Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benide fiat kulübüne alırsanız cok sevinirim ve fiat imzası atmayı fiatçılara ortak olmayı istiyorum ilgilenirseniz sevinirim
  • bizim doblo vip değil premio vip in bir düşük donanımlısı ben deri yaptığım için vip premio diyorum bende fiat hastasıyım benide kaydederseniz sevinirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

fiatcı arkadaşım benimde 2006 model doblo vip premiom var.dobloma deri filan yaptım harika oldu fiat

VİP LER ZATEN DERİ DEĞİLMİ?

BU ARADA NEDENSE YENİ ÇIKAN ARAÇLAR BENİM GÖZ ZEVKİME HİTAB ETMİYOR AKINCIL NEDENSE Bİ UNONUN Bİ MAREANIN YADA Bİ COUPENİN TASARIMI DAHA GÜZEL GİBİ...

• quote:

rockstar_942

ARAMIZA HOŞGELDİN FİATCI :) İSMİNİ İLK BAŞTAKİ LİSTEMİZE KAYDETTİM. İMZAYLA İLGİLENEN ARKADAŞ DAHA BAKMADI ANLAŞILAN BAKINCA YENİ KODLARI YAZICAZ. BU ARADA ARACININ ARKA STOP SİNYALİNDE HERHANGİ BİR KARIŞIKLIK YADA GÖZLEMLEDİĞİN Bİ ARIZA FALAN VARMI?

quote:

doblo vip premio

SENİNDE İSMİŞNİ LİSTEYE EKLEDİM SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN. DÖŞEMENİN RENGİNİ NE YAPTIN?

quote:

Akincl

VALLA AKINCL BENİ BİLİRSİN BİŞEY HOŞUIMA GİTMİYOSA SÖYLERİM BU FİATTA OLSA GRANDE PUNTODAN FARKLI OLMALIYDI BENCE :)
  • hocam öncelikle hoşbulduk.aracı alalı 1 yıl oldu ve aracın tüm lambalarıyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım.ayrıca 2 kez servise girdi ve lambalar temiz işareti çıktı.bundan önce siena1.6 el doğan slx 1.6 ie doğan s ve şahin s kullandığımız iyi hatırlıyorum.bi ara renoya torosa kayma olmuş tabi.bu arada orijinal düşemeler krem rengiydi.kokpitin gövdenin rengiyse siyah krem rengi karısımıydı bende orijinalliği ön planda tutmakiçin döşemeleri siyah krem rengi karısımı yaptırdım ve de eskisinden daha güzel de oldu
  • teşekkürler hoşbulduk döşemelerin rengi bej rengindedir.mercedes in orjinal derisi premionun kendi beji ile aynırenk doblo vip premio 1,3 multijet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 27 Aralık 2006; 13:06:48 >
  • imza nasıl koyacağım.
  • slm arkadaslar ...bende fiat tipo kullanıcısıyım ve aracımdan cok memenunum özellikle yol tutusundan....yani üretim yılına göre süper bir arac..aracımla ilgili sorularım olcak arac 2 yıldır bende..
  • slm arkadaslar bende fiat kullanıcısıyım 1.6 slx karbürüötörllü ama genel anlamda aracın konfor ve özellikle yol tutsundan memnunum ama bilgilirenize ihtiyacım varr ve nasıl üye olabilirim
  • aracım tipo ve ön takımını 3 ay önce degisitim 4 amörtisör salıncaklar falan hersey yani cok kısa süre sonra yine önden takırtılar gelemeye basladı ve su anda inanılmaz dercede co ve lastiklerim lassa impetus bir arkadasım tamamen sorunun lastik lerden kaynaklandıgını sölüyor bilginiz var mı ne yapmalıyım
  • tüm arkadaşların yeni yılını ve mübarek kurban bayramını kutlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver tipo

aracım tipo ve ön takımını 3 ay önce degisitim 4 amörtisör salıncaklar falan hersey yani cok kısa süre sonra yine önden takırtılar gelemeye basladı ve su anda inanılmaz dercede co ve lastiklerim lassa impetus bir arkadasım tamamen sorunun lastik lerden kaynaklandıgını sölüyor bilginiz var mı ne yapmalıyım

Sesi biraz tarif edebilirmisin?gıcırdama şeklindemi yoksa paslı bir tel gerilmesi şeklindemi?
  • tüm tofaş fiat ailesinin kurban bayramını kutlar sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim
  • ya fiatci abi benide üye yaparmısın.aracım tipo 1.4 s 1997 model kristal mavisi.
    sizin bilgilerinize ihtiyacım olacak.şimdiden tşk

• tipocu aramıza hoşgeldin kaydını yaptım..
    bu arada herkesin geçmiş nööeli ve bayramı kutlu olsun..

arkadaşlar imza kodumuz bu.daha doğrusu benim kullandığım bu üstünü tarayıp kopyala dedikten sonra profilimden imza bölümüne girip imzanıza yapıştır demeniz yeterli..

[center][image]http://img140.imageshack.us/img140/4198/fiattofas9nf.jpg[/image]  
    [size=1][b][i][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link][/size]
  • yeni arkadaşlar katılmış aramıza
  • benide aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • ben de bu gruptan sayılırım ailemin arabası 91 model doğan L
  • arkadaşlar şahin holland firması ile yeniden canlanıyor türkiyye büyük bir ihtimalle gelmeyecekmiş tofaş tan şahinin kalıplarını alan firma şahinin yenilerindede 1.6 80 hp lik tempra motorunu kullanacakmış firma ilk şahinleri üretmiş ve satmaya hazır hale getirmiş.yeni şahinler etiyopyada üretiliyormuş.

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 4 Ocak 2007; 20:05:38 >
  • efsane geri dönüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

arkadaşlar şahin holland firması ile yeniden canlanıyor türkiyye büyük bir ihtimalle gelmeyecekmiş tofaş tan şahinin kalıplarını alan firma şahinin yenilerindede 1.6 80 hp lik tempra motorunu kullanacakmış firma ilk şahinleri üretmiş ve satmaya hazır hale getirmiş.yeni şahinler etiyopyada üretiliyormuş.

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

• iyi gunler beyler bende gruba uye olmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.