Şimdi Ara

TOLEDOCULAR BURAYA LÜTFEN !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
10.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar , 2002-05 modeLLer arası toLedo ßakıyorum !..
    yaLnız aracı sadece sahißinden ve araßa.com gißi adresLerden edindiğim ßiLgiLer kadar tanıyorum !..
    siz değerLi toLedo sahißi arkadaşLarın tecrüßeLerinede tanışmak istiyorum !..

Hangi modeLi veya hangi versiyonu niçin aLmaLıyım , kronik sorunLarı oLan modeLLer varmı ?.. ßiLgi verirseniz çok sevinirim !..

araçtan ßekLentim konfor seriLik , TEŞEKKÜRLER !..

• sanırım donanımhaßerin sirküLasyonu en az oLan forumu ßurası !..
  • Çok güzel seçim.
    Bende alırsam Toledo alacağım.

Düşünürsen Signo donanım öneririm.

2000-2003 model aralığı üretim yeri Belçika.
    Bora ile aynı fabrikada üretilmiş.
    vw araçlarından farkı yok.

1.6 16v 105hp ve 1.8 20v 125hp lik motorlar revaçta.

Signo donanımda

ABS
    Dijital klima
    4 cam otomatik
    Kadife koltuklar
    Yol bilgisayarı
    4 teker disk fren
    500lt bagaj hacimi
    deri direksiyon
    4 hava yastığı

Bunlar başlıca ve daha fazla özellik.
    Bana çok mantıklı ve fiyatı uygun geldi.

100000km civarı 17-19000 TL civarına bulunabiliyor.

Forumda değerli bir abimizden baya detaylı bilgiler aldım.
    iyice tatmin oldum.

Kesinlikle doğru tercih.
  • bilgiler için trşekkürler.bir modelide audi a3 lerle aynıymış diye duydum.
    Yedek parça durumu nasıl acaba.pahalımı kolay bulunabiliyormu.
  • arkadaşlar bugün itibarı ile sonunda 2005 model bir toledo aldım !.. stella modeli 113 binde !.. motoru yürürü çok iyi durumda !.. sizce ederi nedir (yer TRABZON)?..

arkadaşlar sormak istediğim bir kaç şey var , aracın püfnoktaları hakkında bilgisi olan varmı ?.. mesela bu modelde digiz aynaları aracı dışardan kumanda dan kilitleyince otomatik kapanıyor mu ?.. kapanıyorsa kumanda hangi konumda olmalı !.. teybi orjinal seatın aura audio yazan cd li teybi !.. teypte CD6 yazan bir tuş var ona basında ekrana changer yazıyor denemek için elimde hanüz cdim olmadığı için bakamadım , acaba diyorum teybi 6 cd li mi !.. vs. gibi benim için önemli püf noktaları varsa tecrübeli arkadaşlardan ricam !..

SAYGILAR !..
  • kumandanın acma tusuna basılı tutunca camlar acılır ama basılı tut bırakma 3-4 sanıye
    kapama tusuna baınca camlar acıksa kapanır + yan aynalar kapanır . seatlarda bu var ama senın modelde var mı bılmem

cd6 diyosa 6tane cd alıyor olablır cd changerda cd olmadıgı ıcın yazıyor yada ekstradan cd changer takılmıstır araca ..

aynı modelı kullanmıyorum o yuzden fazla bılgım yok ama saglam bi araba aldıgın içn kafan agrımaz hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 27 Eylül 2010; 10:07:20 >
  • kardeş bilgiler için teşekkürler !.. aracı dün değiştirdim !.. 2006 model dizel bir 407 ile !.. SAYGILAR !..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konuya uğrayın lütfen
    10 ay önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir kaç güne satın almayı düşündüğüm bir 2004 Toledo Signo Plus var. Hemen hemen anlaştık sayılır.
    Seat Toledo Signo 1.6 16V ile Signo Plus 1.6 16V arasında ki farklar nelerdir? Ayrıca bu bahsi geçen 2004 araçlar İspanyada mı Belçikada mı üretiliyor, nasıl anlarım ve farkı var mıdır? Donanım opsiyonları aşağı yukarı nelerdir?
    Teşekkürler Değerli Forum Donanım Haber üyeleri.
    -------
    ABS.. ASR... ESP... 4 ADET HAVA YASTIĞI... KLİMA... MERKEZİ KİLİT... ALARM... YOL BİLİGİSAYAR... HİDROLİK DİREKSİYON... İSOFİX... İMMOBİLİZER... HIZ SABİTLEME (cruıze control)... KUMAŞ KOLTUKLAR... ISITMALI YAN AYNALAR... ELEKTRİKLİ YAN AYNALAR... ÖN ARKA PARK SENSÖRÜ... YAĞMUR SENSÖRÜ... ELEKTRİKLİ ÖN CAM... ELEKTRİKLİ VE BUZ ÇÖZÜCÜLÜ ARKA CAM... ORJİNAL ARKA CAM PERDESİ... ÖN ARKA KOL DAYAMA... DERİ DİREKSİYON... FONKSİYONEL DİREKSİYON... SİS FARI... ÇELİK JANT... 6 CD CAHANGER... MP3 CDÇALARI... ARACIMIZ SERVİS BAKIMLI OLUP LASTİKLERİ YENİDİR... ORJİNAL 70.000 KM 'DE DİR...
    ------
    vs şeklinde sıralanmış tanıtım metni.
    Not: büyük harfle yazmak istemezdim, orjinalini vermek için, kopyala yapıştır yapmak mecburiyetinde kaldım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcollection -- 6 Kasım 2010; 22:17:57 >

• valla kardeş sanırsam sunroof ve torpido çift renk farkı var !.. onların dışında bariz bir fark aklıma gelmiyor !..

ama bu donanıma sahip bir araç hemde 70bin km de boya değişen yoksa 21-22 bin verilir diye düşünüyorum !..
  • boya var bagaj ve arka sağ çamurluk. Yakıt durumu nedir? ayrıca bu Signo Plus da sunroof ve çift renk torpido kapağıda yok soft siyah. bu bu aracın signo plus oldmadığını mı gösterir? Seat Cordoba vardı sattım. Açıkcası bir Seat' atercih edilebilecek eniyi araç yine bir başka Seat diye yola çıktım... Seat Toledo ve Renault Laguna 2003-2006 arasında kaldım; Teknik değerler Seat diyor ama donanım Laguna dan yana ibreyi çevirmeme sebeb oluyor?
    Düşüncelerinize açığım... Teşekkürler...
  • Galiba yanlış yerde cevap aramaktayım, yinede teşekkürler, ben araştırmaya devam etmekteyim...
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle.
    Yeni 2000 model signo sahibiyim aracın aküsü sökülme durumda idi söküldü ve malumunuz teyp kod istemeye başladı..
    Teybin kodunu biliyorum alırken sahibinden öğrenmiştim yanlız bir türlü aktif edemedim..
    Muhakkak bilmediğim bir ayrıntı var kodu girdikten sonra nasıl onaylarım yardımlarınızı bekliyorum..
    İyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

kumandanın acma tusuna basılı tutunca camlar acılır ama basılı tut bırakma 3-4 sanıye
    kapama tusuna baınca camlar acıksa kapanır + yan aynalar kapanır . seatlarda bu var ama senın modelde var mı bılmem

Sizin araç marka ve modeli nedir acaba ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-toledo-orjinal-bakmadan-gecme-32819401/detay
    bu arac kaça alınır?
    5/6 yerinde yüzeysel boya var diyor..böyle bir araç alınır mı kullanan bilen arkadaşlar varsa ve bildiklerini bizimlede paylaşırsa memnun oluruz..şimdiden teşekkürler.
    birde llazminator arkadaş bir kaç gün içinde 407 ile değişmiş aracı..niye ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilist07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-toledo-orjinal-bakmadan-gecme-32819401/detay
    bu arac kaça alınır?
    5/6 yerinde yüzeysel boya var diyor..böyle bir araç alınır mı kullanan bilen arkadaşlar varsa ve bildiklerini bizimlede paylaşırsa memnun oluruz..şimdiden teşekkürler.
    birde llazminator arkadaş bir kaç gün içinde 407 ile değişmiş aracı..niye ki?

Bana fiyatı yüksek geldi.
    2004 Signo Techno modeli daha iyi buna göre.

• açılmış bi toledo sayfası ama içi boş konuşanlarda boş...
  • Boşluğa hoş geldiniz ozaman.
  • ben bir soru sormak istiyorum,

almayı düşündüğüm araç 93 toledo,160binde,tüp yok,2.0 motor,klima,4cam otomatik,sunroof felan var temiz de görünüyor,ha bu arada arac otomatik vites,

lütfen manuel al demeyin otomatik olmalı,leon al demeyin fiyat kısıtlı

araç hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?tavsiye edermisiniz?
  • ARKADAŞLAR MERHABA. 2000 MODEL TOLEDO SİGNO ARACIM VAR. ARACIMDA BRC TÜP VAR. ŞEHİR İÇİ VE DIŞI ORTALAMA 250-260 KRŞ CİVARINDA YAKIYOR. BİR TANIDIĞIMDA 2001 MODELİ VAR O KİLOMETREDE 170 KRŞ YAKIYOR DİYOR. BENİM ARACIM MI ÇOK YAKIYOR YOKSA O MU ABARTIYOR ANLAMADIM. ARKADAŞLAR YAKIT KONUSUNDA BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan ağrak

ARKADAŞLAR MERHABA. 2000 MODEL TOLEDO SİGNO ARACIM VAR. ARACIMDA BRC TÜP VAR. ŞEHİR İÇİ VE DIŞI ORTALAMA 250-260 KRŞ CİVARINDA YAKIYOR. BİR TANIDIĞIMDA 2001 MODELİ VAR O KİLOMETREDE 170 KRŞ YAKIYOR DİYOR. BENİM ARACIM MI ÇOK YAKIYOR YOKSA O MU ABARTIYOR ANLAMADIM. ARKADAŞLAR YAKIT KONUSUNDA BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIM BEKLİYORUM.

kardeş 2003 model 1.6 signo aracımı 8 ay önce sattım , lpg yoktu benzinde şehir içi 450 krş. cıvarı uzun yolda 300 krş. gibi bir yakıtı vardı. Lpg değerlerini bilmiyorum ama ortalamada 200-250 krş. cıvarı olması normal ama 170 krş. ortalama ise bence abartılı bir değerdir, insanlar kendi mallarına toz kondurmazlar. Sizin aracınızda uzun yolda 200 krş.un altına düşer diye tahmin ediyorum...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.