SX1 kullanıyorum bir kaç küçük problem haricinde oldukça da mutluydum fakat başıma gelen bu olaydan sonrası açıkçası soğudum biraz telefondan .
Nedir olay?
Bu sabah buyuk bir toplulugun resmini cekmeye calisirken (paticik lan party :P) birden telefonun tusları yanit vermemeye basladi. Yani hiçbir tus basmiyor bir tepki vermiyor . Calisan bir tek tus var o da sag taraftaki fotograf cekme kısayol tusu . Telefonun sarjini cikarip takardim genellikle kitlenince . Yine aynı hareketi yaptıysam da telefon duzelmedi . Aciliyor telefon ama tuslar calismiyor yine dolayiisyla pin vs de giremiyorsunuz .
Bir arkadasim bu problemin sx1lerde oldugunu soyleyince ben de bu isin duayenlerine sorayim dedim . Nedir bunun çözümü , var mıdır önerebileceğiniz bir şey ?
Teşekkürler .
up
ARKADAŞIM TELF AÇILMIYORSA ONA BİR HARD FORMAT AT Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.
Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.
EĞER TELEFON AÇIKSA ŞU FORMATI KULLANmat Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.
tel acarken *ile# tuslarına basılı tutup ac ve bı cızgı cıkacak o cızgı dolunca hard format atmıs olursun tel hafızasındakı hersey silinir ama durum duzelır duzelmezse ve tel garantıliyse o zaman teknik servıse basvur....
format - olmazsa version yüklemesi.
adam tuşlar basmıyo dio pinini bile giremiyomuş bu yazılım sorunu olamaz gibi geliyo bana format la ilgili değil sanki
Arkadaşlar teşekkür ederim format atınca problem halloldu .
YAnlız bu sefer dil ingilizce oldu . Telefonun dil ayarları nerde acep , bir de yaptıgım firmware update de gitti mi?
yok firmware update gitmez. menü>>setup>>settings>>phone>phone>> general 1.telefon dili 2.yazma dili(t9)
quote:
Orjinalden alıntı: MaXiGeNouS
YAnlız bu sefer dil ingilizce oldu . Telefonun dil ayarları nerde acep , bir de yaptıgım firmware update de gitti mi?
ARKADAŞLAR KIRK KERE SÖYLÜYORUM SX1 ile İLGİLİ YENİ KONU AÇMAYIN. Sitedeki tüm SX1 cilerin olduğu bölüme sorularinizi yazarsaniz cewaplarini hizli bi biçimde alabilirsiniz. http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_37/tm.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme