diye bişey yükledim, sopnra kaldırıyım diye yöneticiye girdim ama hiç bi prog yüklü görünmüyo(veri yok diyo), nereye gitti bunlar? fexplorerdan c:\system\install a girdim, "fexplorer: sistem hatası" diyo, ama açılıyo klasör. orda duruyo dosyalar, ama açılmıyolar zaten tıklayınca bozuk dosya diyo, şimdi ben kurduğumö şeyleri nasıl kaldırcam, direk app'dan silicem mi ilgili klasörlerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

quote:

SPORTS BY GpRsCi

sonderece başarılı ellerine sağlık. bundan sonraki temalarını imzasız görmek dileğiyle..

Temayı Yüklediğinizde İmza Gözükmez Sadece Yükleme Yaparken By GpRsCi Yazar o kadarda olsun ama :D başkaları temaları biz yaptık demesin diye

• materyalleri yolladım kolay gelsin protochip,bikaç tema daha yapayım ben
  • quote:

Temayı Yüklediğinizde İmza Gözükmez Sadece Yükleme Yaparken By GpRsCi Yazar o kadarda olsun ama :D başkaları temaları biz yaptık demesin diye

:)
  • xp theme i elinde olan war mı??
  • KURTLAR VADİSİ BY GpRsCi

sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.

TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN,
    4 Tane KURTLAR VADİSİ MELODİSİ
    MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR.
    smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Vadi[b/] ismiyle manuel olarak aktif edilir.
    EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\Vadi_scs DİR.

DOWNLOAD LİNKİ: http://wapcenneti.com/Kurtlar_Vadisi.rar

Telefondaki Görünüş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GpRsCi -- 6 Nisan 2005, 0:34:59 >

• eline sağlık kardeşim:) saol
  • ya beyler ben bu menuyu degistirmek icin menufolders.mbm yı yukledım telefona hıcbısı deısmedı.. gereklı yerde ama yınede tınlamıyo ne yapmak lazim baska??
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dev!L >

mutlaka bir yerde ufak bir hata yaptınız,gözünüzden kaçan birşey oldu herhalde.bence yazıları tekrar ve dahA dikkatli inceleyin.birde denemek için patchden sonra buradan herhangi bir sis temayı kurun lütfen.

Technics >

size katılıyorum.gerçekten çok güzel bir tema.arabalar ve kalpleri :D GpRsCi arkadaşımızın ellerine sağlık tekrar.

johnny >

bazen uninstall programları çalışmayabilir.programı yeniden kurup bir daha yöneticden kaldırmaya çalışın.eğer hala sorun devam ediyorsa ve mmc ye kurduysanız E:\system\apps\cameraxpro klasörünü siliin.program otomatikman menuden kaybolucaktır.

woundedknee >

teşekkürler.bana sepultura isimli ve aynı materyalleri içeren iki tema göndermişsiniz.en kısa zamanda sis haline getirip foruma koyucam.ellerinize sağlık.KATKINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

doomguard >

xp ile ilgili 2 adet tema ve bootscreenler topic altında bulunmaktadır.1.sayfadan itibaren incelerseniz kolaylıkla ulaşabileceğinizi düşünüyorum.

GpRsCi >

harika gidiyor.işte her tarza her zevke göre temalar ayrı bir hava katıyor sx1 lere.ellerinize sağlık.KATKINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

risk>

menufolders.mbm dosyası e:\system\data altında bulunmalı.eğer FULLPATCHMMCE ile patch yaptıysanız telefonu yani benim anlaltığım yöntem ile bu folder ikonlarının değişmemesi için bir sebep yok.birde acaba tele gönderdiğiniz menufolders.mbm dosyası orijinal dosya olabilir ve bu yüzden ikonlar aynı kalıyordur.topic altında 4-5 tane kadar menufolders.mbm olucaktı.onlarla bir daha ve menufolders.mbm ismiyle e:\system\data nın altına kopyalayarak denermisiniz.

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 5:33:57 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

SEPULTURA BY woundedknee KENDISINE TEŞEKKÜR EDERİZ.

sepultura.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan sepultura.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SEPULTURASCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SEPULTURA ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/SEPULTURA.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 6:04:37 >

• SEVGILI ARKADASLAR,

HELLOWEEN BY woundedknee KENDISINE TEŞEKKÜR EDERİZ.

helloween.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan helloween.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası HELLOWEENSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından HELLOWEEN ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/HELLOWEEN.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 12:08:36 >

• Rica Ederim Arkadaşlar.
  • @Protochip selam dostum, bu imzandaki : ...SIEMENS SX1 COMMODORE AMIGA EDITION ** dediğin nasıl bir Edition 'dır, yani Teması mı Comm.Amiga?

@turbilans dediğin gibi az kaldı kendini bizden mahrum bırakacaktın. Cevabın için teşekkür ederim.
  • SEVGILI ARKADASLAR,

adozcelik>

abicim bu olay benim hazırladığım ve kullandığım bir tema. bu yüzden kendi sx1 imi böyle adlandırdım.umarım beğenmişsinizdir.

1984 yılında commodore 64 ile başlayan bu aşk 1987 de turkiye ye gelir gelmez amiga 500 ve daha sonra çıkar çıkmaz amiga 1200 le devam etmiştir ve o zaman aldığım zevki yaşatmak amacıyla sx1 in ruhu ile o dönemin hatırlarını evlendirmek istedim ve ortaya SX1 COMMODORE AMIGA EDITION çıktı.size fikir sahibi olmanız için screen shotları gönderiyorum.

SX1 COMMODORE AMIGA EDITION BY PROTOCHIP:

SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 5 Nisan 2005, 18:40:29 >

• SEVGILI ARKADASLAR

Adnan abi bende de SX1 SIEMENS FERRARI EDITION var. cok da güzel bir olay.

SAYGILAR
  • slm dostlar sx1e programlar yukledm ertesi gun tel kendi kendine fabrika ayarlarlna dondu.bende programlarl kaldlrdlm.fakat klylda kosede program uzantlsl duruyo(ornegin eticamcorderin .dll )etiyi tekrar yuklesem sorun olurmu.acilen cvplasanlz dadlndan yenmez:)bide arkadaslar eti prov1.0 yukledim ses gidiyo ya lütfen sorunsuz calisan eti yokmu
  • quote:

KURTLAR VADİSİ BY GpRsCi

sports.sis TELEFONA GÖNDERİLİP HAFIZA KARTINA YÜKLENECEK.İLERİDE BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN e:\system\install KLASÖRÜ İÇİNDEKİ sports.sis DOSYASI SİLİNECEK.TELEFONU KAPATIP AÇIN TEMA HAZIR.

TEMA İÇERİĞİ 176*220 ARKAPLAN,BATARYA SİNYAL GÖSTERGESİ BOOTSCREEN,SCREENSAVER,SMARTLAUNCHERSKIN,
    4 Tane KURTLAR VADİSİ MELODİSİ
    MİDİ OTOMATİK OLARAK c:\system\sounds\digital\Cendere.mid vs. OLARAK YÜKLENİR.
    smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından Vadi[b/] ismiyle manuel olarak aktif edilir.
    EKRAN KORUYUCU MANUEL OLARAK AKTİF EDİLMELİDİR.KURULUM YERİ E:\IMAGES\SCS\Vadi_scs DİR.

DONWLOAD LİNKİ: http://wapcenneti.com/Kurtlar_Vadisi.rar

Telefondaki Görünüş:

iyi olmuş bu çalışma, kurtlar vadisi hastası bi arkadaşım var ona söyliyim bi bakiyim

• protochip,

ilgin için teşekkürler bende farkettim zaten ilk sayfada ama verdiğin linkten indiremiyorum..
    o yüzden sordum yada upload yada mailime yollayabilirmisin???
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.