Şimdi Ara

Sygic mi igo Primo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
12.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 5 için ikisinden birini satın almayı düşünüyorum. İkisi de çok övülmüş, genelde iyi görüşler almış. igo Primo 44.99 TL, Sygic 52.99 TL. Bunların dışında herhangi bir ödeme yapılmıyor ve otomatik güncelleniyor sanırım. Hangisini tavsiye edersiniz?

• forumda çok konu var ama tartışmasız igo
  • İgo Turkey bu işin piri ...

Kısacası igo al kaybolma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İgo derim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

İgo derim ben
    Sygic kullanmadım, iPhone da igo gerçekten başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Sygic kullanmadım, iPhone da igo gerçekten başarılı.

Alıntıları Göster
    Bu kadar igo denince şaşırdım, sygic de çok övgü almış çünkü. Tecrübe daha önemli tabii, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozgur

Bu kadar igo denince şaşırdım, sygic de çok övgü almış çünkü. Tecrübe daha önemli tabii, teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende igo almayı düşünüyorum fakat igo internete bağlanmadan da çalışıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkkant

İnternete ihtiyacı yok.
  • Türkiye'de en iyi başarsoft(hem harita hizmetinde hem poi hizmetinde)
    İgo'da başarsoft haritaları var. Yani %100 igo.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerozgur

Tecrübenin bir önemi yok. Varsa yoksa harita..

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

quote:

İnternete ihtiyacı yok.

teşekkürler dostum.
  • ilkkant kullanıcısına yanıt
    Ben de ikisi arasında kaldım. Sygic 50 lira igo 40 lira. İgoda sesli yönlendirme çok kötüymüş ama haritası başarsoft ve google yerel arama kullanıyor.
    Bugünün koşullarında yine de igo mu derseniz?
    İgo derseniz satın al tuşuna hemen basıyorum

An itibariyle satın alma tuşuna bastım
    İlk izlenimlerimi paylaşacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 29 Temmuz 2013; 22:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ben de ikisi arasında kaldım. Sygic 50 lira igo 40 lira. İgoda sesli yönlendirme çok kötüymüş ama haritası başarsoft ve google yerel arama kullanıyor.

Hayırlı olsun. 2 yıldır kullanıyorum. Oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim, özellikle Ankara'da.
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Ben de ankarada yaşıyorum. aslında teknosanın turuncu indiriminden geçen yıl bir tomtom navigasyon cihazı almıştım ama harita güncellemelerinin süresi gelecek yıl dolacak. Güncelleme ücreti 100 lira civarında olduğu için arada sırada şehir dışına çıktığımda işime yarasın diye aldım. Yorumlarda sygicin iphone4te çok kastığını ama igonun sorunsuz çalıştığını okudum. Bir de aynı şeye neden 10 lira daha fazla vereyim dedim.
  • Sygic free iken 1 kere kullandım işini yaptı sonra sildim attım.
  • Sygic de igo da kaliteli yazılımlar, sygici igo nun bi adım önüne koyuyorum oda Sygic de gyroscope olması haritadaki okun aracın pozisyonuna göre dönmesi. Kavşaklarda çok işe yarıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barahirr

Sygic de igo da kaliteli yazılımlar, sygici igo nun bi adım önüne koyuyorum oda Sygic de gyroscope olması haritadaki okun aracın pozisyonuna göre dönmesi. Kavşaklarda çok işe yarıyor.

görsel olarak, kullanım olarak sygic güzel hoş da... her zaman yeterli olmuyor. iPhone sahibi olmadan önce ideos X5 telefonumda igo kullanıyordum, başka navigasyon kullanmayınca farkını görememiştim iPhone'a geçince ortada kaldık tabi, öyle sürükle bırakla olmuyormuş o işler neyse, ücretsiz olarak sygic kurdum, maalesef igo'yu mumla aradım. adres bulmada çok fark var, büyük şehirlerde belki bu sorunu pek farkedemeyebiliriz ama küçük vilayetlerde bariz ortaya çıkıyor. sygic ıspartada tam verimli olmadı, copilot muydu, onu kurdum, onun zaten haberi yok sokaklardan, caddelerden
    netice itibariyle yabancı yere gideceğim zaman ilk iş igo satın almak olacak. kullanınca fark anlaşılıyor yani

@nightsoldier; doğru tercihte bulunduğunuzu düşünüyorum, hayırlı olsun, izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz

• Sygic navigasyonu denedim. İzmirde çok bariz hatalar yaptı. Sesli yönlendirmesinden de memnun kalmadım, dönülecek noktalarda çok geç kalıyordu. İgyla ilgili bilgim yok, alan arkadaş iyi olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi acaba? İphona alamayan vaz geçip navigasyon almaya karar vermiştim ama igonun haritası Başarsoft muş.

• quote:

hayırlı olsun. geniş kapsamlı izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
  • quote:

quote:

hayırlı olsun. geniş kapsamlı izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
    Haftasonu tatile gidecegim. Erdek,ocaklar,narli gibi yerlerde nasil calistigini da denemis olacagim.
    Biraz kullanip,izlenimlerimi ondan sonra paylasirim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.