Şimdi Ara

Syskey şifresi Silinirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Annem dün bilgisayara syskey koymuş ben syskeyi kapadım ama bildiğim kadarıyla kapanmıyomuş harddiske bi parola koyuyomuş o harddisk olmadan bilgisayar açılmıyomuş yani sadece parolayı bilgisayar açılırken sormuyoda dirrek arka planda hallediyo açıyo bu syskeyi bikere aktif edince kapanmıyoda sanırım ... işletim sistemim windows 8.1 abartmıyorum yemin ederim bilgisayarın ağzına sıçtı windows ekranının açılış süresi 5 sn di syskey aktif olduktan sonra 45 snye yakın bekliyorum siyah ekranda (ben ekrana bakıyorum ekran bana yapçak bişe yok 45 sn bekliyorum) normalde herhangi bir programa basınca anında açılırdı yani anlamıyorum donanımsal bişey olması lazım ama syskey sayesinde google chromeda herhangi bi sayfayı açmak için dönüyoda dönüyo yüklenmiyo yarım saate, uzun lafın kısası bilgisayarın ağzına şıçtı. Ben bu syskeyi silemezmiyim yoksa format atmak zorunda kalıcam syskeyi windowsa yükleyenin elleri kırılsın ulan ben hiçbir yazılımdan bu kadar nefret etmedim eminim şuan bu yazıyı okuyanlar abarttığımı zannedicek vallaha abartmıyorum gözle görülebilcek bi performans kaybını bırakın kör bile bu performans kaybını anlar artık bilgisayardan soğudum şu syskeyi silmek içinn bişey yapabilirmiyim yani windowsta olmasın...
    ulan yıl olmuş 2015 ben hala syskeyle uğraşıyom bilen varsa yazsın bu syskey bi program flan değilmi yani tümleşikmi windowsla bunu silersek windows çalışmazmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winzip- winrar şifresi kırma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.