BUCAKLİ RESİMLERİMİ BURADA KOYSAM OLURMU DH TE KIRILDIM BİRAZ
Ben niye bu başlıktan geri kalmışım be
"fiat 1400"
arkadaşlarrrr!!!!!!!!! nerdesiniz ya??????? unuttunuz burayı lütfen bu topiği unutmayalım fiatci abi nerdesin??????? bi gittin;gidiş o gidiş herkesi tekrara bu topiğe bekliyoruzzzz
fiat'ın cep telefonu da çıkmış buyrun resimleri
SEN İSTE BUCAKLİ
WWW.KEJNEDAR.COM.TR
KEJO
ULUKIŞLADAN SEVĞİLER
Burdayımbeyler şu telefonun markasımodeline benimkini yeniliycektim iyi olur?
@fiatci ne mutlu seni görebildik aramızda telefona gelince daha mart ayındaki genova motor show'da tanıtılacakmış sanırım çıkarsa ve tr'ye gelirse ben de almak isteyenlerdenim
fiatcı arkadaşım benimde 2006 model doblo vip premiom var.dobloma deri filan yaptım harika oldu fiat
Hazırlanın yeni bravo geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: doblo vip premio
fiatcı arkadaşım benimde 2006 model doblo vip premiom var.dobloma deri filan yaptım harika oldu fiat
VİP LER ZATEN DERİ DEĞİLMİ?
BU ARADA NEDENSE YENİ ÇIKAN ARAÇLAR BENİM GÖZ ZEVKİME HİTAB ETMİYOR AKINCIL NEDENSE Bİ UNONUN Bİ MAREANIN YADA Bİ COUPENİN TASARIMI DAHA GÜZEL GİBİ...
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
quote:
Orjinalden alıntı: doblo vip premio
VİP LER ZATEN DERİ DEĞİLMİ?
BU ARADA NEDENSE YENİ ÇIKAN ARAÇLAR BENİM GÖZ ZEVKİME HİTAB ETMİYOR AKINCIL NEDENSE Bİ UNONUN Bİ MAREANIN YADA Bİ COUPENİN TASARIMI DAHA GÜZEL GİBİ...
Beni kızdırma
meraba fiatçılar bende fiat hastası olarak bu foruma katılim dedim2006 .1.3 multijet albea dynamic sahibiyim aranıza alırsanız sevinirim saygılar
takım tofaş fiat imzası konusunda bana da yardım ederseniz sevinirim
imza konusunda yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar