Şimdi Ara

symbian nası bi yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• guzel bi yazılım bence:( java işletim sistemi olan bi telefon ucurulabiliyor bi 6600ımın olmasını nası isterdim :(
  • onu tavsiye etmem
  • genel olarak kullanımı basit ancak işletim sistemine windows mobile gibi fazla müdahale edemeyeceğin ve wm kadar komplike olmayan, ancak yüklediğin programlarla çok şeyler yapabileceğin bir işletim sistemidir. Kolay kullanımı ile bugün en çok tercih edilen işletim sistemi.
  • windows mobile a tek rakip..kullanıslı bir yazılım..ama sadece telefonla ugrasmak isteyen bir insanın symbianlı bir tel alması gerekir..
    onun dısında bir cok gereksizlikle ugrasır..halbuki gercekten gerekli programlar yuklenmeden bos bir win xp gibidir..
    symbianlı bir telin ozelliklerini bosken degerlendirmek yanlıstır..
  • çok kullanışlı pratik we işe yarar bir yazılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerelektronik

windows mobile a tek rakip..

bence tam tersi, zira symbian tercih bakımından ağır basıyor. Ancak Teknoloji manyağı bir adamsanız ve işletim sisteminin registry ayarlarına girip her şeyine müdahale ederek telefonu özelleştirmek isterseniz, dos kurup komutlarla telefonunuzu yönetmek isterseniz, hatta bunu için saatlerinizi bile vermeye hazırsanız (telefonla uğraşmaktan hoşlanıyorsanız) wm vazgeçilmezdir sizin için. Yok ben uğraşmam, basitçe kurarım programları işimi görürüm diyorsanız Symbian sizin için ideal bir tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 16 Ekim 2005, 1:01:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa popüler firmaların kullanmasından sonra tercih sebebi bir işletim sistemi olmuştur.Zaten kuruluşunuda bugun halen sektörde lider konumda bir kaç firma yaptı. Bu yüzden yazılım desteği oldukça geniş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orjinalden alıntı: kerelektronik

windows mobile a tek rakip..

bence tam tersi, zira symbian tercih bakımından ağır basıyor. Ancak Teknoloji manyağı bir adamsanız ve işletim sisteminin registry ayarlarına girip her şeyine müdahale ederek telefonu özelleştirmek isterseniz, dos kurup komutlarla telefonunuzu yönetmek isterseniz, hatta bunu için saatlerinizi bile vermeye hazırsanız (telefonla uğraşmaktan hoşlanıyorsanız) wm vazgeçilmezdir sizin için. Yok ben uğraşmam, basitçe kurarım programları işimi görürüm diyorsanız Symbian sizin için ideal bir tercih olacaktır.

dogru soyluyorsun daben rekabetten bahsettim yani eger konu windows mobile nasıl bir yazılım olsaydı
    ben de stmbianın tek rakibi derdim..
    umarım anlatabilmisimdir.

• LiNuXXxXxxXXXxxXx

• quote:

Orjinalden alıntı: LoNgLoNgBow

LiNuXXxXxxXXXxxXx

yuhh daha rayına oturmadı, nedir ne değildir bellei değil ne linuxu ??! biraz gelişsin, güçlensin, linuxlu modeller pazara insin.. demi yaww; yawaşş yawaş

• hakkaten yaw nasıldır bu linux, gören bilen var mı?
    Motorolanın bir telefonu vardı Linuxlu, tipi aynı PDA gibi, hatta 400 MHz Xscale işlemci bile koymuşlardı, neydi o tel?
  • moto a780
    2003 yılında çıktı..
     symbian nası bi yazılım

symbian nası bi yazılım

symbian nası bi yazılım

• yaw MOTOROLA'nın bu yönünü seviyorum işte.
    Özellikten kısmadan sunuyorlar ve hem telefon hem pda rahatlığını bir arada sunuyorlar tasarımlarıyla. benim mpx200 kaç senelik walla yeni telefona ihtiyaç duymuyorum, keza mpx220 her şeyiyle muhteşem (her nekadar Nokiacılar Nokiadan vazgeçemiyorlarsa da gerçek). tabi bu söylediklerim üst sınıf modeller için geçerli (mpx200 üst sınıf mı demeyin 2002 de 1.200.000 tl ye satışa çıktı), yoksa alt sınıf telefonları acayip kötü. A780 i ele alırsak; P9xx kadar büyük değil ama kapak tasarımıyla hem telefon kullanımı çok kolay hem de pda olarak çok kullanışlı....
    KESİNLİKLE MÜKEMMEL BİR TASARIM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 16 Ekim 2005, 19:31:26 >
  • arkadaslar linux meselesi yanlis anlasilmis galiba (yada ben yanlis anladim )linux symbian altyapisni ve kaynak kodlarini yapti baska bir deyisle wm yi microsoft symbiani da unix linux yapti
  • yaw şu linux meselesi hakkında detaylı bi topic hazırlıyam size .. bişe bildiğiniz yok.. yarım saate kadar hazır.. kendim yazcam

edit:

linux işletim sistemi ve linux sisstemli telefonlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Ekim 2005, 22:31:03 >
  • symbian cok güzel bi yazılım we su an en cok kullanılan.programların 100 de 90 ı bu yazılım destekli telefonlar için yapılıyo.
  • symbianın basit olması güzel çünkü (gerçi win mobile hiç kullanmadım bilmiorum) bende kurulmuş halde olan bi programın dosyalarını başka bi telefona atarak orda da kurulmasını sağlayabiliorum. bide bi uygulamayı yarıda bırakıp başka bişey açabiliosn ve sonra çok sayıda uygulama arasında geçiş mümkün bu benim çok işime yarayan bişey.
  • Telefonu konuşma dışında başka işler için de kullanacaksan symbian oldukça faydalı olur derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.