Ben uzun zamandır bu konuda arama yapyorum fakat pek fazla başarılı olamadım. Şu anda n95 im var geçen gün bir yerden bulduğum divx playerı cihaza yükledikten sonra cihazza hard reset atmak zorunda kaldım ve bu konuda soru sormanın daha mantıklı olacağını ve bu konu hakkında genel bir forum konusu olmasını en azından güncel bir forum başlığı olmasını iyi olabileceğini ve benim gibi bu konuda hala arayışta olan arkadaların faydalanmasını sağlayabileceğini düşündüm. Benim şu ada kullandığım yöntem Total Video converter ile mp4 formatına çevirip öyle izlemek. Ama aslında tam olarak istediğim ise sonuçta cihaza divx veya mpeg uzantılı bir dosya attığımda (mümkünse) altyazılı olarak izlemek veya bu altyazı şansımız yoksa sadece video yu izlemek . Siz bunun için hangi programları kullanıyorsunuz?
Dostum SmartMovie'yi deneyebilirsin. İçinde kendi pc çeviriciside var. Ayrıca altyazıda atabiliyorsun filme. SmartMovie PC Converter'da bazı filmler altyazı kabul etmiyor. Bunuda filmi attığın klasöre altyazıyı filmle aynı adda .sub uzantılı olarak atarsan sorunu çözmüş olursun. İzlerken 7 tuşuna basarak altyazının açık ve kapalı olmasını ayarlayabiliyorsun. Dahasını kullanırken öğrenebilirsin.
core player her derdine derman olur..mpeg uzantılı dosyaları çalıştırabiliyor..divx ve smartmovie ise sadece avi. uzantılı dosyaları çalıştırabilir..Core playeri tavsiye ederrim şimdiya kadar bi sorunla karşılaşmadım...
genositous n95 ana konusu yada Üst konu: SYMBİAN OS 9.1 CİLER BURAYA topigini kullanabilirsin bu gibi sorular icin
pc den attigin videolari ekran cozunurlukleri nedeni ile dogrudan atip izlemen mümkün degil arkadaslarin dedigi gibi yazilimlar ile filmi convert etmek gerekiyor..altyazili film icin ve programlar icinhttp://forum.donanimhaber.com/m_15533283/tm.htm konusuna bakabilirsin saygilar