Şimdi Ara

SYM Fiddle 3 125'i' Nasıldır? i motoru Tecrübe eden varmı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
42.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

Volkan kardeşim bildiğin yada şuan öğreniceğin gibi ben gp kompozitin büyük camını kullanıyorum ama sen bunu değil nispeten daha küçük olanları tercih ettiğinin farkındayım facebook grubunda çoğu

kişi son zamanlarda birazdan aşağı bırakacağım linkteki camı alıyor ve monte ediyor ilanda fiddle 2 demesine rağmen takanlar memlun ve uyumlu olduğunu söyliyor fiyatı nispeten diğer seçeneklerden

ucuz fakat şuan stok kalmamış sanırım 3-5 güne tekrar gelir arada kontrol etmende yarar var memlun kalacağını düşünüyorum saygılar.

www.kalyoncumotor.com
    SYM Fiddle II Siperlik Camı Fiyat: 164,02 TL - Kalyoncu Motor
    https://www.kalyoncumotor.com/urun/sym-fiddle-ii-siperlik-cami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracuda1923 -- 10 Temmuz 2020; 15:27:17 >

• valla çok teşekkür ederim.

süper olur, girdim ürüne gelince haber ver diye kayıt yaptırdım bakalım gelirse hemen alırım...

Fiyat diğer alternatiflere göre bedava...
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler volkan bey, yarın gündüz arıyım arslan metali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arslanmotor çanta demiri siparişi açılmış, gittigidiyordan 185 e siparişi verdim. Arkaya siyah beyaz maxem sl40 full çanta siparişi verdim. Geldiğinde mante edip bi resim atarım almayı düşünenlere fikir olması açısından. Siperlik ise hala yok kalyoncuda, beklemeye devam. Nette 100 tl ya filan aparatlı universal siperlikler var. Onlardan alsam nasıl olur bilemedim. Deneyen varsa bi yorum atarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında 2018 Model 12 binde 8.000 TL'ye aldık. Piyasanın biraz altına geldi çünkü azcık kaporta işi vardı. Şu an fiyatlar uçmuş durumda.

İlk motorum olduğu için ve virüs dolayısıyla çok fazla kullanamadım ve yakıt tüketimi gibi hesaplamalar yapmaya henüz fırsatımız olmadı. Babamla beraber arada kullanıyoruz. Ekstra olarak ön cam ve çanta taktık. Hatta hem acemilik hem de eski lastiklerden kaynaklı sağa yatırdım bile çoktan, ön camdaki kırık bu yüzden :)

Tavsiyem orijinal lastikleri hemen değiştirmeniz, yolu hiç tutmuyor hemen kaymaya meyilli yağış olmasa bile. Michelin City Grip 2 taktık ve yol tutuşunda hissedilir bir artış oldu, daha güven veriyor sürerken. Yeni lastikle eskisine nazaran çekişte biraz düşüklük hissettim fakat yolu daha iyi tuttuğundan dolayı normal olduğunu söylediler.

İlk motor veya sağa sola gitmelik bir scooter olarak kullanımı çok rahat ve sağlam bir motor. Gidon hafif, 80-90'ı geçmedik henüz ve kayda değer bir titreşim olmadı hiç. Hızlı kaçıyor.

Aynalarla ilgili güzel göstermiyor yorumları çoğunlukta ama bana gayet yeterli geldi. Düzgün ayarlayınca her şeyi görebiliyorsunuz. Deneyip memnun kalmazsanız değiştirebilirsiniz tabii ki. Ayrıca sele altı alan çok büyük değil, tam kask sığmıyor, yarım kaskım olmadığı için denemedim. Ama gerekli birkaç şey koyunca hemen doldu yer kalmadı (normal havlu, kağıt havlu, ıslak mendil, ilk yardım araçları, küçük bir yangın tüpü, lastik tamir kiti, tornavida vs ıvır zıvır anca sığdı )

Şu an için tek olumsuz yanı olarak farları kapatamama durumunu gösterebilirim. Kontağı çevirince otomatik olarak ledler ve kısa farlar açılıyor, kapatma yok. Ustamız küçük bir modifikasyonla düğme konabilir kapatmak için dedi ama çok da aciliyeti yok yani. Akü açısından problem olmadığı sürece bi ziyanı yok zaten aksine gündüz de olsa fark edilebiliriği arttırıyor.

SYM Fiddle 3 125"i" Nasıldır?  i motoru Tecrübe eden varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jodyjazz -- 1 Ağustos 2020; 3:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jodyjazz

Mart ayında 2018 Model 12 binde 8.000 TL'ye aldık. Piyasanın biraz altına geldi çünkü azcık kaporta işi vardı. Şu an fiyatlar uçmuş durumda.

İlk motorum olduğu için ve virüs dolayısıyla çok fazla kullanamadım ve yakıt tüketimi gibi hesaplamalar yapmaya henüz fırsatımız olmadı. Babamla beraber arada kullanıyoruz. Ekstra olarak ön cam ve çanta taktık. Hatta hem acemilik hem de eski lastiklerden kaynaklı sağa yatırdım bile çoktan, ön camdaki kırık bu yüzden :)

Tavsiyem orijinal lastikleri hemen değiştirmeniz, yolu hiç tutmuyor hemen kaymaya meyilli yağış olmasa bile. Michelin City Grip 2 taktık ve yol tutuşunda hissedilir bir artış oldu, daha güven veriyor sürerken. Yeni lastikle eskisine nazaran çekişte biraz düşüklük hissettim fakat yolu daha iyi tuttuğundan dolayı normal olduğunu söylediler.

İlk motor veya sağa sola gitmelik bir scooter olarak kullanımı çok rahat ve sağlam bir motor. Gidon hafif, 80-90'ı geçmedik henüz ve kayda değer bir titreşim olmadı hiç. Hızlı kaçıyor.

Aynalarla ilgili güzel göstermiyor yorumları çoğunlukta ama bana gayet yeterli geldi. Düzgün ayarlayınca her şeyi görebiliyorsunuz. Deneyip memnun kalmazsanız değiştirebilirsiniz tabii ki. Ayrıca sele altı alan çok büyük değil, tam kask sığmıyor, yarım kaskım olmadığı için denemedim. Ama gerekli birkaç şey koyunca hemen doldu yer kalmadı (normal havlu, kağıt havlu, ıslak mendil, ilk yardım araçları, küçük bir yangın tüpü, lastik tamir kiti, tornavida vs ıvır zıvır anca sığdı )

Şu an için tek olumsuz yanı olarak farları kapatamama durumunu gösterebilirim. Kontağı çevirince otomatik olarak ledler ve kısa farlar açılıyor, kapatma yok. Ustamız küçük bir modifikasyonla düğme konabilir kapatmak için dedi ama çok da aciliyeti yok yani. Akü açısından problem olmadığı sürece bi ziyanı yok zaten aksine gündüz de olsa fark edilebiliriği arttırıyor.

Hocam elinize sağlık,

Sizdeki Enjeksiyonlu motor mu onu anlayamadım ama kasa aynı olduğundan lastik tavsiyen ve kullanım yorumlarına katılıyorum. Ön far ile ilgili ben daha önce fiddle 2 kullanırken kış aylarında akü sorunu ile karşılaşmıştım bu nedenle bu yıl kışa girmeden bir servisinde yada sizinde yazdığı gibi işden anlayan bir yerde bir ek modifiye ile ön farın kapanması için işlem yaptırmayı düşünüyorum.

Lastikleri kaça aldınız? ben kış öncesi değiştirmeyi düşünüyorum.

• herkese merhaba ,

bende fiddle 3 sahibi olucam inş. pazartesi günü sevkiyatla işyerime gelicek motor. motoru almadan önce bu forumdan baya bilgi edindim , şimdiden yazan arkadaşların emeğine sağlık.

ben daha önce başlangıç olarak yuki casper 50 cc motorum vardı , saolsun benim kahrımı çok çekti.
    Yanılmıyorsam karbüratörlü. Hangi yıldan sonra enjeksiyona geçtiğinden tam emin değilim :(
    Akü ile ilgili de henüz kışı görmediğimiz için bir şey diyemiyorum ama aküyü yeni değiştirdik, elimizden geldiğince bir yere gitmesek de arada bir çalıştırıyoruz. Bir problem olmaz herhalde ama dediğiniz gibi en kötü ufak bir eklentiyle ışık mevzusu halledilir.

Michelin City Grip 2 yanlış olmasın ön arka takım halinde 660 civarıydı. Piyasa fiyatından açıkçası hiç haberim yok lastikleri babam hallettiği için
  • jodyjazz kullanıcısına yanıt
    Aracınız karbüratörlü hocam lastiklere gelince ben uygun zamanda anlas tournee taktıracağım daha öncede kullanıp memlun kaldığım lastiklerdi 400-420tl filan olması lazım takım olarak city grip 2 kullanmadım ama city grip kullanmıştım xmax 300 de onda bile değiştirsem anlas tournee takıcaktım değiştirmeden 13000km sattım city grip 2 de cok güzel lastik ama benim sözüm bütçesi az olanlara gönül rahatlığı ile alabilirler anlas tournee’yi ön far kapatma olayının bende takibindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracuda1923 -- 6 Ağustos 2020; 11:12:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar... Daha önce hiç motor kullanmadım. İşyerim artık eve çok yakın olduğundan gidip gelirken motor kullanma isteği oluştu. Şimdi ehliyete yazılıcam ve A sınıfı ehliyet alıcam...

İlk motorum olarak Fiddle 3’te karar kıldım. Fabrikayı aradım ama telefonları açmadılar. 2 tane bayiye sordum İstanbul’da elimizde yok dediler. Bugünkü dolar ve euro yüzünden yine bi zam gelebilir. Elimi çabuk tutmak zorundayım biliyorum ama 1-2 ay beklemek istiyorum ehliyeti almadan motoru almak istemiyorum...

Umarım fiyat artmaz ve sıfır alabilirim...

• ibozkan İ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, size şunu garanti edebilirim ki bugün 15 bin liralara almazsanız 1-2 ay içinde 17-18 bin liradan almanız garanti bunun bilincinde olun buna göre planınızı yapın derim

• Şuan zaten bayilerde 17-18 bin lira... Eylül - Ekim gibi çok az kullanılmış ikinci ellere bakıcam gibi duruyor şuan.

Siz hangi ildesiniz acaba

• İstanbul hocam.

Anladım izmirde bir 15.500 e 2019 var sıfır ama istanbulda 17.900 yazmış hepsi valla sonumuz hayır olsun piyasa çok kötü

• İzmir’deki beyazdı sanırım. Aradım çünkü. Siyah yok. İkinci el az km’de bakcaz mecbur.

Volkan bey stoklara girmiş haberiniz olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibozkan

Herkese selamlar... Daha önce hiç motor kullanmadım. İşyerim artık eve çok yakın olduğundan gidip gelirken motor kullanma isteği oluştu. Şimdi ehliyete yazılıcam ve A sınıfı ehliyet alıcam...

İlk motorum olarak Fiddle 3’te karar kıldım. Fabrikayı aradım ama telefonları açmadılar. 2 tane bayiye sordum İstanbul’da elimizde yok dediler. Bugünkü dolar ve euro yüzünden yine bi zam gelebilir. Elimi çabuk tutmak zorundayım biliyorum ama 1-2 ay beklemek istiyorum ehliyeti almadan motoru almak istemiyorum...

Umarım fiyat artmaz ve sıfır alabilirim...
    Valla şöyle söyleyeyim, ben araştırmaya başladığımda 6-7 bin liraya temizi bulunuyordu. Motoru aldığım zaman piyasada temizleri 9 binden gidiyordu ben 8 bine aldım, ve şu anda motorumun muadili aynı yıl aynı km olanları 12-13 bine satılıyor. Şunu da söyleyeyim ben aldığımda da ehliyetim yoktu ehliyeti alana kadar da kullanmadım o arada durduğu yerde değeri arttı Bu konuda OverDose92'ye katılıyorum bütçeniz varsa ne kadar erken alırsanız bence o kadar iyi çünkü sürekli artıyor. Dediği gibi bugün 13-14 olanı 2 aya 16-17 olarak görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jodyjazz -- 10 Ağustos 2020; 20:41:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracuda1923

Volkan bey stoklara girmiş haberiniz olsun :)
    selamlar yakışıklı kardeşim,

tatildeyim o nedenle bir süredir yokum... valla motor 500 km olmadı yatıyor garajda :)

yeni masraf etmiyeyim artık yeter... biraz beklesin.. bu corona beni çok kötü etkiledi :(

Eylül ayını bekliyorum bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibozkan

Şuan zaten bayilerde 17-18 bin lira... Eylül - Ekim gibi çok az kullanılmış ikinci ellere bakıcam gibi duruyor şuan.
    Selamlar bak bir tane 2020 model var ilanı gördüm bir bak istersen ( ilanı Tanımıyorum )
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-bugun-gelene-ozel-fiyat-sahibinden-sifir-ayarinda-2020-fiddle-3-842911563/detay

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.