Arkadaslar forma yeni uye oldum ama daha oncesinde takip ediyordum sizin degerli bilgilerinizi paylasmak istiyorum.siemens sx1 ile konusma yaptiktan sonra kapama tusuna bastim telefon dondu bir dakika bekledim kendisi restart atar diye ama bise olmadi bende bataryasini cikartip taktim ama telefon bi daha acilmadi aksam eve geldim tekrar denedim bu sefer bataryanin bittigini belirten diit dit sesi geldi dedim batarya bosalmis taktim sarja ama sarj gostergesi cikmadi sarja taktigimizda sarj oluyor sesi de cikmadi bu arada telefon ekraninda bir isik vs falanda olmadi telefonun akibeti sizce ne olmus olabilir format atmadim cunku icindeki telefon rehberi benim icin onemli format atmadan belki cozumu vardir diye umut ediyorum.Eger format atarsam da formati geri getirme sansimiz var mi nette cok arastirdim cok profesyonel kisiler yapabiliyo falan deniyor ama kimin ne sekilde yaptigi belli degil..Önerilerinizi merakla bekliyorum simdiden tskler..
telefon bir iki saat şarjda dursun, gösterge bir şey göstermese de en azından pil dolacaktır.
telefonu 10 saat sarjda biraktim sonuc degismedi hala acilmiyor..arkadasimin bataryasi ile denedigimde telefon aciliyor ama giristeki goz cikiyor donuyor ilerleme yapmiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: blinden
telefonu 10 saat sarjda biraktim sonuc degismedi hala acilmiyor..arkadasimin bataryasi ile denedigimde telefon aciliyor ama giristeki goz cikiyor donuyor ilerleme yapmiyor..
tele bir hard format at bakalım öncelikle... olmazsa bir de fw yenile... o da olmazsa tel soğuk lehime geçmiştir, işini iyi bilen bir tamirciye götürüp ısıl işlem uygulatıp işlemci lehimlerini yeniletmelisin.
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
quote:
tele bir hard format at bakalım öncelikle... olmazsa bir de fw yenile... o da olmazsa tel soğuk lehime geçmiştir, işini iyi bilen bir tamirciye götürüp ısıl işlem uygulatıp işlemci lehimlerini yeniletmelisin.
Format atmak pek isime gelmiyor acikcasi cunku telefon hafizasindaki sms ler ile numaralar gidecek format atmadan cozum bulma sansimiz yok mu ?Format attiktan sonra telefondaki numaralara ulasma sansimda yok galiba..internette arastirdim bu bilgileri geri getirenler varmis ama ne sekilde yapildigini solemiyolar..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
quote:
Format atmak pek isime gelmiyor acikcasi cunku telefon hafizasindaki sms ler ile numaralar gidecek format atmadan cozum bulma sansimiz yok mu ?Format attiktan sonra telefondaki numaralara ulasma sansimda yok galiba..internette arastirdim bu bilgileri geri getirenler varmis ama ne sekilde yapildigini solemiyolar..
var ikisi için de çözüm mevcut... bu iş için msdriveE ve contacts manager programalrını kur... msdriveE: c'deki tüm mesajları e'ye taşır. contacts manager: rehberin yedeğini e'ye veya c'ye alır... format attıktan sonra bu iki programla tekrar kavuşabilirsin yedeklerine...
quote:
var ikisi için de çözüm mevcut... bu iş için msdriveE ve contacts manager programalrını kur... msdriveE: c'deki tüm mesajları e'ye taşır. contacts manager: rehberin yedeğini e'ye veya c'ye alır... format attıktan sonra bu iki programla tekrar kavuşabilirsin yedeklerine...
Soyledigin yedekleme islemlerini telefon hic acilmadigi icin gerceklestiremeyecegim..Yani simdi telim acilmiyor ve ben hard format attiktan sonra bilgilerimi kaybettikten sonra bu programlar ile kaybettigim dosyalari geri getirebilicem oyle mi ?
Soyledigin yedekleme islemlerini telefon hic acilmadigi icin gerceklestiremeyecegim..Yani simdi telim acilmiyor ve ben hard format attiktan sonra bilgilerimi kaybettikten sonra bu programlar ile kaybettigim dosyalari geri getirebilicem oyle mi ?
Format attığında rehber silinecek ve bir daha geri getiremezsin. Format atmadan önce rehberi(C:\System\Data\contacts.cdb dosyasını) kurtarabiliriz, gerekli dosyaları bulabilirsem anlatacağım. Sakın format atma.
İlginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar telefonum hayata geri döndü format vs atilmadan butun numaralarimda duruyor simdi ilk isim yedeklemek pc ye.Sorunu iyi bir tamirciye gostererek cozdum telefonun icinde bir sivi temasi olmus bu nasil olmus bilmiyorum cunku hic sivi ile uzaktan yakindan ilgisi olmadi ama suan eskisi gibi calisiyor hatta son aradigim numaralari cevapsizlari bile gosteriyor yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim..
arkadaşım geçmiş olsun.benim sx1 de de aynı sorun oldu. teli kurcaklarken ( oyun açmaya çalışıyodum) tel birden kilitlendi.tuşlar çalışmıyodu ben de pili çıkartarak reset attım. fakat telefon bir daha açılmadı.açmaya çalıştığımda bazen pil düşük sesi var ya o ses duyuluyor. .başka bir hayat belirtisi yok.
format atmak istedim.teli kablo ile bilgisayara bağladığımda hiçbir hareket omuyor.bilgisayar telefonu görmedi. daha önceden driver yükleme mi gerekiyor.tam bilemiyorum.telin dirveri da yok zaten. tamire verdim bugün.yarın olur dediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme