Şimdi Ara

Sxe oyunu acayip kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sxeyi açınca acayip bi kasma oluyor ve oynayamıyorum sebebini bilen warmıı bilen yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecanic_Falcon -- 2 Nisan 2008; 15:46:29 >

• Sistemini yazarsan yardımcı olabilirim bende ole bi kasma yoq hemde en dandik inteli kullnaıyorum ama oyunda kasma oluyo ama sxe den deil pc nin dandikliginden celeron 2.4 dusun ne dandik bisi
  • 256 mb ram 1.75 gzh ile sorunsuz oynuyordum ama bu pc ile sxe acınca dehşet kasıor

Sxe oyunu acayip kasıyor
  • Bendede oluyordu sxe nin patch ile uyuşmazlığından dolayı oluyor sistemden değil.
    Farklı bir patch denersen çözülür...
  • aynı sorun bendede var hangi patch i kurmalıyım herhangi biri olabilirmi? v28 filan
  • cs 1.5 benimki ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Bendede oluyordu sxe nin patch ile uyuşmazlığından dolayı oluyor sistemden değil.
    Farklı bir patch denersen çözülür...

+1
  • bendede oluyor konu dışının serverına giremiyorum
  • v28 indiriyorum bakalım nolcak
  • Aynı sorun bende de var sxe açıp oyuna girdigim zaman dona dona oyun oynuo ping felan yok sadece görüntüm kasıo aşırı şekilde
  • v28 indirin sorun kalmaz denedim oldu
  • 1.5 oynuyorum v28 ne faydası olur ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hover_Craft

1.5 oynuyorum v28 ne faydası olur ki

pardon
  • Ben yaklasik 3 yildir cs kasiyorum (v22 ile) böyle bir sorun görmedim..
    Bence patch ile alakası yok :S
  • Bendede kasıyor..
  • Aynı Sorun bendede var bazen acayip kasma yaşıyorum fps 15 e düşüyor..

Sistemle alakası yok..Başka birşey var ama çözmemedim OpenGL ile DirectXile ilgili bişeyler ama Patchle düzeliyor sanırım şuan bi sorun yok v26 yüklü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.