Şimdi Ara

Sygic mi igo Primo mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
12.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: zulcenaheyn

İgo dan çok memnundum. Fakat google araması gitti program çok kötü oldu. Ama haritalar başarsoft, bu nedenle çok güzel detaylı haritaları var.. Ama google arama gitti, benim içinde program bitti :)

Yandex navi sesle adres bulma özelliğiyle yeterince iyi. Apple maps da forsquare vs ile entegre çalışma özelliğiyle çok iyi ve her ikisi de igo gibi tepeden değil, araba içindenmiş gibi ve sesli çalışıyor.

Hocam Apple haritalarında foursquare mekanlarının gözükmesi için ne yapmalıyım? Şu an foursquare'de olan bir mekan denedim ama Apple haritalar bulamadı

Forsquare dan mekanin haritasina tikliyorsun. Haritadan nekanlar gozukuyorsa da ben bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• igo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zulcenaheyn

İgo dan çok memnundum. Fakat google araması gitti program çok kötü oldu. Ama haritalar başarsoft, bu nedenle çok güzel detaylı haritaları var.. Ama google arama gitti, benim içinde program bitti :)

Yandex navi sesle adres bulma özelliğiyle yeterince iyi. Apple maps da forsquare vs ile entegre çalışma özelliğiyle çok iyi ve her ikisi de igo gibi tepeden değil, araba içindenmiş gibi ve sesli çalışıyor.

Hocam Apple haritalarında foursquare mekanlarının gözükmesi için ne yapmalıyım? Şu an foursquare'de olan bir mekan denedim ama Apple haritalar bulamadı

Forsquare dan mekanin haritasina tikliyorsun. Haritadan nekanlar gozukuyorsa da ben bilmiyorum.

Pratik çözüm hocam iyiymiş teşekkürler

• Sygic kullanıyorum ve cevrimdışı olarak da bence başarılı,igo kullanmadım bilemiyorum
  • Arkadaş programı satın almış ama belirtmek istiyorum androidde sygic çok daha iyi.
  • İgo da kullandım sygicde. Ama tartışmasız son güncellemesinden sonra sygic derim. IGO beni kaybetti Ankarada ama sygic ile olmadı kesinlikle ssygic derim.
  • sygic kullanımı kolay geliyor bana
  • Bu konuda güncel düşünceler ne acaba?
  • Açık ara Igo

Sygic bir telefon yazılımından ibaret . Igo ' nın platformu ciddi seviyede farklı.

Navigasyon cihazlarının çoğunda , arabaların orjinal navigasyon sistemlerinin bir kısmında Igo yazılımı mevcut . Başarsoft haritalarının Türkiye için başarısından bahsetmeye bile gerek yok .
  • dandik Nokia nın dandik here aramasına geçtiği an igo bitti bence
    sygic veya başkasını denemedim

haritası offline olup Google maps den arama yapan varsa ben de düşünüyorum

bu arada kendi Kendine iyi değil ama whatsapp don paylaşılan Konumlara yönlendirme yapması iyi apple haritaların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia Here bence Türkçe navigasyon da gelirse appstoredaki en başarılı navigasyon olacak. En azından benim için.

Offline harita-Başarılı mekan bulma-sesli yönlendirme-Sadece uygulamayı kullanırken konum bilgisi istemesi-Apple harita ile entegrasyon (Whatsapp'tan yollanan bir konumu Here ile açabilirken Yandex, iGo ile açmak mümkün değil)

Bunun dışında önerilere de açığım tabi.. (Kullandıklarım: iGo-Tomtom-Yandex-Waze-Apple Maps-Google Maps)

Google Maps sesli yönlendirme Türkiye'de çalışmadığı için kategori için tuttum.
  • sygic son güncelleme ile çok iyi olddu. İgo kullanmadım bilmiyorum.
    Hiçbir navigasyon google maps kadar iyi olamaz. Herhangi bir işyeri dahi yazsanız google maps buluyor. Orada çıkan kırmızı konum ikonuna Bsın Sonra paylaşa basın gps bridge e basın ( GPS BRIDGE adlı ıygulamayı indirmiş olmanız lazım ) Sygic ile yola devam edin.

Google mapsin genişliği ve güncelliği ile sygic in bol seçenekli tarifleri ile hiçkimse hiçbir navi rakip olamaz artık. (Bana göre)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    Iphone da geçerli mi google,bridge?

• konu eski ama hem ios'da hemde android'de satın alıp kullandığım yegane ürün Sygic'tir.
    Zeliş ( zeliha) ile hiç kaybolmadım
  • igo almayi dusunuyorum bende 3-4 arkadas birlesip alsak daha iyi olur birde enpara %50 indirimyle 4-5 liraya gelir adam basi. tek alamiyacagim icin katilacak olan varsa yazabilir bana ortak hesap acip alabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_33 -- 6 Mayıs 2015; 16:58:22 >
  • Size hem garantili hemde bedava bir çözüm yöntemi önereyim. Öncelikle Yandex Haritalar programını kurun. Burada arayacağınız yerin adresini girdikten sonra çıkan yere dokunup panoramayı seçin. Adresi görüntüyle de doğruladıktan sonra git seçeneğine tıklayın eğer tabletinizde Yandex Navigasyon yüklüyse program doğrudan sizi işaretlediğiniz yere yönlendirecek. Böylelikle hatasız ve en kolay yoldan gideceğiniz yere ulaşabileceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtan M kullanıcısına yanıt
    Maalesef bilemicem iphone ile hiç ilgim yok. Kullanan varsa etrafınızda appstora baksın belki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

Nokia Here bence Türkçe navigasyon da gelirse appstoredaki en başarılı navigasyon olacak. En azından benim için.

Offline harita-Başarılı mekan bulma-sesli yönlendirme-Sadece uygulamayı kullanırken konum bilgisi istemesi-Apple harita ile entegrasyon (Whatsapp'tan yollanan bir konumu Here ile açabilirken Yandex, iGo ile açmak mümkün değil)

Bunun dışında önerilere de açığım tabi.. (Kullandıklarım: iGo-Tomtom-Yandex-Waze-Apple Maps-Google Maps)

Sahsen igo da here uzerinden aradigim hic bir yeri bulamadim neresi iyi here in allah askina

Haritasini bilemem ama poi google maps in 1% i bile etmez

Here daki poi lar igo nun kendi icinde de var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Post-it

Nokia Here bence Türkçe navigasyon da gelirse appstoredaki en başarılı navigasyon olacak. En azından benim için.

Whatsup konumu yandex ile açılıyor.

• prooge kullanıcısına yanıt
    ben hepsini kullandım ama igo dan şaşma en iyi o
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.