sx1in çok dandik telefon olduğu söyleniyo abi doğrumu.programm kaldırmıyomuş.[simage][/simage][simage][/simage]
ben sx1 in bozulma ihtimalini sewiyorum... şaka bir yana kullanmıma göre değişir bu.... quote:Orjinalden alıntı: C_R_U_E_L telofonu alan tanıdıklar memnun değil .telefonun çok çabuk bozulma ihtimali var
o telefon kullanmasını biliyosan bozulmaz. yani diğer telefonların ne kadar bozulma ihtimali varsa onunda o kadar.
sana zorla aldiran yok.sen git nokia al. zaten istesende bulamazsin sx1 i. tel o kadar kötü ki hiç biyerde kalmadi, hiç biyerde bulunmuyor.
Ya off neden benim arkadaslarım sx1 karsısında ezilirken seninkiler neden yakınıyo anlamadım yoksa sende telefoncu72 nin kardesi felanmısın?
quote:Orjinalden alıntı: nemesis returned quote:Orjinalden alıntı: header ya de get kardeşim... eğlencelik mi arıyorsun... Ulan cruel aklını alırım senin ne saçmasapan topicler açam yakarum cirani kusurabakmayın beyler kendisi benim amca oğludurda.
quote:Orjinalden alıntı: C_R_U_E_L sx1in çok dandik telefon olduğu söyleniyo abi doğrumu.programm kaldırmıyomuş.[simage][/simage][simage][/simage] Ne diyosuuun yaaa