gecen cumartesi 2232bw aldim, vista yuklu monster laptopuma bagladıgımda samsung 2232bw nin suruculerini yuklememe ragmen 1680*1050 cozunurluk elde edemedim, sonra masa ustunde denedim ve gayet guzel birşekilde 1680*1050 cozunurlugu elde ettim bunun uzerine vistanın desteklemedigini dusunerek dizustune xp yuklemeye karar verdim ve bugun yukledim, 1680*1050 cozunurlugu elde ettim fakat bu seferde ekranda cok hafif titreşimler cıkmaya basladı ozellikle haraketli olaylarda, daha sonra dizustunun pil seceneklerini degiştirince bu çok hafif titreşimlerin de buna gore degiştigini gordum,(mesela always on seceneginde titresimler herhangi bir işlem olmadan bile cok sık gozukuyor) masa ustunde boyle bir sorunum yok dizustunde neden boyle bir problem var yardımcı olabilecek misiniz acaba?
not: şu an nvida surucusunu indiriyorum ama umidim yok acıkcasi.
soyle bir olay kesfettim ekranın prizi ile laptopun prizini aynı ucluye takınca titreşimler cok artıyor bir de laptopta guc baglantısı ile ekran baglantısı yanyana oldugu için kabloları birbirine degdirmemeye calısıyorum sanırım bundan da etkileniyor :(