Bildirim
SYMBİAN BELLE REFRESH
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celil BABAKAYA
arkadaşlar bnm telde s^3 belle var. refreshe güncellememi tavsiye edermisiniz? bide video kamerada çekerken önünden ekranı kaplayacak bişey geçtiğinde görüntü sağa sola kayıyo bi sorun varmıdır
güncelle tabi kardes son sürüm iyidir. kamera için de n8 degilse boşver yazılımı da kamerası da pert telefonların bi sorun oldugunu zannetmiyorum bnm e6'nin kamerası da bi garip -
n8 var -
quote:
n8 var
flash atmayı dene son sürüme düzelmezse servise gönderebilirsin. falshtan sonra düzelmiyorsa donanımsal bi problem vardır -
kamerayla yazılımın bi alakası olabilirmi -
quote:
kamerayla yazılımın bi alakası olabilirmi
olmaz olur mu kardeş tabiki de olabilir. zamanında sırf n8'in kamerası için güncelleme çıkardıklarından haberin yok heralde.
kesin çözüm getirir diye bişey diyemiyorum ama en azından flash attıktan sonra sorun devam ederse donanımsal bi problem olduğunu anlar servise yollarsın. -
buldum sorunu video sabitleme yapınca oluo yana kayma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X