Şimdi Ara

SX1 Hakkinda Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SX1 kullanıyorum bir kaç küçük problem haricinde oldukça da mutluydum fakat başıma gelen bu olaydan sonrası açıkçası soğudum biraz telefondan .

Nedir olay?

Bu sabah buyuk bir toplulugun resmini cekmeye calisirken (paticik lan party :P) birden telefonun tusları yanit vermemeye basladi. Yani hiçbir tus basmiyor bir tepki vermiyor . Calisan bir tek tus var o da sag taraftaki fotograf cekme kısayol tusu . Telefonun sarjini cikarip takardim genellikle kitlenince . Yine aynı hareketi yaptıysam da telefon duzelmedi . Aciliyor telefon ama tuslar calismiyor yine dolayiisyla pin vs de giremiyorsunuz .

Bir arkadasim bu problemin sx1lerde oldugunu soyleyince ben de bu isin duayenlerine sorayim dedim . Nedir bunun çözümü , var mıdır önerebileceğiniz bir şey ?

Teşekkürler .

• up
  • ARKADAŞIM TELF AÇILMIYORSA ONA BİR HARD FORMAT AT Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

EĞER TELEFON AÇIKSA ŞU FORMATI KULLANmat Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.
  • tel acarken *ile# tuslarına basılı tutup ac ve bı cızgı cıkacak o cızgı dolunca hard format atmıs olursun tel hafızasındakı hersey silinir ama durum duzelır duzelmezse ve tel garantıliyse o zaman teknik servıse basvur....
  • format - olmazsa version yüklemesi.
  • adam tuşlar basmıyo dio pinini bile giremiyomuş bu yazılım sorunu olamaz gibi geliyo bana format la ilgili değil sanki
  • Arkadaşlar teşekkür ederim format atınca problem halloldu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAnlız bu sefer dil ingilizce oldu . Telefonun dil ayarları nerde acep , bir de yaptıgım firmware update de gitti mi?
  • yok firmware update gitmez.
    menü>>setup>>settings>>phone>phone>> general
    1.telefon dili
    2.yazma dili(t9)
    quote:

Orjinalden alıntı: MaXiGeNouS

YAnlız bu sefer dil ingilizce oldu . Telefonun dil ayarları nerde acep , bir de yaptıgım firmware update de gitti mi?

• ARKADAŞLAR KIRK KERE SÖYLÜYORUM SX1 ile İLGİLİ YENİ KONU AÇMAYIN.
    Sitedeki tüm SX1 cilerin olduğu bölüme sorularinizi yazarsaniz cewaplarini hizli bi biçimde alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_37/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.