B sınıfı bir araç alacağım. Yılda en fazla 15bin km yol yapıyorum. Aklımda şu modeller var. Yorumlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum. Liste fiyatları: 1. Symbol Expression 1.2 16V 75 bg 15” Aquila Alüminyum Alaşımlı Jantlar + Konfor Paketi 28.850 TL 2. Fiat Grande Punto 5K 1.3 MULTIJET 75 HP S&S EURO 5 32,587 3. Punto Evo 5K MY LIFE Start & Stop 1.3 MULTIJET 75HP 34,085 4. Hyundai Accent Blue motion 1.4 CVVT MODE 109 PS 34.100 TL 5. JAZZ 1.4 JOY+ Düz Vites 1.4 Benzinli 34.250 6. Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel 75 HP Essentia 16" alaşımlı jantlar 34.627 7. Symbol Expression 1.5 dCi 85 bg 15” Aquila Alüminyum Alaşımlı Jantlar + Konfor Paketi 35.450 TL 8. Polo 1.2 lt TDI 75 PS Manuel Trendline 36.300
dizelmi alacan benzinlimi ona karar ver önce dizelde grande punto mantıklı gibi fiyat açısından..ğ
Ford Fiesta'yı da seçeneklerinize ekleyin.
1.25 Benzinli My Fiesta 82 BG 30.000 civarı. 1.4 Benzinli My Fiesta yada 1.4 TDCI
Jazz, Polo Bluemotion, Punto Evo bence su anda B sinifindaki guzel secenekler.
6. Yeni Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel 75 HP Essentia 16" alaşımlı jantlar 34.627
Benzinli ise Jazz, dizel ise evo veya polo...
jazz oldukça fonsiyonel ve güncel tasarıma sahip.jazz tercih edin .
ford fiesta hakkinda ne düşünürsünüz ??
Fiesta 1.6 TDCI 95ps çok ideal..
jazz ve evo orda fiyatıbı hakeden araçlar.
Symbol'e 35.450 vermek bence oradaki en mantıksız seçenek. 15 000km yaptığınız için eğer benzinli alırsanız bir süre sonra LPG düşüneceksiniz. Yani +1500 lira daha ve bazı dezavantajlar eklenecek. Dizelleri bir test eder hangisi içime sinerse alır geçerdim.
Yılda 1000 km bile yapsanız dizel alın da bu seçeneklerden hangisini alırsanız alın. Artık benzinle
başa çıkılmıyor, alırken kolay oluyor ama satarken de sorun yaratıyor.
Şuan 2004 model 1.3 benzinli Accent kullanıyorum şehir içinde 8-9 lt arası yakıyor minimum. Aynı
arabanın dizel motoru şehir için 5 lt civarı yakıyor. Şehir dışında ben 40 lt ile yaklaşık 600 km
giderken arkadaş 47 lt depo ile 1000 kmyi geçiyor.
hyundai blue honda jazz opel corsa diyorum ben .
puntoya symbole okadar para baglanmaz. 1.2 motorlar zaten 1.4,1.6 motorlarla aynı yakıyor bu yüzden vergiyigi az öderken benzine cok para ödüyeceksiniz...
symbol ve punto parasını hak etmeyen arabalar bu yüzden bunları kafanızdan cıkartın.... poloya verilen paraya acıyorum cünkü dogus otoyu zengin etmekten başka birsey degil .tüm arabaları icin gecerli sırf polo icin konusmuyorum......
yerinizde olsam opel astra clasic 3 alırım. benzinli 35,000tlye. konfor,özellik ve kalitesi icin fazlasıyla deger bence...... alman malı olması zaten herseyi ile kendini belli ediyor... bence siz opeli tercih edin rengine karar veriri şu saatten sonra...
eski model olmasına ragmen piyasadaki arabalar taş çıkartır tarzda tasarımına sahip...
dizelde evo, benzinlide jazz.
Grande Punto en ucuz dizel ama eski kasa ve Euro4 motor, punto evo ise euro5 motor sanırım. Symbol 2. eli iyi. 2 sene Golf kullandım çok güzeldi bu yüzden poloya iyi bakıyorum. Honda jazz tasarımı güzel ama benzinli. Blue motion tasarımı harika olmuş ama benzinli. kararsız kaldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme