Şimdi Ara

symbol alacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clio symbol alacağım iki tane buldum . biri lpgsiz 2008 model 16500 tl e veriyor diğeri lpgli 17500 tl veriyor sizce hangisi daha iyi?. lpg fiyatı artırıyormu ?
    bide symbol 2008 in klimasızı var bunların tam adı ne ? fiyatı ne kadar fark olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedo65

arkadaşlar clio symbol alacağım iki tane buldum . biri lpgsiz 2008 model 16500 tl e veriyor diğeri lpgli 17500 tl veriyor sizce hangisi daha iyi?. lpg fiyatı artırıyormu ?
    bide symbol 2008 in klimasızı var bunların tam adı ne ? fiyatı ne kadar fark olur ?

Hocam linkleri varsa link ver görmeden bir şey söylemek yanlış olur.
  • link yok . arabalr galeride
  • Temiz boya değişen olmayan orjinal makul km'de bir arabayı 16.500 vermezler 17.500 fiyatlı olanı daha yakın fiyatta ama yetkili serviste göstermeden almayın.Göğüste AC tuşu var ise kliması vardır ki yinede serviste ekspertiz yaptırırken sağlıklı çalışıp çalışmadığına bakılır.bünyas arkadaşında söylediği görmeden bilgi vermek yanlış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedo65

arkadaşlar clio symbol alacağım iki tane buldum . biri lpgsiz 2008 model 16500 tl e veriyor diğeri lpgli 17500 tl veriyor sizce hangisi daha iyi?. lpg fiyatı artırıyormu ?

bence lpg olanı al temizse fiyat iyi bence. lpg maliyeti şu anda 1200 tl civarında...
    bende 2007 model var lpg li çok memnunum...
  • hocam bence galeria işi yaş. cünkü 18.000tllik bir aracı mümkün deil satmaz bu fiyatlara. an ez 1.000,2.000tlye kaar yapıp satar. illaki kar yapacak ama arabanın piyasası belliyken neden ucuza satsın ki. galericiya sata adam kim bilir kaca sattı. kesin arabalarda bir üç kagıtcılık var dikkatli ol.. teknik servise git 100tl ekspertiz ücretini ver detaylı baktır.

madem 17.500tlyi gözden cıkardın. 20.000tlye 2009 model symbol al daha iyi. en azından gözün arkada olmaz diye düsünüyorum.
    2bin,3bin tl cepte olmayınca olmuyor bunun farkındayım ama gözüne kestiriğin iyi arabada 3,5 aramayacaksın.
    galericilere aldanma, baktıgına gezdigne degmez.
  • evet bende artık iyice soğudum. daha üst model alamayı düşünüyorum.
  • Arkadaşım 2006 1.4 Alize + BRC kiti aracım var.

Bu saatten sonra lpg'siz araç kesinlikle alma derim.

Ben de aracı lpg için fazla para vererek aldım ama görünüşe göre allah kaza bela vermezse ilerde BRC kitini amorti edecek...

Aracı anlatmama gerek yok, çok bozulmaz, yerli olduğu için parçası ucuz, ikinci eli hızlı bir araç...

Şimdiden hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.