Şimdi Ara

Sx150 mi ixus 130 mu yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki makina arasında kaldım 2. el ixus 130 buldum baya uygun fiyatlı ama sıfır sx150 lilerin fiyatlarıda iyi sizce hangisi alınmalı ilk fotograf makinem olacak fujilim 2950 ile ilgili görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3dboy

Bu iki makina arasında kaldım 2. el ixus 130 buldum baya uygun fiyatlı ama sıfır sx150 lilerin fiyatlarıda iyi sizce hangisi alınmalı ilk fotograf makinem olacak fujilim 2950 ile ilgili görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim.

SX150 de manuel ayar imkanı var iken ixus ta manuel ayar imkanı yok. Önce buna karar vermelisiniz... Fotoğraf çekerken her ayarı kendiniz yapmak istiyorsanız sx150 uygundur. Yoksa ixus daha iyidir..
  • SX150 kendisini kanitlamis bir makinedir.
  • Aslında fotograf cekmeyi gercek anlamda öğrenmek istiyorum yani ayar yapma imkanım olsa güzel olur peki fujifilmler ile ilgili ne düsünüyorsunuz.
  • quote:

Aslında fotograf cekmeyi gercek anlamda öğrenmek istiyorum yani ayar yapma imkanım olsa güzel olur peki fujifilmler ile ilgili ne düsünüyorsunuz.

Fujifilmi listeye dahi almazdım ben olsam. Bu fiyatlarda en iyisi SX150 dir. Kullanıyorum, memnunum. İmzamdan çektiğim fotoğraflara ulaşabilirsiniz. Yalnız stok tükeniyor yavaş yavaş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu alıcam sx150 umarım memnun kalırım sağolun yorumlarınız için.
  • quote:

Hafta sonu alıcam sx150 umarım memnun kalırım sağolun yorumlarınız için.

Rica ederim. SX150 konumuzun en azından son 2-3 sayfasını okursanız çok daha geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Konu linki imzamda mevcut...

• Bastan sona okudum hocam özellikle gördüğüm makro çekimler çok heveslendirdi beni finallerden sonra konuda büyük ihtimal cektiğim fotograflar olacaktır :)
  • quote:

Bastan sona okudum hocam özellikle gördüğüm makro çekimler çok heveslendirdi beni finallerden sonra konuda büyük ihtimal cektiğim fotograflar olacaktır :)

Tamam o zaman, makineyi biliyorsunuz Sizi memnun edecek cihazın sx150 olduğunu düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun

• aldıktan sonra nereden ve kaç liraya aldığını da belirtirsen iyi olur, şimdiden hayırlı olsun
  • Tabi ki ama zaten fiyat aralıgı belli 250 ile 300 arasında değişiyo bazıları da ekipmanlarla beraber 300 e veriyor ne kadar avantajlı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.