Şimdi Ara

system fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar system fanının(kasa fanı) kasaya takılmaması kasa için ne gibi bir zarar üretir.çünkü benim kasada sadece bir fan var o da işlemci fanı yani başka hiçbir fan takılı değil sıcaklık ise 43-46 arası değişiyo bende eski bir tane fan vardı onu system fanı yerine taksam bu sıcaklıkta ne gibi bir düşüş olur

• anlamadım tam ne demek istediğini? Eski fanın yerine mi takcaksın yoksa 2 fanı aynı anda mı çalıştırcaksın. Bununla birlikte çok fan soğuk kasa demektir o da stabiliteyi etkiler, işlemcinin daha düzgün çalışmasını vs. sağlar. yani nerede hareket orada bereket modu ama mokunu çıkarıp nerde çokluk orda mokluk olmasın dikkat et.
  • ben system fanının yerinede bir fan takıp ikisini aynı anda çalıştırcam
  • o fanı takman kasayı daha iyi soğutman demektir.. Benim tavsiyem bi öne içeri hava üfleyen, bi tanede arkaya içerdeki havayı dışarı üfleyen fan takman. Daha düzgün bi soğutma sağlar.
  • katılıyorum arkadasa boylece kasa içi hava sirkulasyonu daha ii olacak ve haliyle daha ii bi soğutma elde edeceksin
  • yahu çavuş travelling. hiç öyle bi şey olurmu?kasanın içinde ısınan havayı mutlaka dışarı atman lazım. o zaman dediğin 43-46 derecenin nasıl en az 40 derecelere düştüğünü göreceksin. bu bir ısı iletimi olayı. birde emiş fanı takarsan daha da iyi olur.selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu fan sorunu
    3 ay önce açıldı
    Notebook Fan Control
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.