Şimdi Ara

SYLAR vs. T-BAG vs. DEXTER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
13.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• T-BAG
  • T-BAG'de kimmiş. sylar vs dexter yapmak lazım bu konuyu.
  • t bag
  • t-bag gibi karakter 100 yılda bir gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 11 Aralık 2008; 21:45:46 >
  • Sylar daha bi insan...
  • T-Bag'i ben biraz Kara Şövalye'de oynayıp harikalar yaratan Joker'e benzetiyorum.Dudaklarını yalamasından mıdır nedir ?

Sylar'ı tanımıyorum ama T-Bag rolünün hakkını veriyor.Hitman'de ki karakterle alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gushi

T-Bag'i ben biraz Kara Şövalye'de oynayıp harikalar yaratan Joker'e benzetiyorum.Dudaklarını yalamasından mıdır nedir ?

Sylar'ı tanımıyorum ama T-Bag rolünün hakkını veriyor.Hitman'de ki karakterle alakası yok

bez bebekteki cokerde aynı mmmm hımmm ları yapıyo tükrüğünü geri çekio tısss yapıyo
  • başlığa dexterıda ekledim ama favorim hala sylar
  • ben olaya değişik bi yaklaşım yapayım.. freddy krueger
    birde bunun jason'u var oda unutlmaz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Aralık 2008; 22:43:33 >
  • Dexter ı eklemekle haksız rekabete yol açtın..Dexter tek kişilik dizi haliyle bu isimleri 3 e katlar 5 e böler derim çekilirim..
  • bu lafı t bag duymasın çiğne seni yemin ediyorum adam meksikalı bile yedi seni bile yer valla
  • Yok be görmedin mi son bölümlerde çok tırsak oldu demek deli deliyi görünce sopasını saklarmış deyimi doğruymuş.. burada bir level üst deli gretchen..
  • bu isimlerden hangisi yöntemli öldürüyor? hangisi hem polis hem seri katil? hangisi dünyayı pisliklerden temizliyor? ..daha yorum yapmaya gerek yok..
     SYLAR vs. T-BAG vs. DEXTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

bu isimlerden hangisi yöntemli öldürüyor?

Sylar'ın yöntemine laf yok

T-Bag Rullz xD
  • dexter affetmez. elemanın şakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

dexter affetmez. elemanın şakası yok

Dağılın şimdi
  • Dexter şimdi hem polis ama aynı zamanda kötü insanları öldüren bir katil mi?Eğer böyleyse Death Note'a(http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=891) çok benzettim.
  • Dexter içindeki öldürme güdüsünü kontrol altına almaya çalışan biri sadece..
    Harry'nin ona koyduğu kurallar ile yaşıyor..

• Sylar T-bag Dexter
    John Locke veya benjamin i de bu ankete katsaydık?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.