Şimdi Ara

sygic navigasyonu rootsuz full sürüm kullanabiliyormuyuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten full sürüm sygic navigasyon indirdim... kurulumunu yaptım yaklaşık dosya boyutu 900 mb... ama full sürüm olup olmadığını bilmiyorum... programı kaldır diyince de boyutu 30 mb olarak gösteriyo... ama dosyalarının boyutu yaklaşık 900 mb ... ben bunu tam sürüm olarak kullanabiliyormuyum yoksa boşuna yer mi kaplıyor...telefonumda root yok...

• Sd kartta sygic bir klasor olarak gozukuyor.o yuzden kaldirirken 30 mb gozukur eger clean master gibi bir program varsa sygici kaldirdiginizda kalan dosyalari silmek istiyormusunuz diye uyari gelir ve onlarida kaldirma isleminiz gerceklesir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    ewet onu farkettim... peki ben bu sygic navigasyonunu full sürüm olarak kullanabiliyormuyum... root olmadan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

ewet onu farkettim... peki ben bu sygic navigasyonunu full sürüm olarak kullanabiliyormuyum... root olmadan ...

Dün bende yükledim ama nasıl kullanacağımı bilmediğim için sildim.Ama kullanıllır heralde.
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    boyutu yaklaşık 900 mb ... ben kullanmasını biliyorum da biri aklımı karıştırdı.. rootlamadan kullanamazsız dedi... bende pek inanmadım internetten zor zahmet full sürümünü buldum indirdim telefona kurdum çalışıyor bir sıkıntı yok ama acaba full sürüm mü kullanıyorum onu bilmiyorum... nasıl anlarız
  • yukselg Y kullanıcısına yanıt
    Linki atın isterseniz bir bakalım ama 900 mb boyutunda ise bence full sürümdür.

NOT:Link illegal olduğu için pmden atmanız daha iyi olur.
  • bir yildir full kullaniyorum.
    bir siteden indirmistim
    apk boyutu 5.6 mb CRK yaziyor sonunda.
    apkyi yukledikten sonra TURKİYE haritasi 120 MB indirdim kullaniyorum. herhangi bir sikinti yok. uygulamayi guncellersen kısıntı gelebilir.
    toplam boyut 560mb. baska ülkeleride indirmissin anlasilan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, sygic yükledim fakat full olup olmadığını nasıl anlarız? Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.