Şimdi Ara

SX1 FULL TEMA DOWNLOAD MERKEZI ** VEDA ** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
844
Cevap
0
Favori
91.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuna kadar adminleri kınıyorum arkadaşlar.Bu forumun en baba ve en faydalı adamı PROTOCHIP di.neden böle yaptılar acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marvell

ya arkadaslar protochip e nasıl ulasıcagız sorunlar hakkında bir bilgisi olan varmı

http://www.cepkolik.net/
  • tesekkur ederim
  • ADMİNLERE
  • ee ayrılanlar nereye gidio peki?
  • ben bu işlemleri yaptım ama bu seferde saat alarmı çalışmıyor nedendir acaba
  • PROTOCHIP'n DİKKATİNE slm ya ben sx1 yeni aldım ve tema yüklemek istiyorum ama çok karışık. maile atsan veya msnde bana bahsetsen sevinirim guven02@hotmail.com şimdiden tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgvn -- 23 Nisan 2005, 10:38:06 >
  • arkadasım protochipwww.cepkolik.net te cok guzel bir sekilde anlatmıs olayı daha ayrıntılı bir bicimde bir bak istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgvn

PROTOCHIP'n DİKKATİNE slm ya ben sx1 yeni aldım ve tema yüklemek istiyorum ama çok karışık. maile atsan veya msnde bana bahsetsen sevinirim guven02@hotmail.com şimdiden tşk ederim.
  • arkadaslar bence bu olay cok karısık degil cok kolay sadece dikkatlice okuyun ve risk almaya alısın o kadar ve cok buyuk riskler yok egerki elektirikler kesilmezse tabii ama bence o da cok buyuk sorun degil mutlaka bir cozumu vardır herkese tavsiye ederim cok kolay hadi yapacaklara kolay gelsin
  • sanırım bazı siemens düşmanı firmalar bu forumu çekemediler e adminleride satın alıp forumları kapattırdılar protochip ve diğer uzman arkadaşları forumdan attırdılar... emin olun türkiyedeki sx1 satışlarının bu forumla ve protochip le epey bi ilgisi var benim sx1 almamı bu forum sağladı. heralde protochip abimizin desteği olmasaydı telefonlar ellerimizde kalacaktı. pek te aktif olarak kullanamayacaktık. inşallah satılık adminlerin bulunmadığı bi forum da tekrar buluşuruz
  • e:\system\apps\wilskin dosyasını bulamıyorum. nedeni nedir yardımcı olabilirmisiniz. dizinde sadece startup dosyası var
  • sis uzantılı sikin yükledim. will skin olmadıgı için kaldırayım dedim. yükle3me hatası dedi ve telefon kapandı. açılmıyor acele yardım edin lütfen. beyaz bir ekran var ve öyle kaldı
  • ozgur yardımcı olmamı istersen messenger varsa orda anlatıyım yazılım yuklemen gerekiyor tekrar uzerine basa basa anlatmıs protochip temaları yoneticiden kaldırmayın diye
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur_1975

sis uzantılı sikin yükledim. will skin olmadıgı için kaldırayım dedim. yükle3me hatası dedi ve telefon kapandı. açılmıyor acele yardım edin lütfen. beyaz bir ekran var ve öyle kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvell -- 10 Temmuz 2006; 10:03:33 >
  • ya beyler ben full patch yaptım ama ondan sonra napmam gerekiyo teli açtığımda typegun sitris mp3player gibi programlar gelmişti..fakat ekran hala küçük napmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim
  • msn mkama91@hotmail.com lütfen acill yardımmm
  • yaww tele bi walpapaer yükledim şimdii i tam ekran oldu gibi şeffaflaştı ama hala büyük menü saat falan duruyoo yani o kare şekil gitmedi
  • gaza geldim!!! yapıcam!!! fw15
  • wsmp243pack.rar dosyasını indiremiyorum rica etesem biriniz bana rarlı olarak mail atabilirmi ?
    tolgi7@yahoo.com
    sağolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgalatasaray -- 25 Mayıs 2005, 12:07:43 >
  • bende telefon açılırken tepede aptal bi surat çıkıyo ve bi internet sitesinin ismi yazıyo.
    NEDEN????
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.