Şimdi Ara

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::... (89 üyesi ile) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.078
Cevap
0
Favori
211.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fidelio76

merhaba 2004 1,2 16 v paliomun ön cam sileceği harap oldu. temas eden kısım değişmiyormuş sadece. olduğu gibi mekanizmayı almak lazım ve 35 ytl. bunun bir hal çaresi yok mu fiatci sen iyi bilirsin bu işleri bir de bu cam sileceğinin ömrü uzatılır mı bir şekilde. vazelin mi süreyim ne yapayım. ya da camı elimizle sileceğiz sürekli.

bir de yağ değişimi geldi önerebileceğiniz bir yağ var mı. kitapçıkta galiba selenia 20 k yazıyor.

şimdiden teşekkürler.

parçacılarda silecek süpürgesi satılır
    onlardan alabilirsin
    selenia 20k uygun seçim olacaktır
  • bucakli
    egsoz susturucusuyla aynı sesi alırsın diyen yalan söyler yajkın ses alırsın ancak boruların değişmesi ve headers şart ayrıca evo ve impreza boxer mmotor ve o horultuyu sıra tipten alman mümkün değildir.yakın olur ama aynısı asla olmaz hele ki son susturucuyla...bunlara inanma.bana soracak olursanda aracın impreza gibi değilde palioysa palio gibi ötsün derim çünki onunda bir ruhu var....

fidelio76
    Sileceğin komple süpürgesini değişmene eğer kollar sağlamsa gerek yok.oto hırdavatcılarında lastikleri satılır demirleriyle beraber al taktır en fazla 5 ytl tutar ve işini görür o parçacının yalanıdır....

yağada geşlince aracının orjinal yağı 10 w 40 selenia benzinli motor yağğıdır ve şiddetle bunu kullanmanı tavsiye ederim başka yağ alma ve sakın motor silk harici bir katkı koyma eğer katkı kullanıyosan...
  • "FIAT 131 ABARTH"

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

•  ...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...

BÜTÜN FİAT CAMİASININ ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM.....

• quote:

Orjinalden alıntı: özlem37

...:::/T/A/K/I/M/:::/T/O/F/A/Ş/:::&:::/F/İ/A/T/:::...  (89  üyesi ile)

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...

BÜTÜN FİAT CAMİASININ ŞEKER BAYRAMINI KUTLARIM.....

AMİNN ÖZLEM ABLA CEMLİ CÜMLEMİZİN..YA ÖZLEM ABLA GEL SENİDE FİATTEAM E ÜYE EDELİM ORDADA BİR ÇOK BAYAN ARKADAŞ VAR TAM KAFA İNSANLAR...

BEYLER BU TEKLİFİM HERKES İÇİNDE GEÇERLİDİR..

www.fiatteam.com adresinin forumlarına herkesi bekleriz....

• tüm arkadaşların ramazan bayramı mübarek olsun
  • Saol Bucaklı kardes seninde bayramını kutlarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

hm, bu barechetta yı bi oyundan hatırlıyorum ama

scar diye alfa romeonun oyunu wardı orda aynısı war belki ordan hatırlıyor olabilirsin
  • arkadaşlar bu fiat linea hakkında ne düşünüyorsunuz?

bence araba gerçekten çok güzel olmuş
    eğer yerli avantajını kullanırlarsa(megane2 gibi),gp'den kalan sorunları hallettilerse,1.6 multijet'te koyarlarsa bu arabaya bence tutmaması için hiçbir neden yok...
    siz ne düşünürsünüz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Ekim 2006; 23:56:15 >
  • bucakli, fiatci cevaplarınız için teşekkürler.
    bayramda etlik metroda castrol lpg motor yağına denk geldim. 3 lt. 19,5 ytl. yağ değişimini de ücretsiz yapıyorlarmış. bir değerlendirebilir misiniz. belki o ürüne uygun araçlar vardır. ve güzel bir alışveriş olabilir. yorumlarinizi bekliyorum. bu arada benim aracım da lpg li. ha bir de lpg, motor yağı ömrünü uzatır mı kısaltır mı kıymetli yorumlarınızı bekliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

bucakli
    egsoz susturucusuyla aynı sesi alırsın diyen yalan söyler yajkın ses alırsın ancak boruların değişmesi ve headers şart ayrıca evo ve impreza boxer mmotor ve o horultuyu sıra tipten alman mümkün değildir.yakın olur ama aynısı asla olmaz hele ki son susturucuyla...bunlara inanma.bana soracak olursanda aracın impreza gibi değilde palioysa palio gibi ötsün derim çünki onunda bir ruhu var....

fidelio76
    Sileceğin komple süpürgesini değişmene eğer kollar sağlamsa gerek yok.oto hırdavatcılarında lastikleri satılır demirleriyle beraber al taktır en fazla 5 ytl tutar ve işini görür o parçacının yalanıdır....

yağada geşlince aracının orjinal yağı 10 w 40 selenia benzinli motor yağğıdır ve şiddetle bunu kullanmanı tavsiye ederim başka yağ alma ve sakın motor silk harici bir katkı koyma eğer katkı kullanıyosan...

• bucakli

BENCE REZALET BE ABİ TİPİ HOŞUMA GİTMEDİ AMA TABİ BİNİP SÜRMEDEN İÇİNİ GÖRMEDEN YORUM YAPMAK PEK İYİ OLMAZ AYRICA BU BENİM FİKRİM .... AMA AERODİNAMİK YAPISI İYİYE BENZİYOR ÖZELLİKLE YÜKSEK HIZLARDA YOLU İYİ TUTACAK GİBİ..

fidelio76

Lpg nin motor ömrünü uzattığı yalandan ibarettir....sen bence sanayiden dediğim yağı al kullan.....
  • Bende aranıza katılıyorum hafta sonuna

1.2 8V palio, bakalım memnun kalacakmıyım

--------------

Bu arada imzada sorun yaşayanlar şu kodu imzasına kopyalayıp yapıştırsınlar. Daha önceki resim 20kb sınırını aştığı için yeni koyanlarda sorun çıkartıyor.

[center][image]http://img135.imageshack.us/img135/7720/fiattofas9nffq7.jpg[/image]
    [size=1][b][i][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7005394/tm.htm]...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...[/link][/size][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontrolsuz_guc -- 26 Ekim 2006; 17:24:50 >
  • @msurucu
    aramıza hoşgeldin arkadaşım
    imza için sağol...
  • YA YA Fiatçı kardeş ya bu fiatteam forum ne kadar karışık iki gündür onlan uğraşıyorum.bulaştım valla.AMA HALA ÇÖZEMEDİM
  • FİATÇI KARDEŞ SANA BİR SORU BEN SEVGİLİ ARABAMAHEP EURO DİZEL ALIYORUM.KÖTÜ ALIŞTIRDIM KERATAYI HANİ DİYORUM NORMAL DİZEL YANİ MOTORİN ALSAM NE OLUR KÖTÜYE ALIŞTIRMAMADA BİR SAKINCA VARMI
  • YA ARKADAŞLAR TATİLDE İDEAYLA TAM 2000 KM YOL KAT ETTİM VALLA TIK DEMEDİ EHH SAĞINDAN SOLUNDAN GELEN DEMİRBAŞ SESLER HARİÇBANA BAKIN MAŞALLAH DEYİN SONRA NAZAR DEYİYO HEM RAHAT BİR YOLCULUK HEM EKONOMİK.....İYİYKİ VARSIN FİAT İDEA
  • quote:

msurucu

Bende aranıza katılıyorum hafta sonuna

1.2 8V palio, bakalım memnun kalacakmıyım

--------------

Bu arada imzada sorun yaşayanlar şu kodu imzasına kopyalayıp yapıştırsınlar. Daha önceki resim 20kb sınırını aştığı için yeni koyanlarda sorun çıkartıyor.

arkadaşım aramıza hoşgeldin başsayfamıza ismini ve aracını ekledim.bu arada imza için sağol bilkgisayardan pek anlamadığpımdan ben yardımcı olamıyordum...

quote:

Sardar Uzun
    değişiklik arayan arkadaşlara acizhane bir tavsiyem olacakwww.benimaraba.com , paylaşmanın otomobil dünyasıyla kesiştiği nokta..

arkadaşım link için sağol.. en kısa zamanda inceliycem..

quote:

özlem37
    YA YA Fiatçı kardeş ya bu fiatteam forum ne kadar karışık iki gündür onlan uğraşıyorum.bulaştım valla. AMA HALA ÇÖZEMEDİM

quote:

FİATÇI KARDEŞ SANA BİR SORU BEN SEVGİLİ ARABAMA HEP EURO DİZEL ALIYORUM.KÖTÜ ALIŞTIRDIM KERATAYI HANİ DİYORUM NORMAL DİZEL YANİ MOTORİN ALSAM NE OLUR KÖTÜYE ALIŞTIRMAMADA BİR SAKINCA VARMI

quote:

YA ARKADAŞLAR TATİLDE İDEAYLA TAM 2000 KM YOL KAT ETTİM VALLA TIK DEMEDİ EHH SAĞINDAN SOLUNDAN GELEN DEMİRBAŞ SESLER HARİÇ BANA BAKIN MAŞALLAH DEYİN SONRA NAZAR DEYİYO HEM RAHAT BİR YOLCULUK HEM EKONOMİK.....İYİYKİ VARSIN FİAT İDEA

KIZ SEN ADAMI FERFECİR EDERSİN

Fiatteam aslında karışık değil üye olduysan zamanla çözersin ben moderatör oldum konu nasıl kitlenir 2 ay sonra öğrendim ama ortamı çok güzel bak..çok kalite insanlar var..hele bi angle ay ablam var ya aklımdan ne geçse benden önce yazıyo..aklımımı okuyodur nedir?

neyse çok çonuştum gelelim konuya

ellaamm şimdi senin arabanın motoru eurodizel le çalışmaya yönelik tasarlanmıştır ve normal dizel yakıt sisteminin ömrünü kısaltabilir(gerçi türkiyede eurodizel diye alırsın normal dizel çıkar o da ayrı bir hususta neyse) eğer opet akaryakıt güvence sistemin varsa bunu kullan ve eurodizel al derim.. allah korusun bozulur senin ufaklık falan sonra burda bana neden kullan dedin dersin..hayatta en korktuğum bi bayanın diline düşmektir.....

son soruna gelince idea yla biz motoru yemek molaları hairç stop etmeden türkiye sınırında tam 3500 km yol yaptık ve araba saat gibi..fiat ın motoru bakımlı olduğpu sürece kesinlikle arıza vermez.. gerçekten sağlam araçlardır..sesleride fazla kafana takma o kadar kusur kadı kızındada olur :)

• YA ŞİMDİ OLDUMU OPET E GİT DİYORSUN BİRKERE DİZEL ARABAMA FULL DEPO KURŞUNSUZ KOYDULARGELDE GİT BİRDAHA OPETE ONLARIN OLSUN YAKIT GÜVENCESİ ALIRIM BEN BP DEN SHELL DEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sardar Uzun

değişiklik arayan arkadaşlara nacizhane bir önerim olacakwww.benimaraba.com paylaşmanın otomobil dünyasıyla kesiştiği nokta...

kardeş bişi soracam
    niye aynı mesajı yazıp duruyosun???
    başka topiclerde de gördüm bu mesajını

• quote:

Orjinalden alıntı: msurucu
    Bu arada imzada sorun yaşayanlar şu kodu imzasına kopyalayıp yapıştırsınlar.

valla kardeş çok sağol bu imza olayı için
    sayende aylar sonra benimde fiat logosu görünmeye başladı
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.