arkadaşlar system fanının(kasa fanı) kasaya takılmaması kasa için ne gibi bir zarar üretir.çünkü benim kasada sadece bir fan var o da işlemci fanı yani başka hiçbir fan takılı değil sıcaklık ise 43-46 arası değişiyo bende eski bir tane fan vardı onu system fanı yerine taksam bu sıcaklıkta ne gibi bir düşüş olur
anlamadım tam ne demek istediğini? Eski fanın yerine mi takcaksın yoksa 2 fanı aynı anda mı çalıştırcaksın. Bununla birlikte çok fan soğuk kasa demektir o da stabiliteyi etkiler, işlemcinin daha düzgün çalışmasını vs. sağlar. yani nerede hareket orada bereket modu ama mokunu çıkarıp nerde çokluk orda mokluk olmasın dikkat et.
ben system fanının yerinede bir fan takıp ikisini aynı anda çalıştırcam
o fanı takman kasayı daha iyi soğutman demektir.. Benim tavsiyem bi öne içeri hava üfleyen, bi tanede arkaya içerdeki havayı dışarı üfleyen fan takman. Daha düzgün bi soğutma sağlar.
katılıyorum arkadasa boylece kasa içi hava sirkulasyonu daha ii olacak ve haliyle daha ii bi soğutma elde edeceksin
yahu çavuş travelling. hiç öyle bi şey olurmu?kasanın içinde ısınan havayı mutlaka dışarı atman lazım. o zaman dediğin 43-46 derecenin nasıl en az 40 derecelere düştüğünü göreceksin. bu bir ısı iletimi olayı. birde emiş fanı takarsan daha da iyi olur.selamlar