Şimdi Ara

>>> T A K A S <<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evt beyler dediim gibi sizce +7 toto ve +7 grahama +7 raptor +7 glave +7 blade axe ve 6 gb para wersemmi _?

Bi de beyler toto nun yanına en fazla atakı hangi silah verir ve en güzel combo hangisiyle yapılır

• bence değişme onları satsan hayli hayli alırsın
  • kardes sadece raptor +7 we yanına 6 gb wer toto +7 +7 graham alırsın sanırım graham+1 apsi 72 impactın 74 impact bulmaya calıs derim ben
  • oha +7 too +7 graham Almak İçin Tek Raptor +7 yeter Totonun yanına En yüksek İmpact +7 verir
  • Saçmalama
  • eger toto iLe gRahami sen aLiosun cok Feci bi kazigin e$igindesin derim ben eger raptor gLave bLade axe ve 6 gb parayi sen aLiosun hic durma derim sana
  • sakın degisme buyuk kazık yersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    a.k.a snake..
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaa beyler ben dieste oynuorum ama kimse bu werdiklerime karsı toto impact veya tot graham fln wermio olmaz dio gidio.Biras daha gezcem olmazsa +7 glave +7 blade axe ve 6 gb yi werip toto alcam sonra gb alıp yanıına impact bulmaya calıscam hem tek el silahı raptor hem de cift el silahı toto+impact olcak
  • Upp!
  • quote:

Orjinalden alıntı: __GuaRDiaN__

Evt beyler dediim gibi sizce +7 toto ve +7 grahama +7 raptor +7 glave +7 blade axe ve 6 gb para wersemmi _?

Bi de beyler toto nun yanına en fazla atakı hangi silah verir ve en güzel combo hangisiyle yapılır

ne derlerse desinler ama sakın öyle bişey yapma çok kötü bi kazık yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaGiE_Watt -- 2 Şubat 2007; 9:16:55 >
  • Püfff olm böyle takasmı olur göz göre göre kazık yiyon sat raptoru üste paran bile kalır bence takas etme yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: __GuaRDiaN__

Evt beyler dediim gibi sizce +7 toto ve +7 grahama +7 raptor +7 glave +7 blade axe ve 6 gb para wersemmi _?

ben olsam hiç beklemeden verirdim 6gb
  • yav siz hiçmi pazar yapmadınız ole bi teklife ne denir bilmezmisiniz :S:S tabiki hayır.hemen o itemi buldum diye seviniyonuz sonra alcam alcam diye ugraşıyorsunuz,sanki o item tek onda var,arayın kardesim d1 d2 d3 e gir ara...Biraz Sabredin ama
  • Yaa kac hafta oldu ben bu itemleri bulmak için teklifleri kabul etmiyince raptor aldım glave aldım daha önce takam die ama simdi toto ve impact arıorum kimse bu werdiklerimi bile kabul etmio napam bilmiom
  • sakınnnnn +7 raptorola direk takas edersin
  • 2 gün önce Toto bastım 15 gb bastım Graham desen 10gb gecmez yani yapma ama yinede sen bilirisin bu arad raptoru ararsın söylemiş olayım
  • bence çok kötü bir takas olur zaten +7 toto nun fiyatı çok düştü yılbaşı itemlerinden sonra bence raptor daha iyi raptorlada combo yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Saçmalama

+1 .

raptor + 2gb yeter o takasa
  • yavrucummmmm evladımmmmm deli misi sennn?????

sen sadece +7 rapotru versen onları alırsın ne gerek var kazık yemeye
  • +7 raptor 16gb

+7 toto 900m
    +7 graham 600m ee
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.