Şimdi Ara

Syndra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Syndrayı indirimde olduğu için aldı en fazla 2 tane top cıkartabiliyorum ultiyi kullanana kadar bir tanesi düşüyor zaten nasıl daha fazla çıkartabilirim ilk çıktığında forumda bir arkadaş sırasıyla yazmıştı fakat çok altlarda kaldı arama yaptım bulamadım botlarla deneme yapıyorum ama henüz 5i geçemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyesa -- 22 Aralık 2012; 15:45:26 >

• 5 tane topla ölüyor genelde herif ama ben de merak ediyorum cd reductionla filan mı oluyor bu işler ?
  • Tam performans için %40 cdr gerekiyordu sanırım. Bot al, bir cdr itemi daha al ve mümkün olduğunca mavi buff bulundur. 5 top ile atarsın.
  • bunu buldum ultiye basınca zaten toplar üstüne geldiği için kaybolmuyorlar ve cok fazla cdr yok adamın üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyesa -- 22 Aralık 2012; 16:21:56 >
  • cdr al yada 2 top yap birini w ile alıp 3. topu yap.
  • 2 top yap ilki patlarken w ile (e de olabilir hatırlayamadım sımdi) yakala 3. Topu cıkar ve at. Ama eger sen bunu yapmaya baslarsan adam ulti atıcanı anlayıp geri kacıyo onun icin 2top cıkarım adamı stunlamaya calısırsan ulti atcanı anlamayabiliyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce denedim athens ve morello ile 4 top rahat cıkartılıyor daha fazlası mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyesa -- 22 Aralık 2012; 18:17:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyesa

bunu buldum ultiye basınca zaten toplar üstüne geldiği için kaybolmuyorlar ve cok fazla cdr yok adamın üstünde

Bi an zyrayı shvyana sandım kalpten gidiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

bunu buldum ultiye basınca zaten toplar üstüne geldiği için kaybolmuyorlar ve cok fazla cdr yok adamın üstünde

hocam shyvanada olsa o ulti çok can yakar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

quote:

hocam shyvanada olsa o ulti çok can yakar

ne diyo la bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.