Şimdi Ara

Sygic mi igo Primo mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
12.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omerozgur

Iphone 5 için ikisinden birini satın almayı düşünüyorum. İkisi de çok övülmüş, genelde iyi görüşler almış. igo Primo 44.99 TL, Sygic 52.99 TL. Bunların dışında herhangi bir ödeme yapılmıyor ve otomatik güncelleniyor sanırım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Bende İGO'da var Sygic'de var. Şu anda Sygic'i kullanıyorum çünkü igo geç uyarıyor vs. Ama bence ios haritayı biraz kurcala bunlardan pek geri kalır tarafı yok...
  • Sygic ile İstanbul'da bir kez dahi olsun yanlış bir yola girmedim.
    Igo'yu hiç kullanmadım. Sanmam ki arada bariz bir fark olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Sygic ile İstanbul'da bir kez dahi olsun yanlış bir yola girmedim.
    Igo'yu hiç kullanmadım. Sanmam ki arada bariz bir fark olsun.
    Benim telefonda ikiside var hatta
    Tomtom
    navigon
    igo
    Sygic

var ama Sygic dışındakileri kullanmıyorum daha pratik ve kullanışlı geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasteR

Benim telefonda ikiside var hatta
    Tomtom
    navigon
    igo
    Sygic

var ama Sygic dışındakileri kullanmıyorum daha pratik ve kullanışlı geliyor bana.

Alıntıları Göster
    İstanbul'da iGo, TomTom ve Sygic kullandım ve benim favorim Sygic. Hızı, gecikme yapmaması, zor şartlarda bile GPS uydusuna bağlı kalması, kullanım kolaylığı, menülerin kolayca kişiselleştirilmesi, haritaların dururken bile otomatik olarak doğru yönlendirilmesinde manyetik pusula ve gyro kullanılması en büyük artıları. İstanbul için haritaların ve POI'lerin güncelliği konusunda hiçbir sıkıntı yok. iPhone 5'te artık sadece Sygic ve TomTom tutuyorum, iGo görselliğe kaçıp kullanıcı kolaylığını ve hızı önemsemiyor, Primo'dan önce iGo daha hafif ve hızlıydı.

• İkiside var fakat genellikle sygic i kullanıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ExterminaTR

İkiside var fakat genellikle sygic i kullanıyorum ben
    sygic . diyorum ben . ( fakat igo yu kullanmadım ) gerekte duymuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

sygic . diyorum ben . ( fakat igo yu kullanmadım ) gerekte duymuyorum

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 2 yıdlır igo primo turkey yüklü bende yanlış hatırlamıyorsun 50TL ye yakın para bayıldım vaktinde.
    1- internet olmadan offline çalışmıyor google araması filan yok. artık google üzerinden değilde nokianın navigasyon app si here üzerinden veri alış verişinde bulunuyor.

goole maps sesli olsa yeter artar ama şu anda onda öyle bir özellik yok ben genel olarak memnunum igo dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşkazalı48

Yaklaşık 2 yıdlır igo primo turkey yüklü bende yanlış hatırlamıyorsun 50TL ye yakın para bayıldım vaktinde.
    1- internet olmadan offline çalışmıyor google araması filan yok. artık google üzerinden değilde nokianın navigasyon app si here üzerinden veri alış verişinde bulunuyor.

goole maps sesli olsa yeter artar ama şu anda onda öyle bir özellik yok ben genel olarak memnunum igo dan

Alıntıları Göster
    Hem iGo hem de Sygic'i satın aldım, ikisi de yüklü ancak ben Sygic'i tercih ediyorum. Çok hızlı açılıyor, çok hızlı çalışıyor, çok hızlı rota çıkartıyor, GPS'i uzun süre kaybetmiyor, durduğunuz zaman haritayı pusula yardımı ile doğru yönde tutuyor. Başka programlarla bilgi alışverişinde bulunuyor, örneğin Booking.com üzerinden rezerve yaptığım oteli hemen favorilere atabiliyorum. Rota düzenleme, sürükle bırak sayesinde çok kolay, anında üç alternatif rotayı aynı ekranda gösteriyor. Kırsalda iGo haritaları daha iyi olabilir ama hantal bir program.

• İgo dan çok memnundum. Fakat google araması gitti program çok kötü oldu. Ama haritalar başarsoft, bu nedenle çok güzel detaylı haritaları var.. Ama google arama gitti, benim içinde program bitti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zulcenaheyn

İgo dan çok memnundum. Fakat google araması gitti program çok kötü oldu. Ama haritalar başarsoft, bu nedenle çok güzel detaylı haritaları var.. Ama google arama gitti, benim içinde program bitti :)

Yandex navi sesle adres bulma özelliğiyle yeterince iyi. Apple maps da forsquare vs ile entegre çalışma özelliğiyle çok iyi ve her ikisi de igo gibi tepeden değil, araba içindenmiş gibi ve sesli çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

İgo dan çok memnundum. Fakat google araması gitti program çok kötü oldu. Ama haritalar başarsoft, bu nedenle çok güzel detaylı haritaları var.. Ama google arama gitti, benim içinde program bitti :)

Yandex navi sesle adres bulma özelliğiyle yeterince iyi. Apple maps da forsquare vs ile entegre çalışma özelliğiyle çok iyi ve her ikisi de igo gibi tepeden değil, araba içindenmiş gibi ve sesli çalışıyor.

Birde yandexi deneyim. Ama yandex küçük yerleşim birimlerinde tüm yolları bulamıyor... İgo bu konuda iyi, ama local search olarak "here" diye bir arama kullanıyor. Bu felaket... Tavsiyeniz için teşekkürler..

• Tüm navigasyon programlarını denemiş biri olarak sygic i tek geçerim. Yalnız rota planlarken üstte seçenekler çıkıyor ona da dikkat edin . İlk sunduğu seçenek otobanlar ve daha uzun olan rota oluyor. (Bunu seçeneklerden değiştirebiliyoruz). Parasını sonuna kadar hakediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

Tüm navigasyon programlarını denemiş biri olarak sygic i tek geçerim. Yalnız rota planlarken üstte seçenekler çıkıyor ona da dikkat edin . İlk sunduğu seçenek otobanlar ve daha uzun olan rota oluyor. (Bunu seçeneklerden değiştirebiliyoruz). Parasını sonuna kadar hakediyor.

Igo Primo karşısında Sygic'i neden tek geçtiğinizi kısaca açıklayabilir misiniz ?

Benim bildiğim en iyisi Igo Primo. Ama hepsini denedim dediğiniz için neden Sygic'i tercih ettiğinizi merak ettim.
  • İgo da mutlaka iyi ama en çok dönüşleri kaçırttığı için ve bazı basit adreslerin igo da bulamayıp sygic de bulabildim için. İgo yu kullanmayalı 1 yıl kadar oldu , belki geliştirmişlerdir. Bir de sygic gps uydularına hızlı bağlanıyor gibi algılıyorum hep ( şahsi görüşüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

İgo da mutlaka iyi ama en çok dönüşleri kaçırttığı için ve bazı basit adreslerin igo da bulamayıp sygic de bulabildim için. İgo yu kullanmayalı 1 yıl kadar oldu , belki geliştirmişlerdir. Bir de sygic gps uydularına hızlı bağlanıyor gibi algılıyorum hep ( şahsi görüşüm)
    igo yorumları çok kötü şu anda 35 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halil Reis

igo yorumları çok kötü şu anda 35 lira

Alıntıları Göster
    tomtom varken ne igosu ne sygic
  • Sygic i gecen sene ekimde androidde kullaniyordum.
    Bursa askeri hastahaneye gidecektim, sygic sayesinde 1 saat arabayla boşa dolaştım.
    Şuan sygic'in güncel tr haritasi tarihi nedir?
  • Arkadaşlar geçen gün yandex.navi yüzünden bilemeyip ters yöne girmem nedeniyle ben de birini almak istiyorum. Sygic demo kurulu ve demo bitmek üzere. Çok kullanma şansım da olmadı aksi gibi. Hangisini öneriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Arkadaşlar geçen gün yandex.navi yüzünden bilemeyip ters yöne girmem nedeniyle ben de birini almak istiyorum. Sygic demo kurulu ve demo bitmek üzere. Çok kullanma şansım da olmadı aksi gibi. Hangisini öneriyorsunuz?
    Sygic' i 1 ay boyunca denedim ancak hiç memnun kalmadım ve iade ettim. Görsel olarak oldukça güzel düşünülmüş olsada adres bulmada bir o kadar başarısız bir uygulama. İstanbul içerisinde fare gibi dolanmama neden oldu çoğu zaman. Yandex.Navi halen en başarılı bulduğum uygulama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Hocam Apple haritalarında foursquare mekanlarının gözükmesi için ne yapmalıyım? Şu an foursquare'de olan bir mekan denedim ama Apple haritalar bulamadı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.