siemensmania arkadaş hayırlı bi arkadaştı hakketen forum için bende kınıyorum
TEBRİK EDERİM
benimde düşüncelerim aynen böyledir katılıyor ve adminleri kınıyorum !
quote:
Orjinalden alıntı: dOnEpeZil
Öncelikle kendime bir YUH çekiyorum (ne kadar yoğun olursan ol adam bi sağına soluna bakıp topikin üst satırlarını okumaz mı diye) daha sonra konuya giriyorum. Bu forum özellikle de bu topik,pek çok arkadaşımın olduğu gibi benimde bu konu hakkındaki bilgilerimi öylesine geliştirdiki ben bile inanamıyorum.İnansam iyi olur çünkü PROTOCHİP gibi dostlarımızın kendi işlerini güçlerini bırakıp SADECE paylaşmak amacıyla buralarda bu kadar insana yardım ettiğini biliyor olmak bende büyük bir utanç duygusu oluşturuyor.BU ARKADAŞIMIN NE KENDİSİNİ TANIRIM NE DE NE İŞ YAPTIĞINI BİLİRİM.Tek bildiğim benim SX1'le ilgili bir sorunum olduğumda benim danışabileceğim ve % 100 cevap alacağımı bildiğim saygılı bir insanın olduğudur.Ve şundanda % 100 eminimki o buradakileri takip ediyor ve bu yazılanları en ince detayına kadar okuyup onları arşivinde saklıyor.HERZAMAN YAPTIĞIM GİBİ ONA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM.Onun gibi insanlara herzaman özenmişimdir.Hem günlük yaşantısını sürdürüp hemde okadar işinin arasında bunca farklı dala ayrılıp pekçok insana yardım elini uzatmak hiç kolay bi iş değil.BENİM İŞİM BU OLMASINA RAĞMEN BEN BECEREMİYORUM BUNU.
Arkadaşım adın herneyse yüreğini ferah tut.Senin kadar saygılı insanlar maalesef bu güzel ülkemizde pek saygı görmüyor.AMA BUNUN DEĞİŞMESİ İÇİN DE BİRİLERİNİN ÇABALAMASI GEREKİYOR.EN BAŞTA KENDİMİZDE OLMAK ÜZERE,YANLIŞ OLAN DOĞRULARI DEĞİŞTİREREK BU ÇARKIN GERİYE DÖNDÜRÜLÜR OLDUĞUNU İSPATLAMAMIZ GEREKİYOR. Sen ve senin yaptığını yapmaya çalışan ve ha bire bi yerlerden tokat yiyen o kadar çok insan var ki bu ülkede artık değişimi yaşam prensibi olarak ilke edinmiş bu insanlar bile çileden çıkar olmuş. Umarım biyerlerde yine seni okuma,görme ve tanıma fırsatı bulurum(-ruz). Sana yapılan haksızlığın sebebini anlamak o kadar da zor değil anlaşılan.Zaten bazı arkadaşlarımız bu konu hakkında yorum yapmışlar.Üzerine fazlaca gitmeme gerek ve lüzum yok benimde. Hazmedilemeyecek bir olay bu.Kimsenin senin bu kararını eleştirme gibi bir lüxüde yok zaten. Ancak şunu söylemek isterim haddim olmayarak;demokratik toplumlarda gücü ellerinde tutanlar bilgi gücü olan insanları saf dışı edebilmek için,herzaman onları küçük düşürücü ve gururlarını zedeleyici yöntemlere başvurmuşlardır.Bunu bilirsin...Ve çoğu zamanda başarılı olmuşlardır.(Senin yaşadığın olay en yakın örnek.) Fakat onların isteklerine boyun eğmek senin kendine olan saygını koruman ve kendine ait yüce değerlerini koruman için yeterli olabir mi acaba?Amaçlarına ulaşmak isteyenler Makyevalist bir felsefeyle her yolu mübah sayacaklardır bu kuşkusuz.Çoğu zamanda ulaşacaklardır.Ama mademki bunun bilincindeyiz neden karşı koymayalım?Neden bu çarkın içinde dönüp gidelim?Daha öncede belirttiğim gibi sana ne yapman gerektiğini söyleyecek bir lüxe sahip değilim. Ama işin içine zaten bu toplumda yara olan bir olay girerse senin şahsın aracılığıyla herkese seslenirim HATTA YÜKSEK SESLE SESLENİRİM.Şunu yanlış anlamanı kesinlikle önlemek istiyorum.Bir arkadaş kendi üslubuyla yine bu konuda sana seslenerek "kaçmak yok" demiş.Senin nazarında o arkadaşıma ve onun gibi düşünen arkadaşlarıma da söylüyorum : "KAÇMAK VE GİTMEK FARKLI FİİLLERDİR". Yazdıklarımdan "Kaçıyorsun,SAKIN KAÇMA" anafikrini çıkarmandan sakındığım için belirtmek istedim.AMA ŞUNU AÇIK VE SEÇİK OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ "DİRENMİYORSUN;DİREN." O İMZANI SİLDİLERSE BİR DAHA YAZ!!! PROTOCHIP2 OLARAK DEVAM EDİYORUM DE!!! İMZANI İTALYANCA TEKRAR YAZ!!! ALMANCA YAZ!!! LAZCA,KÜRTÇE,BOŞNAKÇA,ÇERKEZCE,ZAZACA....YENİDEN YAZ....BOŞ MESAJ AT...AMA YENİDEN YAZ... VARLIĞINI BİLDİR...VARLIĞINI HEP BİLDİR....KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR BURASI VE SENDE MİLYONLARCA İNSAN GİBİ BU NİMETİ KULLANAN BİR ŞAHISSIN...TAPULU BİLE OLSA YİNE YAZ...GECEKONDU YAPMADIN SEN BURAYA... KİMSENİN ARAZİSİNE GÖZ DİKMEDİN BURADA...YASAL OLMAYAN BİRŞEY SÜRMEDİN PİYASAYA...
GURURUNUDA ANCAK SENDEN ÖZÜR DİLENDİĞİNDE DİZGİNLEYEBİLMELİSİN...
HADDİMİ AŞTIYSAM SENDEN VE OKUYAN ARKADAŞLARIMDAN ÖZÜR DİLİYORUM....
TEŞEKKÜR EDERİM...
ONUR DNM.
PHYSICS ENGINEER & PEDAGOGUE
Forum yöneticilerinin forumun niteliğini korumak zorunda olduklarını biliyorum. Ama ince Protochip'e sonra Siemensmania'ya sebep göstermeden yapılan bu saldırılar sonrası ben de bu sorunlar bizzat forum yöneticileri tarafından çözümlenene kadar (eğer öyle bir gün gelirse) donanımhaber forumlarına bir daha mesaj atmama kararı aldım. Yardımlaşma prensibimiz yine bâkidir arkadaşlar, beni ve diğer küskün arkadaşlarımıza ulaşmak isteyenler bir şekilde ulaşırlar. En azından arada bir uğrayıp yardım isteyen PM'lere cevap veriririm. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın! YAŞASIN SX1 KARDEŞLİĞİ!
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı fakat bize onların anısını yaşatmak düşer Görevimizi iyi yapalım
ŞİMDİ DÜŞÜNDÜM DE BANA YAPILAN, SON 1 HAFTADIR ÖNCE TİMHAT DOSTUMA, PEŞİNDEN DE PROTOCHIP ARKADAŞA YAPILDI. BENİM BANIMI KALDIRMAK SORUNU ÇÖZMÜYOR. BURAYI HEP BERABER VAR ETTİK. ONLARIN BANLARI KALDIRILANA KADAR KESİNLİKLE FORUMDA HİÇBİR TOPİCE GİRMEYECEĞİM!!! KARARIM KESİNDİR. DESTEK VE YARDIM İSTEYEN ARKADAŞLARIM VAKİT BULDUKÇA SİZLERE MSN'DEN YANIT VERİCEM. AMA (AWAY) YA DA (BUSY) YAZIYORSA LÜTFEN BİRAZ ANLAYIŞLI OLUN. MSN ADRESİM: kaanozbek@kaanozbek.com
ya bu nasıl bir yonetim nasıl bir dusunce anlamıyorum iste burası turkiye diyorum turkiyede butun isler boyle birseyler yapmak isteyenler hep engelleniyor. ben buradan yani protochip ten o kadar cok sey ogrendimki anlatamam buu tema olayını cok acık ve anlasılır bir sekilde anlatan arkadasımız dı ve hic bir zaman saygısından oodun vermedi arkadaslar bu sayfa cok asagılarda kalmıs herkezi bu sayfayı yukarılarda tutmaya ve yoneticilere cagrıda bulunmaya davet ediyorum haydiiii herkez bir seyler desin yoneticiler nerede negative neredesin
ne oldu arkadaslar galiba forum sillindi gozukmuyor
neler olmuş yokken beee yaaaa protochipten daha iyi bir insan yok dünyada bütün adminim diye geçinen insanları kınıyorum!
"""" ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME..... AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!
** CARBON BLACK SIEMENS SX1 COMMODORE AMIGA EDITION ** """"
by PROTOCHIP
arkadaslar protochip sanırım bir daha donmemek uzere gitti eger ki onu bir sitede goren olursa birbirimize buradan haber verelim iyi gunler
ARKADAŞLAR BEN WİNDOWS TEMASINI ATTIM SX1 İME SONRA DENİLDİĞİ GİBİ C:SYSYTEMDEN SİLİCEKTİM WİNDOWS.SİS DOSYASINI AMA SYSTEM DİYE Bİ KLASÖR BULAMADIM NE OLUR BANA Bİ YARDIM
çok kötü oldu. ve çok üzüldük
benim bildiğim siemens sx1 symbian 6.1 bir işletim sistemi kullandığı için tema yüklenmiyor
YA BU FORUMA PROTOCHIP KADAR KATKI YAPAN 2. BİR ADAM OLDU MU BE? BÖLE ADAMLARI KÜSTÜRMEKLE SADECE ONLARI DİİL, ONLARIN BU FORUMA KATTIKLARI ŞEYLERİ TAKİP EDEN, TAKDİR EDEN İNSANLARI DA KÜSTÜRÜYORSUNUZ. MERAK EDİYORUM HERKES GİDİNCE BU FORUMA NASIL REKLAM GELİRİ GETİRİCEKSİNİZ
SAÇMA SAPAN UYGULAMALARDA BULUNAN TÜM ADMİNLERE
artık bu forumu bırakıyorum, artık eskisi kadar girmiyorum, foruma geri dönmeme neden olan kişi (protochip) de gittiyse daha ne işim var burda? adminler daha imzalarla uğraşsınlar, millet birer birer dökülüyor forumdan.
hadin eyvallah
ONCE UP ON A TIME I WAS A DESERT,BUT NOW IT IS RAINING ON ME.....AFTER THE RAIN THERE ARE GROWING WONDERFUL FLOWERS IN DIFFERENT COLORS ON THIS DESERT AND THEY ARE SMELLING SOOOO GOOD THAT MAKE US ALL HAPPY!!!
NE GÜZEL SÖYLEMİŞ ABİMİZ....
AMA SİMDİ BU FORUMU GERCEKTEN BİR ÇÖL....
ya şu adamı geri çağırın.
ben daha yeni gördüm arkadaşlar maalesef PROTOCHİP aibimizin gittiğini..
harbi üzüldüm onun gibi sağlam adamlar bida gelmez kolay kolay..
kim bu kadar şeyi bi arada toplar ve millete bu kadar yardım eder acaba..
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ!!
Bazı "çOLU ÇOCUU" admin,mod vs. yaparlarsa böle olur işte..
ya arkadaslar protochip e nasıl ulasıcagız sorunlar hakkında bir bilgisi olan varmı
ya neden adminler böçle yaptıkı en iyi dostlarımız forumdan banlandı neden ya bende çok üzüldüm ama
quote:
Orjinalden alıntı: marvell
ya arkadaslar protochip e nasıl ulasıcagız sorunlar hakkında bir bilgisi olan varmı