Şimdi Ara

symbian olayı nedir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ortalıkta telefonlarda symbian denilen özellik geçior ne işe yarıyorr acaba bilen varmı????

• symbian telefonlar için yapılmış bir işletim sistemidir bu os (operating sys) üzerine telefon desteklediği sürece istediğiniz symbian programını çalıştırabilirsiniz uzantı .sis'tir
  • evet bende buraya geldikten sonra öğrendim
  • bend bişey soracam 7610 da symbian varmı????
  • olmazmı abi
  • e herhalde ki vardır adam yoksa 1 milyar istermi dimi olmasa zaten bi işe yaramaz
  • Symbian anlatılmaz , kullanılır ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS olayı nedir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be iyi laf abi
  • evet güzel laftı
  • symbian telefonlarımızı eskisi gibi surekli aynı kalan abuk halden cıkarıp hergun yeni bisey ekleyebilip cıkarabilicegin ve hergun yeni ozelliklerini kesfedicegin bi platformdur

eski tetris makineleriyle gameboy arasındaki fark gibi

(fark biraz daha buyuk tabi):D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waxxi -- 1 Ağustos 2004, 7:35:29 >
  • symbianli tel. = kisilestirilebilir tel..
  • symbian işletim sistemleri linux kaynak kodlarından yararlanılarak hazırlanmış bir işletim sistemi birde hazırlanan uygulamaları ücretsiz olsa tam linux felsefesine uyacak ama uygulamaları paralı ancak sağolsunlar kırıyorlar
  • linux felsefesinde programların parasız olması diye bisey yoktur ki linux sadece microsoft un yaptıgı tekelcilige karsı yapılmıs bir isletim sistemidir sonucta linux u yazan ve/veya gelistiren kisiler programcılardır ve bu kisiler programcılıktan para kazanan kisilerdir ve senin dedigin gibi crack leme aslında linux un felsefesine karsı biseydir
    ben tabiki cracklenmis program kullanma demiorum zira evimde 4 tane orjinal oyun, program var bunlarda aldıgım kartların bundle olarak verdigi oyunlar :D :D :D
  • Bu zamanda kim orjinal oyun yada program satın alıyor ki kardeşim...
    En azından bu forumda gördüğüm kadarı ile böyle ..
    Biz kendi programımızı kendimiz bulan kişileriz , hem de full olarak ..
  • symbian=cep için herşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.