Şimdi Ara

Syndra alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burst mage araştırmamda son nokta olarak bu kadını buldum. Playstyle'ımı zaten biliyorsunuz Sizce almaya değer mi, low eloda rahat taşır mı? Win rate'i beni düşündürüyor(%41-%44 arası idi en son), yoksa gözüm kapalı alırdım. Win rate cidden bir anlam ifade eder mi? Bir de son nerfler sert mi vurdu? Build nasıl yapılmalı? Tear diyenler var. DFG kalkınca ne oldu? Sorum çok DH ahalisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 2 nerf biraz incitti canım Syndra'yı...
    lakin tf lere müdehale potansiyeli ve lane tutuşu hala yeterli seviyede bence.
    ölümateşi pençesi eşyası kalkınca açıkcası bu durum syndrayı tekleme babında baya etkiledi.
    son olarak şunu söyleyim: ne kadar nerf yese de mutlaka tecrübe edilmesi gereken bir şampiyon.
  • Q'nun early damageinin azaltılması etkiledi Syndra'yı. Buna bir de Dfg'nin kaldırılmasını eklersek artık eskisi gibi teqleyemediğini görürsün. Alacaksan da build vereyim:

Sorc boots-Morello-Rabadon-Zhonya-Void-2.Morello veya Abyssal

Tear çok gerekli değil bence. Ama denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knee-Deep in the Dead -- 6 Şubat 2015; 11:18:21 >
  • dfg yerine morello al. diğerleri athena, rabadon,zhonya, void, magic pet
  • alex ich bir maçında karşısında syndra vardı kendiside azir ben dedim kesin alex döktürecek ama alex okadar kaçak oyanadıki bariyeride var azirin lvl6 kule altında çıkmayan bir azir gördüm yani syndra aldınmı devamlı atarlı oynayacaksın karşındaki adam kim olursa olsun
  • Q spam için tears of goddess nasıl gider ki 2. morello ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W_Raven -- 6 Şubat 2015; 12:17:16 >
  • Bana göre alınır çünkü late gamede hala çok rahat tekliyor. oyun başı safe oynamak lazım son aldığı nerflerden sonra oyun başı bi aksiyon gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu lolking statları saçma geliyor artık ya 1 nerf yedi, win ratede dibi (evet en dibi) boyladı. mümkün mü böyle bir şey?
  • Beyler alıyorum. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.