in-app purchase koymuşlar. Sanırım uygulama iniyor ancak haritalar için ek ücret ödeniyor.
Su anda kontrol ettim 143.1 MB'lik US-New York haritasini indiriyorum, herhangi bir sorun soz konusu degil.
Apple ID'im kredi kartsizdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutivanbuuren -- 19 Haziran 2013; 2:21:39 >
teşekkürler. Tek harıta ücretsiz gerı kalan ücretli
quote:
Orijinalden alıntı: cana-cana
teşekkürler. Tek harıta ücretsiz gerı kalan ücretli
Sanırım U.S store da da ücretsiz. Şu an bulgaristan hesabı açtım indirdim ve türkiye haritasını çekiyorum. Açıkçası süper oldu. Ücretsiz navigasyon bulmak oldukça zordur.
quote:
Orijinalden alıntı: ReJim
Sanırım U.S store da da ücretsiz. Şu an bulgaristan hesabı açtım indirdim ve türkiye haritasını çekiyorum. Açıkçası süper oldu. Ücretsiz navigasyon bulmak oldukça zordur.
Alıntıları Göster
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Piranha satın almıştım. Çok sinir ediyordu. Sygic çok iyi oldu.
quote:
Ekstradan BG hesabi acmaniza gerek yok, kendi hesabinizin ulkesini degistirerekte yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
quote:
Ekstradan BG hesabi acmaniza gerek yok, kendi hesabinizin ulkesini degistirerekte yapabilirsiniz.
Bu bilgi süper oldu. Teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
quote:
Bu bilgi süper oldu. Teşekkürler
Alıntıları Göster
Hesabınızın ülkesini değiştirerek yapamazsınız tekrar türkiye mağazasına yönlendirir.
quote:
Orijinalden alıntı: tahsinakkulah
Hesabınızın ülkesini değiştirerek yapamazsınız tekrar türkiye mağazasına yönlendirir.
Yonlendirmez dostum, once bir deneyin sonra yorum yazin. iOS 6.1.2'deyken telefon uzerinden ulke degistirmesi yapamiyordunuz. 6.1.3 geldikten sonra telefondan da ulke degistirmek mumkundur. Adres bilgilerinizden posta kodunu ornegin; '9000' yaparsaniz hicbir problem olmadan ulkenizi degistirebilirsiniz.
quote:
selam hocam nasıl yaptın tarif etsen de bizlerde yapsak
quote:
Orijinalden alıntı: jacksonpred
quote:
Alıntıları Göster
ben denedım ulkeyı bulgar yaptım yukle dedıgımde gırıs yapmamı ıstıyor gırıs yapınca turkıye store yonlendırıyor.. olmuyor vesselam
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Açıklamada şöyle birşey var...
FREE version includes 7 days of free Turn-by-Turn voice guided navigation, Dynamic Lane Guidance, Junction View.
After the 7 day period, continue using voice guided navigation any time by making an in-app purchase of Voice Guidance+ license ► Access purchases on multiple iOS devices ► In-app purchases are non-recurring ► There are no automatic charges
An in-app purchase of Voice Guidance+ gives you ► Turn-by-Turn voice guided navigation ► Automatic re-calculation if you miss a turn ► Dynamic Lane Guidance and Junction View
quote:
Orijinalden alıntı: ender
ben denedım ulkeyı bulgar yaptım yukle dedıgımde gırıs yapmamı ıstıyor gırıs yapınca turkıye store yonlendırıyor.. olmuyor vesselam
hocam işte yapan arkadaşlar adım adım anlatsa iyi olacak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ender
hocam işte yapan arkadaşlar adım adım anlatsa iyi olacak
Alıntıları Göster
Bilgisayardan itunes' u açın. Hesap bilgilerinize girin ve ülkeyi değiştir seçeneği çıkacak. Orada ülkeyi bulgaristan olarak seçin ve devam edin. Tekrar icloud hesap açmış gibi devam edeceksiniz adres kısımları vs gelecek. Adres kısmına uygun şeyleri yazın ve kaydedin. Daha sonra indirebilirsiniz.
Fakat tavsiyem yeni bir hesap almanız yönünde olur. Çünkü tekrar türkiye hesabına çevirdiğinizde o ülkeden indirdiğinizi bulutta göremiyorsunuz.
Appstoredan featured kismina girin, ilk sekmeye, en alta inin hesabinizda kullandiginiz email adresini goreceksiniz. Emailinize tiklayin hesabi goruntuleyi secin. Sonra cikan sayfada turk bayragi var ve ulke secimi var, ordan ulkeyi degistirin, sonraki sayfada kredi kartini none secin ve appstore sartlarini falan kabul edin. Bundan sonra sygic aratip indirebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: nunick
Appstoredan featured kismina girin, ilk sekmeye, en alta inin hesabinizda kullandiginiz email adresini goreceksiniz. Emailinize tiklayin hesabi goruntuleyi secin. Sonra cikan sayfada turk bayragi var ve ulke secimi var, ordan ulkeyi degistirin, sonraki sayfada kredi kartini none secin ve appstore sartlarini falan kabul edin. Bundan sonra sygic aratip indirebilirsiniz.
çok teşekkürler, sevgiler
quote:
Orijinalden alıntı: kurtsutu
Açıklamada şöyle birşey var...
FREE version includes 7 days of free Turn-by-Turn voice guided navigation, Dynamic Lane Guidance, Junction View.
After the 7 day period, continue using voice guided navigation any time by making an in-app purchase of Voice Guidance+ license ► Access purchases on multiple iOS devices ► In-app purchases are non-recurring ► There are no automatic charges
An in-app purchase of Voice Guidance+ gives you ► Turn-by-Turn voice guided navigation ► Automatic re-calculation if you miss a turn ► Dynamic Lane Guidance and Junction View
Anladığım kadar 7 gün sonra sesli yardım sistemini kapatıyor, ücretli yapıyor.
Arkadaşlar yapılan işlem ne bilim ülkeyi değiştirp indirmek falan yasal dimi
quote:
Orijinalden alıntı: dydnlee
Arkadaşlar yapılan işlem ne bilim ülkeyi değiştirp indirmek falan yasal dimi