Şimdi Ara

Sygic:All Regions (Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sygic'in bütün haritalarını ücretsiz olarak Bulgaristan AppStore'dan indirebilirsiniz, kaçırmayın.

https://itunes.apple.com/bg/app/id585193266?mt=8

• quote:

Orijinalden alıntı: mutivanbuuren

Sygic'in bütün haritalarını ücretsiz olarak Bulgaristan AppStore'dan indirebilirsiniz, kaçırmayın.

https://itunes.apple.com/bg/app/id585193266?mt=8

in-app purchase koymuşlar. Sanırım uygulama iniyor ancak haritalar için ek ücret ödeniyor.
  • Su anda kontrol ettim 143.1 MB'lik US-New York haritasini indiriyorum, herhangi bir sorun soz konusu degil.
     Sygic:All Regions (Ücretsiz)

Apple ID'im kredi kartsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutivanbuuren -- 19 Haziran 2013; 2:21:39 >
  • teşekkürler. Tek harıta ücretsiz gerı kalan ücretli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

teşekkürler. Tek harıta ücretsiz gerı kalan ücretli
    Sanırım U.S store da da ücretsiz. Şu an bulgaristan hesabı açtım indirdim ve türkiye haritasını çekiyorum. Açıkçası süper oldu. Ücretsiz navigasyon bulmak oldukça zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Sanırım U.S store da da ücretsiz. Şu an bulgaristan hesabı açtım indirdim ve türkiye haritasını çekiyorum. Açıkçası süper oldu. Ücretsiz navigasyon bulmak oldukça zordur.

Alıntıları Göster
    Haber verdiğiniz için teşekkürler. Piranha satın almıştım. Çok sinir ediyordu. Sygic çok iyi oldu.
  • quote:

Ekstradan BG hesabi acmaniza gerek yok, kendi hesabinizin ulkesini degistirerekte yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Ekstradan BG hesabi acmaniza gerek yok, kendi hesabinizin ulkesini degistirerekte yapabilirsiniz.

Bu bilgi süper oldu. Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Bu bilgi süper oldu. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hesabınızın ülkesini değiştirerek yapamazsınız tekrar türkiye mağazasına yönlendirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

Hesabınızın ülkesini değiştirerek yapamazsınız tekrar türkiye mağazasına yönlendirir.

Yonlendirmez dostum, once bir deneyin sonra yorum yazin.
    iOS 6.1.2'deyken telefon uzerinden ulke degistirmesi yapamiyordunuz. 6.1.3 geldikten sonra telefondan da ulke degistirmek mumkundur. Adres bilgilerinizden posta kodunu ornegin; '9000' yaparsaniz hicbir problem olmadan ulkenizi degistirebilirsiniz.
  • quote:

selam hocam nasıl yaptın tarif etsen de bizlerde yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacksonpred

quote:

Alıntıları Göster
    ben denedım ulkeyı bulgar yaptım yukle dedıgımde gırıs yapmamı ıstıyor gırıs yapınca turkıye store yonlendırıyor.. olmuyor vesselam

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Açıklamada şöyle birşey var...

FREE version includes 7 days of free Turn-by-Turn voice guided navigation, Dynamic Lane Guidance, Junction View.

After the 7 day period, continue using voice guided navigation any time by making an in-app purchase of Voice Guidance+ license
    ► Access purchases on multiple iOS devices
    ► In-app purchases are non-recurring
    ► There are no automatic charges

An in-app purchase of Voice Guidance+ gives you
    ► Turn-by-Turn voice guided navigation
    ► Automatic re-calculation if you miss a turn
    ► Dynamic Lane Guidance and Junction View

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

ben denedım ulkeyı bulgar yaptım yukle dedıgımde gırıs yapmamı ıstıyor gırıs yapınca turkıye store yonlendırıyor.. olmuyor vesselam

hocam işte yapan arkadaşlar adım adım anlatsa iyi olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender

hocam işte yapan arkadaşlar adım adım anlatsa iyi olacak

Alıntıları Göster
    Bilgisayardan itunes' u açın. Hesap bilgilerinize girin ve ülkeyi değiştir seçeneği çıkacak. Orada ülkeyi bulgaristan olarak seçin ve devam edin. Tekrar icloud hesap açmış gibi devam edeceksiniz adres kısımları vs gelecek. Adres kısmına uygun şeyleri yazın ve kaydedin. Daha sonra indirebilirsiniz.

Fakat tavsiyem yeni bir hesap almanız yönünde olur. Çünkü tekrar türkiye hesabına çevirdiğinizde o ülkeden indirdiğinizi bulutta göremiyorsunuz.

• Appstoredan featured kismina girin, ilk sekmeye, en alta inin hesabinizda kullandiginiz email adresini goreceksiniz. Emailinize tiklayin hesabi goruntuleyi secin. Sonra cikan sayfada turk bayragi var ve ulke secimi var, ordan ulkeyi degistirin, sonraki sayfada kredi kartini none secin ve appstore sartlarini falan kabul edin. Bundan sonra sygic aratip indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunick

Appstoredan featured kismina girin, ilk sekmeye, en alta inin hesabinizda kullandiginiz email adresini goreceksiniz. Emailinize tiklayin hesabi goruntuleyi secin. Sonra cikan sayfada turk bayragi var ve ulke secimi var, ordan ulkeyi degistirin, sonraki sayfada kredi kartini none secin ve appstore sartlarini falan kabul edin. Bundan sonra sygic aratip indirebilirsiniz.
    çok teşekkürler, sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtsutu

Açıklamada şöyle birşey var...

FREE version includes 7 days of free Turn-by-Turn voice guided navigation, Dynamic Lane Guidance, Junction View.

After the 7 day period, continue using voice guided navigation any time by making an in-app purchase of Voice Guidance+ license
    ► Access purchases on multiple iOS devices
    ► In-app purchases are non-recurring
    ► There are no automatic charges

An in-app purchase of Voice Guidance+ gives you
    ► Turn-by-Turn voice guided navigation
    ► Automatic re-calculation if you miss a turn
    ► Dynamic Lane Guidance and Junction View

Anladığım kadar 7 gün sonra sesli yardım sistemini kapatıyor, ücretli yapıyor.
  • Arkadaşlar yapılan işlem ne bilim ülkeyi değiştirp indirmek falan yasal dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dydnlee

Arkadaşlar yapılan işlem ne bilim ülkeyi değiştirp indirmek falan yasal dimi
    Bir haftalık deneme gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.