YA ŞİMDİ OLDUMU OPET E GİT DİYORSUN BİRKERE DİZEL ARABAMA FULL DEPO KURŞUNSUZ KOYDULARGELDE GİT BİRDAHA OPETE ONLARIN OLSUN YAKIT GÜVENCESİ ALIRIM BEN BP DEN SHELL DEN
YA AYIPTIR SORMASI SENİN ADIN CANSUMU? BENİM ARABASINI HAZIRLADIĞIM BİR ARKADAŞIM VAR ODA SENİN GİBİ BENZİNLİKTE BAŞINDA DURMADI KURŞUNSUZ KONDU ONUNDA İDEASI VAR HATTA BEN TEMİZLEDİM DEPOYU....
arkadaşlar fiat coupe'nin reklamını buldum sizlerle paylaşayım dedim
Orjinalden alıntı: msurucu Bu arada imzada sorun yaşayanlar şu kodu imzasına kopyalayıp yapıştırsınlar.
valla kardeş çok sağol bu imza olayı için sayende aylar sonra benimde fiat logosu görünmeye başladı
Arkadaşlar, Palio 1.2 8V için imzaları attım, bankadaki kredi onayı geciktiği için ruhsat ve plaka işlemleri p.tesi ye kaldı.
Az önce aracı görmeye gittim, şöyle bir test sürüşü yaptım. Çok hoşuma gitti araç
2 şey kafama takıldı. 1)Granit grisini gri sanırdım Meğerse siyaha yakın bir renkmiş, doğru mudur? 2)Araçta 4 Hoparlör var deniyordu. İkisi ön kapılarda, diğer ikisini bulamadım Arkada hoparlör takılan yerler boştu. Boş olması normal mi?
Teşekkürler.
abi dogrudur granit isyaha yakındır malum granitin kendi renginden dolayı o adı almıstır oncelikle hayırlı olsun kardees almısısn ama neden palio alıyosunki grande punto alsan ya paliolar prim kaybetti haberin ola ha bu arada hiç 1. 2 arac kullandınmıki sen biraz sıkınıtlı 1.2 ler hangi model olursa olsun
kardeş ne kadar ekmek o kadar köfte. anca buna yetti. herkesin bir sınırı var. benimkide ne yazık ki bu.
Bu arada test sürüşünde hiç bayılmadı. Beni idare eder yani.
Paliosu ve 4 hoparlörü olan varsa hoparlörler nerede söyleebilir mi?
dogru diyosunda arasındaki fark ne kadar merak ettim cokmu var fark 4 milyar varmı yoksa daha azmı
4830 ytl fark. kredi ile olunca da baya faiz artıyor
Bu arada öğrendiğime göre 4 Hoparlör 6 H arasındaki fark zaten arka hoparlörler oluyormuş. Yani 1.2 lerde arka hoparlörler olmuyormuş. Evde 2 adet vardı, onlara araba yolu gözüktü demekki
ARABAM FİAT YAKIT GÜVENCESİNDEN ÇIKMASIN DİYE HEP OPETTEN ALIYORDUM VALLA TAM GÜVENCE OLDU BİRDAHA OPETTEN YAKIT ALMADIM.ALIRMIYIM.BÜTÜN MASRAFLARI YAKITI KOYAN OPETE YÜKLEDİM AMA ÇOK UĞRAŞTIM....FİAT KARTAL SERVİSİNDE DEPOSUNU TEMİZLEDİLER.SORAN ARKADAŞA DUYRULUR.
ARKADAŞLAR BEN OTO SHOW A BİLET BULDUM YAŞASINNNNNNNN BEN PAZAR GÜNÜ ORADAYIM......
biz bilet bulamadık ama cumartesi günü arkadaşlarla ordayız inşallah diğer takım üyelerini de görürüz orada
Nasıl üye olunuyor akdaşlar buraya
quote:
Orjinalden alıntı: volkan67
fiatci abimiz seni üye yapar
bu arada arkadaşlar fiat'ın yeni logosunu gördünüz mü? eski kullandıkalrı logoya benzer kırmızı bir logo yapmışlar bence sürekli değişim iyi değil...... sanki kararsızlık içindelermiş gibi arkadaşlar ne kadar sevsem de fiat'ın iyi yerlerde olmasını çok istiyorum ama artık fiat'ın da böle kalıplaşacak bir model çıkarma zamanı gelmedi mi? mesela şu son 10 yılda sürekli model çıktı siena çıktı albea oldu şimdi perla olacakmış marea-brava-bravo çıktı selefi diye stilo yu çıkardılar şimdi stilo bitti yeni bravo çıkacakmış....
yani bakıyorum da şöle kalıplaşmış bi model yok (üst sınıf hiç yok) fiat yetkililerine nasıl ulaşılır mail adresi filan bulamadım bu söylediklerimi onlara da söyleyecem yani artık eski günlerine dönme zamanı geldi bence fiat'ın
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
bu arada arkadaşlar fiat'ın yeni logosunu gördünüz mü? eski kullandıkalrı logoya benzer kırmızı bir logo yapmışlar bence sürekli değişim iyi değil...... sanki kararsızlık içindelermiş gibi arkadaşlar ne kadar sevsem de fiat'ın iyi yerlerde olmasını çok istiyorum ama artık fiat'ın da böle kalıplaşacak bir model çıkarma zamanı gelmedi mi? mesela şu son 10 yılda sürekli model çıktı siena çıktı albea oldu şimdi perla olacakmış marea-brava-bravo çıktı selefi diye stilo yu çıkardılar şimdi stilo bitti yeni bravo çıkacakmış....
yani bakıyorum da şöle kalıplaşmış bi model yok (üst sınıf hiç yok) fiat yetkililerine nasıl ulaşılır mail adresi filan bulamadım bu söylediklerimi onlara da söyleyecem yani artık eski günlerine dönme zamanı geldi bence fiat'ın
fiat ın kalıplaşmış modeli punto,panda,croma,ducato,500,doblo
perla ,albea nın çin tipi.
logo nun değişmesi de atağa geçmek için.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Emin ol seni dinlerler...
Arkadaşlar bence 2000 yılına kadar kullandığı logo en iyisiydi benim üyelikte güme gitti logo telaşına