Bildirim
SYLAR vs. T-BAG vs. DEXTER (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
T-BAG -
T-BAG'de kimmiş. sylar vs dexter yapmak lazım bu konuyu. -
t bag -
t-bag gibi karakter 100 yılda bir gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 11 Aralık 2008; 21:45:46 > -
Sylar daha bi insan... -
T-Bag'i ben biraz Kara Şövalye'de oynayıp harikalar yaratan Joker'e benzetiyorum.Dudaklarını yalamasından mıdır nedir ?
Sylar'ı tanımıyorum ama T-Bag rolünün hakkını veriyor.Hitman'de ki karakterle alakası yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Gushi
T-Bag'i ben biraz Kara Şövalye'de oynayıp harikalar yaratan Joker'e benzetiyorum.Dudaklarını yalamasından mıdır nedir ?
Sylar'ı tanımıyorum ama T-Bag rolünün hakkını veriyor.Hitman'de ki karakterle alakası yok
bez bebekteki cokerde aynı mmmm hımmm ları yapıyo tükrüğünü geri çekio tısss yapıyo -
başlığa dexterıda ekledim ama favorim hala sylar -
ben olaya değişik bi yaklaşım yapayım.. freddy krueger
birde bunun jason'u var oda unutlmaz tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Aralık 2008; 22:43:33 > -
Dexter ı eklemekle haksız rekabete yol açtın..Dexter tek kişilik dizi haliyle bu isimleri 3 e katlar 5 e böler derim çekilirim.. -
bu lafı t bag duymasın çiğne seni yemin ediyorum adam meksikalı bile yedi seni bile yer valla -
Yok be görmedin mi son bölümlerde çok tırsak oldu demek deli deliyi görünce sopasını saklarmış deyimi doğruymuş.. burada bir level üst deli gretchen.. -
bu isimlerden hangisi yöntemli öldürüyor? hangisi hem polis hem seri katil? hangisi dünyayı pisliklerden temizliyor? ..daha yorum yapmaya gerek yok..
-
quote:
Orjinalden alıntı: cidik
bu isimlerden hangisi yöntemli öldürüyor?
Sylar'ın yöntemine laf yok
T-Bag Rullz xD -
dexter affetmez. elemanın şakası yok -
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
dexter affetmez. elemanın şakası yok
Dağılın şimdi -
Dexter şimdi hem polis ama aynı zamanda kötü insanları öldüren bir katil mi?Eğer böyleyse Death Note'a(http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=891) çok benzettim. -
Dexter içindeki öldürme güdüsünü kontrol altına almaya çalışan biri sadece..
Harry'nin ona koyduğu kurallar ile yaşıyor..
-
Sylar T-bag Dexter
John Locke veya benjamin i de bu ankete katsaydık?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X