Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

husnu>

bahsettiğiniz eticamcordr.app dosyası bir symbian program dosyasıdır ve windows xp altından çalıştırılamaz.eti için çevirici programın ismi eticongui.exe dir.zannediyorum bir yerde hata yapıyorsunuz.

SAYGILAR.
  • sagol kardes ama anlamadlgm senin verdign eti app linkine tlkLadm.tamam o olmuyomus peki telde cekileni bilgisayarda izlemek icin eticongui.exe linki varml.yardlmln icin sagol
  • sanırım halen görmedi

quote:

Orjinalden alıntı: timh@t

aloooooooooooooooo
    quote:

??????????????? bekliyorum menderes yaw.
    quote:

menderes sana sordum??görmedin heralde..
    quote:

PROTOCHIP benim britney teması ne oldu.hani anaekran olarak benim sana yolladığım resmi koyacaktın wede alarm we zil sesleri olarak wav dosyaları koyacaktın!!!
    neyse hade sana kolay gelsin.

• SEVGILI ARKADASLAR,

TEMA NO:66

OLDIES BY PROTOCHIP...

oldies.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan oldies.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası OLDIESSCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından OLDIES ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/OLDIES.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 3 Nisan 2005, 8:55:38 >

• işte arkadaşlar sanatsal çalışma isteyen protochip arkadaşımıza salvador dali teması,gerekli malzemeleri gönderiyorum hemen,kolay gelsin protochip...

• SEVGILI ARKADASLAR,

woundedknee>

süperrrr...materyalleri bekliyorum emaildan hemen koyalım sis halini...ellerine sağlık...TEŞEKKÜR EDERİM

SAYGILAR...
  • SEVGILI ARKADASLAR,

SALVADOR DALI BY woundedknee KENDISINE TEŞEKKÜR EDERİZ.

salvadordali.sis: telefona gönderilip kurulacak.kurulum işlemi yapıldıktan sonra ileride bir sorun yaşamamak için c:\system\install yada e:\system\install altında bulunan salvadordali.sis dosyası silinecek.telefonu kapatıp açın.artık temanız hazır.

tema içeriği: 176*220 arka plan,batarya ve sinyal göstergesi.bootscreen,screensaver,smartlauncherskin,analog clock...

screensaver özelliği manuel olarak aktif edilmelidir.gerekli resim dosyası SALVADORDALISCR.jpg ismiyle e:\images\scr adlı klasöre kurumlum sırasında otomatik olarak kopyalanır.

smartlauncherskin dosyası kurulum sırasında otomatikman gerekli klasöre kopyalanır ve smartlauncher programından SALVADORDALI ismiyle manuel olarak aktif edilir.

DOWNLOAD LINK:http://sx1.pardus.info/PROTOCHIP/SX1THEKING/SX1THEMES/THEMES/SALVADORDALI.zip

TELEFONDAKİ GÖRÜNÜŞ:

UPLOAD ALANINI SAĞLAYAN: internetteyiz.biz ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROTOCHIP -- 3 Nisan 2005, 13:53:48 >

• proto chıp
    arkadasım senı tebrık etmek ısterım
    yaptıgın seyler her yıgıdın harcı degıl
    bu nedenle sana yesekkur ederım
  • SEVGILI ARKADASLAR,

teşekkür ederim.yeterki herkes mutlu olsun o zamn benim mutluluğum sonsuz olur...

SAYGILAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTOCHIP

SEVGILI ARKADASLAR,

twinkle67>

dostum özür diliyorum.ancak msn e login olamıyorum.

dev!L >

fw16 kısa bir süre sonra siemens firması tarafından resmi olarak çıkarılacak.

SAYGILAR...

peki ne gibi değişiklikler olacak bide greece -turkey olarka da çıkacak mı ben gnelde winswupla fw atmayı daha kolay buluyorum am diğerinde hep bi hata oluyo yani fw16 nın new features ları nelerdir öyle soriyim ben sana
  • SEVGILI ARKADASLAR,

dev!L >

herhangi net bir bilgi yok.ancak tüm varyantlarda çıkacağı söyleniyor yabancı forumlarda.

SAYGILAR..
  • selamlar...screen saver isimli jpgleri e/images/scr klasörü oluşturmadan sadece e/images e yönlerdirsen diyorum.scr isimli klasörden seçildiğinde tam ekran screen saver olmuyor bende.acaba ben de mi anormallik var diyorum.e/images klasöründen seçip önizlemeyaptığımda tam ekran screensaver oluyor protocip.merak ettimde... saygılar
  • SEVGILI ARKADASLAR,

woundedknee>

bunun sorun directory seçiminden kaynaklanmıyor.screen saver resimlerinin 176*208 olması lazım.ancak sizinkile 176*220.bu sebepten dolayı telefon otomatikman küçültüyor.bende emeğe saygı çerçevesi içinde müdahale edip resmi ayarlamanın doğru olacağını düşünmediğimden herhangi bir değişiklik yapmadım.screensaver ları 176*208 yaparsanız problem kaybolucaktır.

SAYGILAR.
  • sağol protochip biraz acele ettim bende biraz araştırarak buldum,resimlerin özelliklerine baktım:)istersen değiştirebilirsin benden yana bi sorun yok.önemli görsel zevk yani.bende sana tema konseptinde 1767*220 olarak resimlerim,176*208 olarak da gönderirim screen saver resimlerini.sorun yok yani,başarılar .ben bi tema yapayım.sepultura geliyor:)
  • ek bilgi powerlock kullanıldığında screen saver lar için 176*220 dahi kullansak otomotik olarak tam ekran yapıyor.paylaşalım dedim
  • selamlar...sepultura teması kolay gelsin.saygılar

• selam millet korn temalrı için saol protochip baba
  • quote:

Orjinalden alıntı: woundedknee

selamlar...sepultura teması kolay gelsin.saygılar

saol dostum metalci tarzı temalar arıyodum bende çooook saol elinde slipknot teması olan var mı ?

• SEVGILI ARKADASLAR

DOSTLAR BURAYA BIR DAHA YAZMAMA KARARI ALMISTIM AMA SAGOLSUN ADMINLERIN ILGISINDEN DOLAYI BURANIN SAHIPSIZ OLMADIGINI ANLADIM VE HERHANGI BIRISINE KIZIP GITMENIN MANTIKSIZ OLACAGINI DUSUNDUM. O YUZDEN DE BURADA OLDUGUM SURECE SIZLERLE BILGIYI PAYLASMAYA DEVAM EDECEGIM.

SAYGILAR
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.