@fiatci hocam bu resimlerini koymuş olduğun mavi ve kırmızı fiatlar türkiye sokaklarında var. ben şimdi ye kadar izmirde 2 adet kocaelide(ki daha dün) bir adet gördüm. arkası fazla boş gibi duruyor ama çok haşin bir araba sesi keza öyle.
quote:
Orjinalden alıntı: fordt
@fiatci hocam bu resimlerini koymuş olduğun mavi ve kırmızı fiatlar türkiye sokaklarında var. ben şimdi ye kadar izmirde 2 adet kocaelide(ki daha dün) bir adet gördüm. arkası fazla boş gibi duruyor ama çok haşin bir araba sesi keza öyle.
Türkiyeye girişi oldu bu araçların ancak sayısı çok az..eğer bi gün imkanın olursa 2.0 lık versiyonunu mutlaka kullan derim................
nasıl bişey olduğunu anlatamam..........görmen lazım............
şu güzellik hangi arabada var ?
biraz büyük oldu özür
finspeed in araba ahmey eline sağlık sağolasın.bu makinaya tavım.bravo hgt motor kilitli şanzıman çok deli ya...............
dana gibi büyük resim koymasaydım daha güzel olcaktı ama neyse yine de arabanın muhteşemliği görünüyor. Benim yanımda merso bmw boş konu mirafiori olunca
göral ın üstündeki yıkamacıda çekmişsin........... çok şekil duruyo.ne zaman çektin?
malesef bu arabayı canlı olarak göremedim başka bi siteden alıntı yaptım ama gördüğüm yerde içine binmeden sesini dinlemeden bırakmam
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
malesef bu arabayı canlı olarak göremedim başka bi siteden alıntı yaptım ama gördüğüm yerde içine binmeden sesini dinlemeden bırakmam
modifiye modifiye diye atıp tutan herkesin bu arabayı görmesi gerek, işallah gelirsem verirsin adresi
Bencede........
muahahahahah kardeş komik bi topic yaw. bayıldım ya.
quote:
Orjinalden alıntı: atomik07 muahahahahah kardeş komik bi topic yaw. bayıldım ya.
nesi komik
quote:
Orjinalden alıntı: atomik07
muahahahahah kardeş komik bi topic yaw. bayıldım ya.
bence de komik bişey yok ortada,ayrıca bu arabayı dergide görmüştüm çok hoşuma gitmişti,yine bi tr tuning dergisinde geçen yıl bi miafiori görmüştüm arabaya bravo hgt 2.0 i.e 20v motoru koymuşlardı,acayip beğenmiştim
@Ahmey Bu araç sanırım bi modifiye dükkanı olan birisinin yanlış hatırlamıyosam. Ankara'da bi gece bahçeliden dikmene kadar yürümemiz gerekmişti arkadaşla. güzel güzelde kar yagıyodu. tam mevkisini hatırlamıyorum ama karşı tarafında askeriye vardı. ve biraz yukarısındada bi spor salonu vardı. orda görmüştüm aracı ve arkadaşla rahat 15 dakka inceledik. gerçekten süper bi makina. işallah benimde böle bi canavarım olur.
O makina ankara balgattaki finspeed in aracı.sahibi dediğiniz gibi modifiyeci...
bu arada bu caklı o makina bu işte bravo motorlu....
Arkadaşlar buda fiat ın X1/9 modeli
Buda teknik özellikleri...............
1975 Fiat X1-9 2000 Abarth
Marka Fiat
Model X1-9 2000 Abarth
Yıl 1975
Ülke IT
Kasa ve Boyutlar
Kasa tipi 2S FHC (2)
Kapı sayısı 2
Hava sürtünme katsayısı
Ön-arka tekerlek mesafesi 2202 mm 86.7 in
Ön iz genişliği 1335 mm 52.6 in
Arka iz genişliği 1343 mm 52.9 in
Uzunluk 3800 mm 149.6 in
Genişlik 1690 mm 66.5 in
Yükseklik 1110 mm 43.7 in
Yerden yükseklik
Ağırlık 895 kg 1971.4 lb
Ağırlık dağılımı
Yakıt deposu
Performans
0 - 80 km/h
0 - 60 mph
0 - 100 km/h
0 - 160 km/h
50 - 70 mph (son viteste)
0 - 400 m hızlanma
0 - 1000 m hızlanma
Son sürat 220 km/h 136.7 mph
Motor Özellikleri
Motor üreticisi Fiat
Motor yeri Ortada
Motor yerleşimi
Çap 86 mm 3.39 in
Strok 79.2 mm 3.118 in
Silindir adedi ve yerleşimi 4-S
Egsantrik DOHC
Silindir başına subap adedi 4 ( toplam 16 adet )
Motor hacmi 1839 cc 112.223 cu in
Krank ana yatak sayısı
Sıkıştırma oranı 9.8:1
Yakıt beslemesi 2 We carbs
Hava beslemesi Normal
Kompresör türü
İntercooler Yok
Katalitik konvertör Yok
Maximum güç 210 HP 156.6 kW
Maximum güç devri 7700 d/d
Maximum güç devrinde tork 194.2 N.m ( 7700 d/d )
Maximum tork
Maximum tork devri
Ölçü sistemi
Güç / ağırlık oranı 234.64 HP/ton 174.97 W/kg
Güç / motor hacmi oranı 114.19 HP/litre 85.15 kW/litre
Direksiyon
Soldan sağa turu
Dönüş çapı
Süspansiyon
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Frenler