fiat linea....124...131...regata....tempra......marea çizgisinde...
fuardan önce işte önden ve arkadan en yeni fotoğraflar
eğer bu araç 1.6 multijetle çıkarsa,fiyatı da rakiplerinden yerli avantajını kullanıp biraz daha uygun olursa bence çok tutar sanki vw jetta gibi olmuş tasarımı benziyor
Linea bariz grande punto sedanBen pek beğenmedim açıkçası.
Bir konu daha var.Bu fiat logomuzu benimki gibi değistirsek çünkü Fiat amblemi günümüzde böyle ...Sadece bir fikir sundum sizce nasıl olur??
Ben değiştirdim logoyu
Oratk bir karar almamız da fayda var kişisel olarak degisimler uzun sürer yinede tesekkürler ilginize
Arkadaşlar işler ve baziı özel sebnepler nedeniyle bir süre bağlanamayabilirim haberiniz olsun...
artık bende üyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: havnitekin
fiat linea....124...131...regata....tempra......marea çizgisinde...
fuardan önce işte önden ve arkadan en yeni fotoğraflar
eğer bu araç 1.6 multijetle çıkarsa,fiyatı da rakiplerinden yerli avantajını kullanıp biraz daha uygun olursa bence çok tutar sanki vw jetta gibi olmuş tasarımı benziyor
herkese selam; 2006 marea exclusive kullanıcısıyım ve mareacılarla fikir alış verişi yapmak istiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: exclusive08
herkese selam; 2006 marea exclusive kullanıcısıyım ve mareacılarla fikir alış verişi yapmak istiyorum... yardımcı olursanız sevinirim...
seni "dh marea kulübü"ne bekleriz
Merhaba arkadaşlar ben de üyeyim diyeceğim ama sanırım üye değilim.Neyse Sanırım eklenince üye olnunuyor.Tabi eklenirsem bende de, Tipo 1.6 sx var. Yeni aldım 3 hafta falan oluyor yaklaşık 10,000 ytl ye geliyor bir kısım peşin gerisini vade yaptım. Bilmiyorum sanki biraz fazla geldi gibi bu arada kilometre biraz fazla 200,000 civarı lpg si falan var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kazıkmı yedik yoksa.Teşekkürler........
Merhaba,
Buraya bende üye olmuştum ama işlerin yoğunluğu nedeniyle çok fazla uğrayamadım. Fiat punto 1.3 mj kullanıyorum alalı 1 ayı geçti geçen hafta 2 gğn arayla 2 kaza yaşadım İkisinde de 8 de 8 karşı taraf suclu daha ilk kaza tamir olmadan ışıkta arkadan vurdular. Tampon değişcek falan filan. Neyse önemli değil ama harcadığın vakit inanılmaz. Kaza raporu 2-3 gün içinde veriliyor. Sonra servis 10 gün istiyor tamir için (Ankara-Kartaş). Eksperin gelmesi tamir işlemleri yığınla vakit ve arabasız kalmanda cabası. İlk kaza sağ önden gerçekleşti kavşakta önüme kırdı arkadaşın birisi saolsun geniş alcakmış. Sağ çamurluk değişti ve tampon boyandı ancak sorun aracaın ön düzeni de etkilendi. Çünkü amortisör eğilmiş ! Arabanın direksiyonunu hafif sol tutarken ancak düz gidebiliyorum... Yani rot ayarı kalmadı balansda cabası tabi. Karşı tarafın aracı golf tü ve nerdeyse hiç bişi olmadı. İkinci kazada da araç astra idi gene bişi olmadı. Genelde çarpılan tarafta olmam nedeniyle hasarlar normal ama bana gene kaporta zayıf gibi geldi yani iki kazada şiddetli değildi ama sonuçları ve masrafları fazla oldu. İlk kaza 600 milyona ikinci kaza ise 350 milyona sonuçlanacak henüz bitmiş değil.