Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim yeni fw 15 v2 olayında ie yaraybilir..
  • PROTOCHİP geri gellllllllll
  • YAW ARKADAŞLAR KONUNUN CAHİLİYİM VE TLF NU DÜN ALDIM.ÇOK KURCALAMA ŞANSIM OLMADI.AMA SİZLERDEN ÖĞRENİCEZ ARTIK BİŞŞİLER.
    SORUM ŞU:BU ALETİN HANGİ VERSİYON İŞLETİM SİSTEMİ KULLANDIĞINI NASIL ÖĞRENECEĞİM?
    BU BİLGİ NEREDE YAZAR?
    ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM,ONA GÖRE YENİ VERSİYON YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
  • *#06# yaparsan gorursun oradan bilgiye girersen gorursun ama sx1 ciler forumuna bak istersen artık bu dayfaya kimse girmiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: MuratBayrakçı

YAW ARKADAŞLAR KONUNUN CAHİLİYİM VE TLF NU DÜN ALDIM.ÇOK KURCALAMA ŞANSIM OLMADI.AMA SİZLERDEN ÖĞRENİCEZ ARTIK BİŞŞİLER.
    SORUM ŞU:BU ALETİN HANGİ VERSİYON İŞLETİM SİSTEMİ KULLANDIĞINI NASIL ÖĞRENECEĞİM?
    BU BİLGİ NEREDE YAZAR?
    ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM,ONA GÖRE YENİ VERSİYON YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
  • o aptal surat yüklenen temalar yüzünden aç eidpic.mbm yi mbmwizardla o resmi çıkar yerine aynı büyüklük aynı özllikte başka resim koy isterse boş olsun
  • PROTOCHIP'e

Mrb. arkadaşım, Sen Sx1 hakkında bir hayli tecrübeye sahipsin,ben 2 ay önce SX1 almıştım,firmware 15 yüklü ve yakışıklı,hepimizin SX1 i gibi... Benim SX1 iki kez servise gitti, servisten hewnüz yeni gelmiştiki tekrar bir terslik çıktı, Sx1 im hiç açılmıyor,açma tuşuna basıyorum; açılış logosu çıkıp sonra telefon kendini shut off ediyor,elektrik kesintisi gibi yani...
    Sorunun nedeninin şu son zamanlarda sık sık bahsetttiğimiz tema/skin programlarından kaynaklandığını sanıyorum,telefon bozulmadan önce, wildskinz adlı programı yüklemiştim...Sen bu tür bozulmalara alışkınsındır diye düşündüm,telefonu servise gönderdiğimde 3-4 hafta gelmek bilmiyor, bir çare sunarsan sevinirim arkadaşım,çok teşekkür ederim.kendine iyi bak, kal sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: VUSLATVAKTİ

PROTOCHIP'e

Mrb. arkadaşım, Sen Sx1 hakkında bir hayli tecrübeye sahipsin,ben 2 ay önce SX1 almıştım,firmware 15 yüklü ve yakışıklı,hepimizin SX1 i gibi... Benim SX1 iki kez servise gitti, servisten hewnüz yeni gelmiştiki tekrar bir terslik çıktı, Sx1 im hiç açılmıyor,açma tuşuna basıyorum; açılış logosu çıkıp sonra telefon kendini shut off ediyor,elektrik kesintisi gibi yani...
    Sorunun nedeninin şu son zamanlarda sık sık bahsetttiğimiz tema/skin programlarından kaynaklandığını sanıyorum,telefon bozulmadan önce, wildskinz adlı programı yüklemiştim...Sen bu tür bozulmalara alışkınsındır diye düşündüm,telefonu servise gönderdiğimde 3-4 hafta gelmek bilmiyor, bir çare sunarsan sevinirim arkadaşım,çok teşekkür ederim.kendine iyi bak, kal sağlıcakla...

okumadın galiba önceki mesajları, protochip ayrıldı forumdan

• yazık ettiler protochip kardeşime
  • valla hemde ne yazık ettiler adam interneti bıraktı resmen hic bir siteye girmiyor artık
  • walla ya ne insandı!ama cepkolik.net te!
  • saglam 3 aydır cepkolik.net e hic girmiyor
  • sallaaa gitsin.... adamı peygamber yaptınız haa

quote:

Orjinalden alıntı: marvell

saglam 3 aydır cepkolik.net e hic girmiyor
  • ya bazı linkler çalışmıyor şu an patch yapıyorum telefona burdaki dosyaların hepsini bi siteye upload etsem tüm sx1 bilgilerini bi sitede toplasam nasıl olur 200mb alan yeter mi ama bu yoğunluğa server dayanırmı
  • www.cepkolik.net protochip in kendi sitesi ama artık orayada girmiyor kardes bu 3-4 ay gibi bir surectir yok ortalıkta
  • erens kardes bu arada tavrına dikkat edersen daha ii olur bence

protochip arkdasımızın cok guzel calısmalraı oldu bence ve bu forumda sx1 kullanan herkese buyuk katkıları oldu bunu sx1 kullanan hic kimse inkar etmez. bence biraz ukalalık yapıyorsun
  • yaa olm tamam gittiyse gitti .... uzatmayalım... onun gibi 10 tane adam var bu forumda
  • nu senin gorusun kardes bence yok siemensmania ve siemens tech de gittikten sonra kimse kalmadı neyse hadi uzatmayalım ama senin bunu soyledigin icin degil
  • Selam Tüm arkadaşlar Bu sx1 için patch Tema Yüklenebilir Turkey versiyonu Söylediğiniz link kapanmış başka nasıl elde edebilirim E- mail atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 7 Temmuz 2008; 19:55:58 >
  • KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR BU TEMA OLAYINDA BAŞTAKİ SANIRIM MBM.LİNKLERİ ÇALIŞMIYOR VEDE BU CEVİRME OLAYINI BANA BİRİSİ ANLATABİLİRMİ ACABA HERHANGİ BİR DUVAR KAĞDINI MBM UZANTISINDA NASIL DEĞİŞEBİLİRİM MAİL ATARSANIZ VEYA CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

SHEAKER61@HOTMAIL.COM
  • Ya Abicim ya ben hiç bir şey anlamadım bu konulara aşina değilim beynim durduya :D şimdi bu temaları indirip atıyom ama olmuyor bir tek duvar kağıdı var :D bunların çalışması için bir program lazım sanırım linkler de çalışmıyor salak gibi kaldım SX1 im var ama tema yok yardoım plssss
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.