Şimdi Ara

sz fan icin servis ve ucret tahmini?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SZ340P4 kullaniyorum. Uzun suredir yuksek seviyede fan sesi ve isinma problemi yasamaktayim. Urunumun garantrisi yok faka tyaptirmak istiyorum bu ses dayanamadigimdan dolayi. Nereye goturmek mantikli, Istanbuldayim ayrica ucret konusunda bana fikir verebilirsenizs sevinirim.

-Burak

• garantisi bitti ise herhangi bir notebook bilgisayar tamircisinde 20-25 Tl ye fanın içindeki toz sarmallarını açtırıp temizletebilirsin.Hatta kendin bile yapabilirsin.Büyük ihtimal fan kanatları dolu.iyi soğutma yapmıyor.
  • sz serisinde boyle bir problem var iste. Fan a ulasilmasi hic kolay degil. Tum cihazin sokulmesi gerekiyor. :((

Bu yuzden guvenilir ve uygun bir yer ariyorum.

Tesekkurler.
    -Burak
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakq

sz serisinde boyle bir problem var iste. Fan a ulasilmasi hic kolay degil. Tum cihazin sokulmesi gerekiyor. :((

Bu yuzden guvenilir ve uygun bir yer ariyorum.

Tesekkurler.
    -Burak

İstanbul da isen o zaman yetkili Vaio servisi Cihan elektronik e götür. Google a Cihan elektronik yaz.Sitesine gir.telefon ve adres bilgilerine ulaşırsın.Garantisi bitti ise cihazın ücret alırlar.servis ücreti..
  • Bende VGN SZ 220 kullanıyorum.Fan uzun süredir acaip sesli çalışıyor.Servislere gittim ama hiçbir yerde Sony fanı yok.Ben biraz söktüm aleti ama fan ulaşılması en zor yerde.Nasıl söküleceğine dair hiçbir belirti yok.Bu modellerin nasıl söküleceğini bilen var mı acaba?
  • Valla ben artik naapicagimi bilemiyorum bilg. isiniyor ve cpu lar 95C ye vuruyor bilgisayar inanilmaz yavasliyor artik kesin bi yere goturucem lutfen yardim edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.