Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: havnitekin

fiat linea....124...131...regata....tempra......marea çizgisinde...

fuardan önce işte önden ve arkadan en yeni fotoğraflar
     ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

eğer bu araç 1.6 multijetle çıkarsa,fiyatı da rakiplerinden yerli avantajını kullanıp biraz daha uygun olursa bence çok tutar
    sanki vw jetta gibi olmuş
    tasarımı benziyor

• Linea bariz grande punto sedanBen pek beğenmedim açıkçası.

Bir konu daha var.Bu fiat logomuzu benimki gibi değistirsek çünkü Fiat amblemi günümüzde böyle ...Sadece bir fikir sundum sizce nasıl olur??
  • Ben değiştirdim logoyu
  • Oratk bir karar almamız da fayda var kişisel olarak degisimler uzun sürer yinede tesekkürler ilginize
  • [link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/
  • Arkadaşlar işler ve baziı özel sebnepler nedeniyle bir süre bağlanamayabilirim haberiniz olsun...
  • artık bende üyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

fiat linea....124...131...regata....tempra......marea çizgisinde...

fuardan önce işte önden ve arkadan en yeni fotoğraflar

eğer bu araç 1.6 multijetle çıkarsa,fiyatı da rakiplerinden yerli avantajını kullanıp biraz daha uygun olursa bence çok tutar
    sanki vw jetta gibi olmuş
    tasarımı benziyor

Çok şık bence

• kardesler yeni lineanın fotosu burada var bakın buraya hemde bi grand epunto var ben begenmedim ama begenirseniz bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_6101589/mpage_113/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

artık bende üyeyim

aramıza hoşgeldin..kusura bakma geç kalmanın nedeni tamamen benim...işler falan uğraşıp durduk....

tipoyla ilgili bi görüşlerini alalım bakalım nasıl buluyosun?
  • Arkadaşlar Liena piyasaya ne kadardan çıkacakmış ? Hiç duyum alan var mı?
  • ekleyemiyorum resimi imzama

araç 2003 beyaz 1.2 16v
  • linea ,audi a4 le grande punto birleşmiş gibi bir tasarıma sahip.

çizgileri çok akıcı.arkası da beklenen de çok daha güzel.

tofaş motor seçeneklerini açıklamasa da.

1.6 mjet linea ya yerleşicek.

yeni bravo da yılın ikinci yarısı 1.6 mjet konulacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

linea ,audi a4 le grande punto birleşmiş gibi bir tasarıma sahip.

çizgileri çok akıcı.arkası da beklenen de çok daha güzel.

tofaş motor seçeneklerini açıklamasa da.

1.6 mjet linea ya yerleşicek.

yeni bravo da yılın ikinci yarısı 1.6 mjet konulacak.

fiat linea nın ilk videosu..
    http://www.hurriyet.com.tr/autoshow/index.html#

• herkese selam;
    2006 marea exclusive kullanıcısıyım ve mareacılarla fikir alış verişi yapmak istiyorum...
    yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exclusive08

herkese selam;
    2006 marea exclusive kullanıcısıyım ve mareacılarla fikir alış verişi yapmak istiyorum...
    yardımcı olursanız sevinirim...

seni "dh marea kulübü"ne bekleriz
  • Merhaba arkadaşlar ben de üyeyim diyeceğim ama sanırım üye değilim.Neyse Sanırım eklenince üye olnunuyor.Tabi eklenirsem bende de,
    Tipo 1.6 sx var. Yeni aldım 3 hafta falan oluyor yaklaşık 10,000 ytl ye geliyor bir kısım peşin gerisini vade yaptım. Bilmiyorum sanki biraz fazla geldi gibi bu arada kilometre biraz fazla 200,000 civarı lpg si falan var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kazıkmı yedik yoksa.Teşekkürler........
  • Merhaba,

Buraya bende üye olmuştum ama işlerin yoğunluğu nedeniyle çok fazla uğrayamadım. Fiat punto 1.3 mj kullanıyorum alalı 1 ayı geçti geçen hafta 2 gğn arayla 2 kaza yaşadım İkisinde de 8 de 8 karşı taraf suclu daha ilk kaza tamir olmadan ışıkta arkadan vurdular. Tampon değişcek falan filan. Neyse önemli değil ama harcadığın vakit inanılmaz. Kaza raporu 2-3 gün içinde veriliyor. Sonra servis 10 gün istiyor tamir için (Ankara-Kartaş). Eksperin gelmesi tamir işlemleri yığınla vakit ve arabasız kalmanda cabası. İlk kaza sağ önden gerçekleşti kavşakta önüme kırdı arkadaşın birisi saolsun geniş alcakmış. Sağ çamurluk değişti ve tampon boyandı ancak sorun aracaın ön düzeni de etkilendi. Çünkü amortisör eğilmiş ! Arabanın direksiyonunu hafif sol tutarken ancak düz gidebiliyorum... Yani rot ayarı kalmadı balansda cabası tabi. Karşı tarafın aracı golf tü ve nerdeyse hiç bişi olmadı. İkinci kazada da araç astra idi gene bişi olmadı. Genelde çarpılan tarafta olmam nedeniyle hasarlar normal ama bana gene kaporta zayıf gibi geldi yani iki kazada şiddetli değildi ama sonuçları ve masrafları fazla oldu. İlk kaza 600 milyona ikinci kaza ise 350 milyona sonuçlanacak henüz bitmiş değil.

Kazasız belasız günler diliyorum...

• @storm_of_oceans
    geçmiş olsun
  • http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_COM/showroom/showroom.jsp?BV_SessionID=@@@@1218477002.1163188668@@@@&BV_EngineID=ccceaddjgdlmmgfcefecejgdfiidgnj.0&categoryOID=-1073763022

arkadaşlar yeni bravo çıkmaya hazırlanırken fiat stilo'ya hafif bir rötuş yapmış
    panjur-jantlar bi de tamponun siyah yerlerini gövde rengi yapmışlar

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.