Şimdi Ara

sx1 için en uygun fiyat nerede?????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sx1 için en uygun fiyat kimde. hangi firma dan almak en avantajlısı???

siyahını bulmak mümkünmü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi always00007 -- 14 Mayıs 2005, 8:42:40 >

• arçelik uygun gibi 7 taksit 440 ytl
  • siyahı yok arçelikte. hem daha uygun şartlarda olan mutlaka vardır
  • neden 2 nick neden
  • Carrefour'a bi baksana.En son 400 ytl'ye taksitle veriyorlardı..
  • arkadaşlar sx 1 için fabrikalar geri toplama yapmaya başlamış bozulduğunda yapılma ihtimali yok olduğu söyleniyo ayrıca artık sıfırlarını üretmiyeceklermiş....bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanmalal

arkadaşlar sx 1 için fabrikalar geri toplama yapmaya başlamış bozulduğunda yapılma ihtimali yok olduğu söyleniyo ayrıca artık sıfırlarını üretmiyeceklermiş....bilginize

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanmalal

arkadaşlar sx 1 için fabrikalar geri toplama yapmaya başlamış bozulduğunda yapılma ihtimali yok olduğu söyleniyo ayrıca artık sıfırlarını üretmiyeceklermiş....bilginize

Benimki de bozuk, Başarı Elektronik de tamirde şu an. Tavsiye etmem SX1 i, stabil bir telefon değil.

Ama fabrikalar SX1 leri toplayıp ne yapacaklarmış onu anlamadım.. Paramızı geri mi vercekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 18 Haziran 2005, 13:43:52 >
  • walla ben mersinde telefoncularda 350 ye kutulu sıfır gordum :)
  • Arkadaşlar ;

SX1 nasıldır bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim...

Motorola MPX220 diye bir ürün duydunuzmu bilmiyorum ama bu telefonu aldığınızda şaşıracaksınız. Makina üzerinde Smartphone Windows Ce yüklü ve istediğiniz gibi program ekleyip kaldırabiliyorsunuz ayrıca istediğiniz gibi bellek arttırıp makinada mp3, video klip, Divx Film, Java oyun, Smartphone oyunları, emulatorler vs. vs. yukleyebilirsiniz. Ayrıca makına uzerınde 1,3M piksel kamera , Bluetooth, MMS , internet explorer , MSN messenger ,Ses Kaydedıcı vs.vs. mevcut makınanın ortlama bedeli 750YTL cıvarlarında 12 taksıt bence programlarını ucretsız pıyasadan bulabılecegınız ıstegınıze gore kendınız gelıştırebılecegınız bır telefonunuz oldumu cok daha haz alarak kullanacaksınız dıye dusunuyorum. Karar sizin.. Telefonlar ılgılı olarak aşağıdaki linkten teknık dokumu ve kendını alabılırsınız...

https://www.webdukkan.com/shop/default.asp?say=9&urun=615

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.